Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• su forumu en basindan beri,ilk sayfadan beri takip ediyorum her sayfasini ama her sayfasini okudum hic bir sey yazmadim hic yorum yapmadim bende herkes gibi formalarimizi merakla bekliyorum ama artik sinirlerim bozulmaya basladi.tek bir sey demek istiyorum allah bizim topcularimiza,yoneticilerimize gercekten cok buyuk sabir ve guc versin gercekten isleri cok ama cok zor;ya bir tafaftar grubu bu kadarmi sabirsiz olur bukadarmi negatif olur kardeslerim.ne kadar da zor begeniyoruz,ne kadar aceleciyiz,elestirmeyi ne kadarda cok seviyoruz,biz bu gencecik takima,oyunculara nasil sabredicez .herkes sabir sabir diyor biz daha cikmamis,gorulmemis,dokunulmamis formanin elestirmedik birseyini birakmadik.ne kumasi kaldi ne armasi kaldi ne ikinci kalitesi bilmemnesi kaldi.biz herseyi biliyoruz ama koskoca nike firmasi,trabzonspor yonetim kurulu hic bisey bilmiyor hic biseyin farkinda degil zateni onlar forma satmakda istemiyor .her habere her bilgiye,yoruma hic dusunmeden atliyoruz,kimse bi onceki sayfada ne yazilmis diye bakmiyor kafadan konuya giriyor arkadasimizin teki armalar icin merak etmeyin acele oldu,satisa cikanlarda bu tip sorunlar olmiycak diyor iki satir asagida baska arkadaslarimiz yine armaya salliyorlar.trabzondaki bazi kardeslerimiz sirf bizlerin merakini giderebilmek icin biraz olsun net bilgiler alalim diye fotograflar yolluyorlar,bizi aydinlatmaya calisiyorlar adamlari itam etmeye calisiyoruz,yildiriyoruz,kimse kimseye yaranamiyor.bazi arkadaslarimiz var belki 30 tane mesaj atmis kardesimiz 20 side olumsuz el insaf diyorum.bizim formamiz zaten en guzel forma degilmi?bizim renklerimiz zaten en guzel en ozel renkler degilmi?o zaten trabzon formasi degilmi?onemli olan takimiza destek olmak degilmi?hepimiz biliyoruz (yada ogrenicez)ki en kral formalar bizde bu kadar basit.birbirmizi kirmayalim,takimiza sonuna kadar iyi gunde kotu gunde destek ,ama hep destek olalim.lutfen SABIR.

Yorum

• İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Umut ediyorum ki Sami nin elinde tuttugu forma nin tanitimi yapilmaz ayin 25 inde. Aksi takdirde aylardan beri formlarai bekleyen taraftarlarimiz icin buyuk bir hayal kirikligi olacaktir bu. Bizim profesyonel tasarimci bile olmayan bir cok arkadasimiz bile burda cok daha guzel formalari bizimle paylasti bu sayfalarda. O guzel formalari gordukten sonra bu biraz saka gibi.
      afedersin kardesim, tabiiki herkesin zevki farkli ama yorum yaparken kendi adina yaparsan daha iyi olur aylardan beri formalari bekleyen taraftarlarimiz icin buyuk hayal kirikligi olur bu formalar saka gibi demissin,bende o taraftarlardan biriyim hicde hayal kirikligina ugramadim,nike gibi bir sponsora sahip olmanin ne demek oldugunu gayet iyi algiliyabiliyorum cok daha guzelleri icin onumuzdeki sezonu beklememiz gerektigini 1000 kez kadar falan aciklayan arkadaslar oldu ama....belkide sen gecen seneki yada evvelki seneki pumayi tercih ediyorsundur olabilir tabii,saygi duyarim.ben formalarimizi her turlu sartda cok cok begendim.onemli olan renklerdi onlarda super olmus.

Yorum

• için: info@trabzonspor.org.tr ye

Simdi ben dün trabzonspora 2 tane mail attim ..

Sorularim ise sunlardi :

1. Trabzonspor formalari nike magazalarinda satisa sunulucakmi? Sunulucaksa yurtdisindada olacakmi ?.

2. Formalar icin bir tanitim düzenlenecekmi ?.

Iste cevaplar :

tsclub@trabzonspor.org.tr

Merhaba,

İlginiz için teşekkür ederiz.

Şimdilik alınan karara göre sadece TS Club mağazalarında ve www.trabzonspor.com.tr adresinde satışa sunulacak. Nike mağazalarında olabilmesi için bu mağazaların Trabzonspor ürürünü talep etmesine bağlı.

Tanıtım kokteyli olmayacak yalnız futbolcular Trabzon da bulunan TS Club mağazalarında imza günü yapacaklar.

Saygılarımızla

----------------------------------------

info@trabzonspor.org.tr

Öncelikle yeni formalar için tanıtım kokteyli 41. yıl etkinliklerinde yapılacaktır. Yeni formaların yurt dışında satışı ile ilgili olarak şuanda net bir bilgi veremiyoruz.bu konuda en kısa zamanda bir açıklama yapılacaktır.ilginizden dolayı teşekkür ederiz

Yorum

• Iki degisik cevap geldi bakalim nasil olacak ..

Yorum

• evt

İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            su forumu en basindan beri,ilk sayfadan beri takip ediyorum her sayfasini ama her sayfasini okudum hic bir sey yazmadim hic yorum yapmadim bende herkes gibi formalarimizi merakla bekliyorum ama artik sinirlerim bozulmaya basladi.tek bir sey demek istiyorum allah bizim topcularimiza,yoneticilerimize gercekten cok buyuk sabir ve guc versin gercekten isleri cok ama cok zor;ya bir tafaftar grubu bu kadarmi sabirsiz olur bukadarmi negatif olur kardeslerim.ne kadar da zor begeniyoruz,ne kadar aceleciyiz,elestirmeyi ne kadarda cok seviyoruz,biz bu gencecik takima,oyunculara nasil sabredicez .herkes sabir sabir diyor biz daha cikmamis,gorulmemis,dokunulmamis formanin elestirmedik birseyini birakmadik.ne kumasi kaldi ne armasi kaldi ne ikinci kalitesi bilmemnesi kaldi.biz herseyi biliyoruz ama koskoca nike firmasi,trabzonspor yonetim kurulu hic bisey bilmiyor hic biseyin farkinda degil zateni onlar forma satmakda istemiyor .her habere her bilgiye,yoruma hic dusunmeden atliyoruz,kimse bi onceki sayfada ne yazilmis diye bakmiyor kafadan konuya giriyor arkadasimizin teki armalar icin merak etmeyin acele oldu,satisa cikanlarda bu tip sorunlar olmiycak diyor iki satir asagida baska arkadaslarimiz yine armaya salliyorlar.trabzondaki bazi kardeslerimiz sirf bizlerin merakini giderebilmek icin biraz olsun net bilgiler alalim diye fotograflar yolluyorlar,bizi aydinlatmaya calisiyorlar adamlari itam etmeye calisiyoruz,yildiriyoruz,kimse kimseye yaranamiyor.bazi arkadaslarimiz var belki 30 tane mesaj atmis kardesimiz 20 side olumsuz el insaf diyorum.bizim formamiz zaten en guzel forma degilmi?bizim renklerimiz zaten en guzel en ozel renkler degilmi?o zaten trabzon formasi degilmi?onemli olan takimiza destek olmak degilmi?hepimiz biliyoruz (yada ogrenicez)ki en kral formalar bizde bu kadar basit.birbirmizi kirmayalim,takimiza sonuna kadar iyi gunde kotu gunde destek ,ama hep destek olalim.lutfen SABIR.

evt abi yaztığın yazı çok güzel ama bizim taraftar varya adamı sinir harbi yaptırır ya arkadaş ne önemi var formada armanı aynı hizada olmasının bizim formalar her zaman farklıdır diğer takımlardan çünkü o benim trabzonspo u ma ait ve ne olursa olsun hersene olduğu gibi gene alacam isterse çuval olsun isterse paçavra fark etmez
            Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• arkadaşlar az önce istanbul beyoğlu nike ı aradım. trabzonspor formalarının eylül ayında geleceğini söyledi bir görevli. maalesef.

Yorum

• İlk olarak Ayhan Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar az önce istanbul beyoğlu nike ı aradım. trabzonspor formalarının eylül ayında geleceğini söyledi bir görevli. maalesef.
                nike'a daha sonra gelecek ilk tsclub'ta satışa çıkacak sanırım

Yorum

• İlk olarak Ayhan Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar az önce istanbul beyoğlu nike ı aradım. trabzonspor formalarının eylül ayında geleceğini söyledi bir görevli. maalesef.
                  eylülmü yuhhh

Yorum

• avrupa yakasında dursuna sordum formalar ne zaman çıkacak diye;
                    cuma çıktı çıktı çıkmadı cumartesi çıkar. Ctesi çıktı çıktı çıkmadı pazartesi garandi(!)

Yorum

• Hoşafın Yağı Kesildi

Yeniçeri ocaklarında efrada yemek dağıtılırken mutfak meydancısı elinde tuttuğu üzeri ayet ve dualar yazılı kallavi koca kepçe ile evvela yağlı yemekleri ve pilavı dağıtır, sonra da hoşaflara daldırırmış.
                      Hal böyle olunca, sofralara gelen hoşaf bakracının üstünde, bir parmak kalınlığında yağ tabakası yüzermiş. Bu durumu gören Yeniçeri ağalarından akıllı birisi meydancıya emir vererek "Kepçeyi yağlı yemeklere batırmadan evvel temiz iken hoşafları dağıt, sonra yemek tevziatına geç..." demiş.
                      Demiş amma, bu sefer sofralara giden hoşaf bakraçlarının üzerinde yağ tabakasını göremeyen Yeniçeriler isyan bayrağını çekmişler:
                      - "Hakkımızı yiyorlar, istihkakımızdan çalıyorlar, zira hoşafın yağını bile kestiler, yağlı hoşaf isterük..." diye bağırmışlar

Geçen senelerde bu zamanlarda sponsorumuz belli olduğu halde, bütün formalarımız satışta mıydı sanki. Dünya markası bir firma ile anlaşmak o kadar model çıkarmak bunu yetiştirmek, yaz ortasında uzun kollu çıkarmak, kumaş kalitesini yükseltmek, renkleri tutturmak kabahat olmuş anlaşılan.

Geçmişi ve gerçekleri unutuyoruz hemen. Sponsorluk anlaşmasının hangi şartlarda yapıldığını. Forma üretiminin, dağıtımının zaman aldığını. Kimbilir formalar teslim edileli ne kadar oldu armaların ve sponsorların yapıştırma işleminin zaman almasını bile tahammülümüz yok. Sadece istiyoruz, yönetim futbolcu alsın, futbolcular oynasın, formalar hemen çıksın. İyi de hepsinin zamanı oluru var.

'Bir saat sonra tüm dünyada satışta çıkacak' deseler, o 60 dakikayı birbirinizi yiyerek geçiririz eminim.

Sabırın kelime anlamını bilmeyenler, hiç yaşamayanlar var aramızda.
                      Beraber demedik mi 'erken çıkıp Puma gibi olacağına, geç çıksın kaliteli olsun' diye.
                      Takımımız için heyecanlanıyoruz, her şey hemen olsun istiyoruz, ama insaf biraz da.

Arma ve sponsorlarla ilgili düşüncemi de söyleyim son olarak. Armalar büyük ihtimalle kulübün elinde TS Club'ta da kullanırız diye epeyce var ve formalara yapıştırma veya dikme işini kulüp yapıyor. Geçen senelerde bu işi düzgün yapanlar bu sene niye yapmasın. Ki armanızın, sponsorlarınızın boyutu yerleri UEFA ve Süper Lig kriterlerine göre belli kurallar içerisinde olur. Formaları görmeden bu kadar yorum yapmak resmen havanda su dövmek.

Formaları, Trabzonspor'u, futbolu hayatın merkezine yerleştirmek de doğru değil. Futbol her şey değil. Yarın formalarınızı alıp giyince her şey güllük gülistanlık olmayacak. Beklentilerimizi doğru ayarlarsak hayal kırıklığına uğramayız.

Anlayan anladı.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Şimdilik alınan karara göre sadece TS Club mağazalarında ve www.trabzonspor.com.tr adresinde satışa sunulacak. Nike mağazalarında olabilmesi için bu mağazaların Trabzonspor ürürünü talep etmesine bağlı.

Bu güzelmiş bakın
                        En son TURHAN tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 11:33.

Yorum

• Ali Fuat Abi merak ettiğim bir soru var, belki cevabını biliyorsun diye sormak istiyorum:

Armaları ve reklamlamları sadece bu sene için mi TS Club yapıyor?
                          www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• armadaki obezite sorunu mutlaka giderilmeli.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aslında merak ettiğim forma değil aşşağa yukarı modeller belli de asıl merak ettiğim ts arması ile nıke ambleminin simetrisi?
                              aynen.. bende malesef

Arma çok önemli... inşallah düzelir..!!!
                              En son TURHAN tarafından düzenlendi; 24.07.2008, 11:32.

Yorum

• nike' e ve yönetime güvenin arkadaşlar.Onalar herşeyi bin kere düşünüyordur.Bir çok arkadaşın dediği gibi önemli olan renkler renkler.Tabi dizayn ve kalitede ama ondan bi şüpem yok benim.Mutlaka en iyisi olacaktır.Merak etmeyin sabredin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X