Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her işte hayır vardır. Nike formalarımız çıktığı zaman bir anda 60 - 90 milyon veremeyecekler, süren indirimler sayesinde lisanslı forma sahibi oldular.
    Yeni çıkacak formalar ve ürünler, zamanla oluşturulacak yeni TS Club kerasyonu da yeni heyecanlar oluşturacaktır şüphesiz.
    Bu kadar bekledik azcık daha bekleyelim bakalım. Geçen sene bu zamanlar sponsorumuz çok daha önceden belli olmasına rağmen formalar çıkmış mıydı? Ben hatırlamıyorum, fakat bu kadar merak ve heyecanla beklendiğini sanmıyorum.
    Formalarımız yalnızca Trabzon'daki TS Club'a ulaştırılmaya çalışılmıyor, tüm Türkiye ve dünyadaki sevdalıları da aynı heyecan ve merakla bekliyorlar. Herkese ulaşmasının biraz zaman alması normal geliyor bana.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak crazyman_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      15 dediler olmadı 20 dediler daha uzatmasınlar çıksında görelim artık şunları
      20si pazar yani tatil günü yine cikmaz ama belki tanitim yapilir külüpte

Yorum

• Formalar yarin çıkıyor.
        BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• bugün birisinde nike trabzonspor forması gördüm ama muhtemelen sahteydi. belkide futbolcuların birisinden almıştır.
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Her işte hayır vardır. Nike formalarımız çıktığı zaman bir anda 60 - 90 milyon veremeyecekler, süren indirimler sayesinde lisanslı forma sahibi oldular.
            Yeni çıkacak formalar ve ürünler, zamanla oluşturulacak yeni TS Club kerasyonu da yeni heyecanlar oluşturacaktır şüphesiz.
            Bu kadar bekledik azcık daha bekleyelim bakalım. Geçen sene bu zamanlar sponsorumuz çok daha önceden belli olmasına rağmen formalar çıkmış mıydı? Ben hatırlamıyorum, fakat bu kadar merak ve heyecanla beklendiğini sanmıyorum.
            Formalarımız yalnızca Trabzon'daki TS Club'a ulaştırılmaya çalışılmıyor, tüm Türkiye ve dünyadaki sevdalıları da aynı heyecan ve merakla bekliyorlar. Herkese ulaşmasının biraz zaman alması normal geliyor bana.
            afs abi sen bide bana sor, ben isvicredeyim, nasilalcam onu bile bilmiyorum trabzonspor.com.tr den alim diyorum ama onlarda gelcek ay koyarlar satisa

Yorum

• İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Formalar yarin çıkıyor.
              kesin mi ona göre ts clubun önüne sabahtan gidip kamp kuracaağım
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• yarın cıkıyo ama hemen magazalara gelırmı bılmem ama bır hafta ıcınde tum magzalara ulasır yarın bı tel acarım maltepedekı ts club a
                İstanbul Yalakası Degil Memleket Sevdalısıyız...! бордовый-голубой
                Ана Ивановић-VEFASPOR-Maria Yuryevna Sharapova......ARsHAVİn'Lİ...

Yorum

• İlk olarak ugurTS1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yarın cıkıyo ama hemen magazalara gelırmı bılmem ama bır hafta ıcınde tum magzalara ulasır yarın bı tel acarım maltepedekı ts club a
                  maltepe mi? maltepe nerde ts club?

Yorum

• Altuğ Atalay'a sordum haftaya çıkar dedi.
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• Az önce TsClub'ta Formaların haftaya çarşamba çıkabileceğini söyledi personel.onlarında ne kadar bildiğini bilmiyorum ya neyse
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• onlara açılış kapanış saatlerini sorun tsclub'ın hemen söylesinler.
                        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• bugün sordum tsclupta... 25 temmuzda satısa sunacagız dedıler

Yorum

• Bayanların giydiği TsClub formalarından arıyorum.TsClub'da kalmamış.Nerede bulabilirim bileniniz var mı?
                            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• formalr yarin cikabilir ama hemen satis a gecmiyebilirler
                              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Ts club'ın hiçbir işi doğru olmadıki bu işi doğru olsa.
                                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X