Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet bekliyorum seneye, bizim Berlinden, Dortmunddan, Wolfsburgdan Baselden neyimiz eksik !!!
    Sence bizim okadar kücükmüyüz onlar kadar degilmiyiz ?????
    sen wolfsburgun formalarini gördün mü? tipa tip ayni..
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sen wolfsburgun formalarini gördün mü? tipa tip ayni..
      wolfsburg kendi renklerini kullaniyor
      tabi özel tasarim degil ama kendi renkleri
      nike wolfsburga üretiyor

Yorum

• yahu çuval olcaksa alcaksın diyen arkadaşlar tamam haklısınız ama burda herkesin durumu iyi değil kimisi eşinden dostun borç alarak forma alıyo,kimisi bazı ihtiyaçlarından ödün vererek forma alıyo ve forumun geneli de öğrenci formanın kalitesi iyi olması gerekmez mi?Umarım iyi olur formalar.Bu arada Aston Villa'nın yeni formaları çok hoş olmuş darısı bize
        En son Gökhan Cebecioğlu tarafından düzenlendi; 14.07.2008, 21:56. Sebep: ....
        Rock is life...

Yorum

• Birşeyi doğru düzgün tartışamıyoruz.Altı üstü forma yok 2. kalite yok 1. kalite.

Doğmamış çocuğa don biçiyor bazı arkadaşlar.

Yorum

• 6 gün kaldi zaten burda
            ciksinlarda görelim artik

Yorum

• inşaallah yakada yazı olur
              yoksa ne anladım bu işten
              bir gün mutlaka

Yorum

• Forma alınmasının önemli nedenlerinden biri de takıma destek olmaktır.

Yok armasıymış, yok formasıymış, yok amblemiymiş. Artı en çok ta merak ettiğim konu acaba bunu tartışan arkadaşlar bir sezonda kaç tane forma alırlar.

Her sene düzenli olarak formasını alanlarda ses yok, ama almayanlar kalite kontrolü yapıyor!!. Kombinede de böyle değilmiydi? Kombine alanlarda çıt yoktu, almayanlar sabaha kadar Trabzonsporun ne kadar kazandığını hesaplardı!!

Öpmeye niyetiniz yok, bırakın yanağımızın ne tarafta olduğunu.

Bilsem ki o formayı Nıke çadır bezinden üretecek, ben alacağım. Sizde almayacağınıza göre fazla düşünmeyin bizi!
                ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Cafer abi, öyle deme...

Trabzonlu olup da, gs yi tutan bir iki arkadaşıma forma sözüm var...
                  Kalite görsün uşaklar, tanısın abmlemi falan...

Kaliteli olsun ki, biz de "Değer verdiklerimize, değer verdiğimizi hediye ederiz" diyebilelim...

Yorum

• yahu sabir

daha formalar cikmadi
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      wolfsburg kendi renklerini kullaniyor
                      tabi özel tasarim degil ama kendi renkleri
                      nike wolfsburga üretiyor
                      Bize ürettiklerinde bordo-mavi degil de sari-siyah falan mi kullaniyorlar?

Birakin gidin bunlari yaa, verecek iki kelimelik bir cevabiniz yok bari kasmayin kendinizi.

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yanlış anlaşılma olmasın resimi bende başkasından alıntı yapmıştım.üzerinde oynama var mı yok mu bilemem.ben birşey yapmadım yani
                        yok abim yanlis anlama,, ben bunu ornek olarak gosterdim!!
                        TRABZONSPORUM(L)

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Forma alınmasının önemli nedenlerinden biri de takıma destek olmaktır.

Yok armasıymış, yok formasıymış, yok amblemiymiş. Artı en çok ta merak ettiğim konu acaba bunu tartışan arkadaşlar bir sezonda kaç tane forma alırlar.

Her sene düzenli olarak formasını alanlarda ses yok, ama almayanlar kalite kontrolü yapıyor!!. Kombinede de böyle değilmiydi? Kombine alanlarda çıt yoktu, almayanlar sabaha kadar Trabzonsporun ne kadar kazandığını hesaplardı!!

Öpmeye niyetiniz yok, bırakın yanağımızın ne tarafta olduğunu.

Bilsem ki o formayı Nıke çadır bezinden üretecek, ben alacağım. Sizde almayacağınıza göre fazla düşünmeyin bizi!
                          Forma almayan adamın tartışmaya hakkı yok yani öyle mi ? ...

Neden formayı tartışma hakkı sadece satın alanlara mahsus olsun

Ben de tartışıyorum formayı çünkü kaliteli olsun istiyorum Trabzon'a yakışsın (Merak etme formam var )... ...

Herkeste fikrini belirtecek alan da ALAMAYAN DA ...

Çadır bezi gibi bir formayı sen yakıştırabilecek misin Trabzon'a
                          RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak Mr.No tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bize ürettiklerinde bordo-mavi degil de sari-siyah falan mi kullaniyorlar?

Birakin gidin bunlari yaa, verecek iki kelimelik bir cevabiniz yok bari kasmayin kendinizi.
                            bekle sana bir roman yazarim

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Forma almayan adamın tartışmaya hakkı yok yani öyle mi ? ...

Neden formayı tartışma hakkı sadece satın alanlara mahsus olsun

Ben de tartışıyorum formayı çünkü kaliteli olsun istiyorum Trabzon'a yakışsın (Merak etme formam var )... ...

Herkeste fikrini belirtecek alan da ALAMAYAN DA ...

Çadır bezi gibi bir formayı sen yakıştırabilecek misin Trabzon'a
                              iste burda bir kac kisi cuval olsa bile alirim söyliyorlar
                              sanki biz TSe kötü forma üretmek istiyoruz

BENIM TEK ISTEDIM SEY TSE YAKISAN BIR FORMA

Yorum

• belki size derdimi böyle anlatabilirim
                                nikein yeni sezon koleksiyonu iste burda var

Personalized With Name, Number And Custom Artwork. Order Now.

bizim su an kullandimiz gecen sezonun standart kolleksiyondan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X