Merak ettim bizim ts clublar hangi sehirlerde var ? Sadece trabzonmu ?
TS CLUB LİSANSLİ URUN ALABİLECEGİNİZ YERLER... Merkez TS Club Kemerkaya Mahallesi Halkevi Sokak Trabzon (0462 326 20 77) Stadyum TS Club H.Avni Aker Stadyumu yol tarafı tribün altı Trabzon (0462 223 61 68) Havalimanı TS Club İç-Dış Hatlar Giden Yolcu Salonu İçi Trabzon (0462 325 67 53) Caka TS Club Marmara Cad. No:5 Haznedar İstanbul (0212 502 80 45) Taraftar - Kızılay Şubesi Menekşe - 1. Sok. No: 12 217 - D Onur Çarşısı yanı Kızılay Ankara (0312 424 18 87 – 6) İstanbul Konfeksiyon (İMZA TS Club) Barbaros cad.No: 2 Of Trabzon (0462 771 20 90) Monolya Butik Söğütlüçeşme c. No:26 Kadıköy İstanbul (0216 348 86 17) Zeynep Giyim Çerkezköy Ana Yolu Veli Meşe Köyü Akbayır Mev. Çorlu Tekirdağ
bunlar açık benim bildiğim banada arkdaş attı haznedardakine gittim açık diğerleride açıktır heralde
Formalari Nike Amerika tasarim bürosunda gördük. Zor oldu ama oldu. Gercekten büyük takim formasi yahu. Uzun süredir böylesi olmamisti. Yalniz bize 7 degisik model gösterdiler. Bunlardan bes tanesi olur dediler büyük ihtimalle.
öncelikle kaliteden yana süpheniz olmasin. cünkü en iyi kumastan yapiliyor. erdener (mr.no) özellikle sordu bunu. formalar birinci kalite, kumas nayki'nin sporcular icin gelistirdigi terletmeyen teknoloji ile üretilen formalarindan. yalniz bu sporcularin giyecegi,taraftarinki ayriymis, o tr de üretiliyormus. renkler cok canli ve göze batiyor(ne de olsa bizim renklerimiz ) beden olarak da bizim gördüklerimiz dar kesimdi. gerisini erdener anlatir, zaten onun cabalari sonucu oldu bu is, cok ugrasti.
Yalnız ; logo ile amblem yine aynı hizada değil... Model böyle olabilir mi arkadaşlar..?
bence model böyle..çünqi ersun hocanın üstündekinin nike ambleminin hizasında siyah şerit war eğer onun üzerine yapılırsa çok iğrenç durur bnce bilerek böyle yabıolar..hem bütün formalarda bu kadar hata olamaz bnce böle model..
bence model böyle..çünqi ersun hocanın üstündekinin nike ambleminin hizasında siyah şerit war eğer onun üzerine yapılırsa çok iğrenç durur bnce bilerek böyle yabıolar..hem bütün formalarda bu kadar hata olamaz bnce böle model..
demiştim düşük bel pantolonu imalat hatası zannedn insanlardan olmayalım diye
inş. kopardığımız fırtınalar boşuna değildir
çoko saol erdener kim nerde bulsam onu da bunaltacam böyle
önemli degil, erdener mr.no üye adi ile yazan arkadasimiz. gelir o da yakinda, cok ugrasti görmek icin. kendini feda etti bu yolda. oradaki stilist kizi ayarlamasa göremeyecektik.
Yorum