''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
formalar süper nede olsa Nike isini biliyor, bizim formalar ankaraspora ve eskisehire 10 basar basar tabi nede olsa Nike isini biliyor bize para veriyorlar onlarin formasini giyinmek icin, verdiler bize gecen sene depoda kalan formalari Nike isini biliyor biz bilmiyoruz bide formalar cok süper olmus yere sermeyin sakin bunlari
Duygularınızı çok iyi anlatmışsınız. Yürekten katılıyorum. Ancak sağlam kaynaklardan duyduğuma göre Nike bize sponsorluk ücreti vermedi. Zira resmi sitede de bu sponsorluk konusunda da ayrıntılı bir açıklama yok bildiğim kadarıyla. Ancak takımımızın ürünlerini ücretsiz karşıladığı doğrudur.
. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
Sanki bilmiyormuş gibi niye şaşırıyorsunuz ona hayret ediyorum.
Hangisi gözünüze güzel görünüyor
bu mu?
Yoksa bu mu?
İki formada aynı. Fotoğraflar o kadar kötü ki aynı sayfada aynı formanın renkleri bile birbirini tutmamış.
Her şeyi aceleye getirmenin sonucu bunlar. Bir de işi uzmanına yaptırmamanın.
Aylardır bu formaları konuşuyoruz. Neyini beğenmediniz anlamıyorum.
Bugün en çok kızanlar, beğenmedim diyenler bile, formayı kendi gözleri ile görüp deneyince bu düşüncelerinden vaz geçecekler eminim.
Ben demiştim diyeceğim yine.
Aklı selime davet ediyorum hepinizi.
Abi kusura bakma üstteki resimde de öyle çok güzel durmuyor.Aklı selim hepimize lazım galiba.
Ali Fuat Abi, en çok da Serkanı manken olarak seçmelerinin yanlışığını ifade eden fikirlerine katılıyorum ....hadi yanlış adam seçtiniz bari pozları düzgün çekseydiniz...forma ve şort kombinasyonları da kötü olmuş....
ben bu formayı beğendim...bundan alacağım..içime sinmedi ama yukarda afs nin söylediği gibi üzerime giyince içime sinmeme olayınıda aşarım diye düşünüyorum..canlı gözle görmek bir başka olacak
Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.
Formalar tam manasıyla berbat olmuş. Suç yonetimdemi yoksa Dünyanın en büyük spormarkasındamı bilemiyorum ama bu formalar beni çok üzdü. Yani
NIKE logosuyla ve TS amblemi nasıl olur da simetrik degil anlamış degilim. Bu sene 3 forma alırım diye dusunuyordum ama giymecegim formayı da almam. Yazık oldu bence.
SAYGILARIMLA
Sanki bilmiyormuş gibi niye şaşırıyorsunuz ona hayret ediyorum.
Hangisi gözünüze güzel görünüyor
bu mu?
Yoksa bu mu?
İki formada aynı. Fotoğraflar o kadar kötü ki aynı sayfada aynı formanın renkleri bile birbirini tutmamış.
Her şeyi aceleye getirmenin sonucu bunlar. Bir de işi uzmanına yaptırmamanın.
Aylardır bu formaları konuşuyoruz. Neyini beğenmediniz anlamıyorum.
Bugün en çok kızanlar, beğenmedim diyenler bile, formayı kendi gözleri ile görüp deneyince bu düşüncelerinden vaz geçecekler eminim.
Ben demiştim diyeceğim yine.
Aklı selime davet ediyorum hepinizi.
Sizi saygıyla takip etmekle birlikte,sizin kel arkadaşa giydirmiş olduğunuz forma resmen parlıyor=)Serkan'ın giydiği ise çok mat.Ayrıca Serkan'ın şortu haşema gibi olmuş sanki.Uzun lafın kısası Serkan'a giydirdikleri forma çok sakil durmuş.Umarım Serkan'dan kaynaklanan bir durumdur fakat Song'un üstünde de çok sakil durmuştu.Dikkat ederseniz beyaz forma hiç sırıtmıyor.(ben formadan kaynaklandığını düşünüyorum)
Yine de çok büyütmemek gerektiğini düşünüyorum iyi bir lansmanla çok farklı şeyler düşünüyor olacaktık.Ama büyük bir heyecanla bekleyen taraftara, formalar bu şekilde tanıtılmamalıydı
''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)
Alİ Fuat Abİ Bİzİm(benİm) Formalardan Şİkayetİm Yok (yakali Bordo HarİÇ) Şu Amlemler Neden YapiŞtima Ustte Nİke Nİn Tanitim Formasiyla Bİzm Forma Arasinda Amblem,logo Ve Reklam Ferki Var Burdakİ Oratisizlik Ve Becerİksİzlik Bİzİ Rahatsiz Edİyor. Bİzİm 2005-2006 Sezonu KullandiĞimiz Tsclup Formalarinin Logo Ve Amblem Lerİ Çok GÜzledİ Bunlari Da Bİz Yapmadikmi Logomuz Neden YapiŞtirma Bunlarin DÜzeltİlmesİnİ İstİyoruz.
ormalar süper nede olsa Nike isini biliyor, bizim formalar ankaraspora ve eskisehire 10 basar basar tabi nede olsa Nike isini biliyor bize para veriyorlar onlarin formasini giyinmek icin, verdiler bize gecen sene depoda kalan formalari Nike isini biliyor biz bilmiyoruz bide formalar cok süper olmus yere sermeyin sakin bunlari, ha bide formalar vucuda yapisiyordu song cekindi foto büyük bedendi takimin en kilolusuna cekdirmisler resimi ama malesef onunda vucuduna yapismamis nedense, hem ben bazilerini anlamiyorum ben burda elestirirken bazileri bana karsi geliyorlardi sen ne biliyorsun ne anliyorsun diye simdi bakiyorumda sizde basladiniz elestirmeye cuvalda olsa giyerdiniz ne oldu, burdaki cok bilmislerde biraksin artik formayi övmeye hersey ortada ama halen yok forma yanlis cekilmis yok o formaya o ayakkabi olurmu ozaman her futbolcuya özel bir ayyakkabida alalim formalar güzel görünsün diye öylemi. bende bukadar yeter beyaz forma haric gerisi berbat bence
puma alacaklar hiç durmayın yeterki tsye destek olun da nasıl olursanız olun
ben bu formaya para vermem dıyen arkadaşlar transfer yapılırkende en iyisini istersiniz artık
11. Formanın ön yüzünde taşınacak olan reklâmın ebadı 200 cm², kollardaki ise 50 cm²’yi geçemez. Bu reklâmlar göğüste taşınan amblemi kapatmayacak şekilde düzenlenir.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Bu bir şaka olmalı bunlar ne ya.tamam takımımızın formaları cuval olsa yine giyilir ama birinci forma hariç diğerleri cuvaldan kötü arkadaşlar offf o kadar bekle bu çık. Burdaki eski üyelerin yorumlarınada saygım var tabiki amacımız trabzonsporumuza katkı ama bu kadarda olmazki nike bak kesinlikle acele ile yapılmış formalar hiç tasarımla uğraştıklarını sanmıyorum. 5 yaşındaki cocuk 5 dakkada cıkarır bu formaların tasarımını.Bizim gibi büyük bir klupe bu yapılırmı. Cok ciddiyim burda yapılan formalar 20 çeker hepsine.. yazık nike cok yazık...
Yorum