Evet bekliyorum seneye, bizim Berlinden, Dortmunddan, Wolfsburgdan Baselden neyimiz eksik !!!
Sence bizim okadar kücükmüyüz onlar kadar degilmiyiz ?????
sen wolfsburgun formalarini gördün mü? tipa tip ayni..
yahu çuval olcaksa alcaksın diyen arkadaşlar tamam haklısınız ama burda herkesin durumu iyi değil kimisi eşinden dostun borç alarak forma alıyo,kimisi bazı ihtiyaçlarından ödün vererek forma alıyo ve forumun geneli de öğrenci formanın kalitesi iyi olması gerekmez mi?Umarım iyi olur formalar.Bu arada Aston Villa'nın yeni formaları çok hoş olmuş darısı bize
En son Gökhan Cebecioğlu tarafından düzenlendi; 14.07.2008, 21:56.
Sebep: ....
Forma alınmasının önemli nedenlerinden biri de takıma destek olmaktır.
Yok armasıymış, yok formasıymış, yok amblemiymiş. Artı en çok ta merak ettiğim konu acaba bunu tartışan arkadaşlar bir sezonda kaç tane forma alırlar.
Her sene düzenli olarak formasını alanlarda ses yok, ama almayanlar kalite kontrolü yapıyor!!. Kombinede de böyle değilmiydi? Kombine alanlarda çıt yoktu, almayanlar sabaha kadar Trabzonsporun ne kadar kazandığını hesaplardı!!
Öpmeye niyetiniz yok, bırakın yanağımızın ne tarafta olduğunu.
Bilsem ki o formayı Nıke çadır bezinden üretecek, ben alacağım. Sizde almayacağınıza göre fazla düşünmeyin bizi!
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu; "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Forma alınmasının önemli nedenlerinden biri de takıma destek olmaktır.
Yok armasıymış, yok formasıymış, yok amblemiymiş. Artı en çok ta merak ettiğim konu acaba bunu tartışan arkadaşlar bir sezonda kaç tane forma alırlar.
Her sene düzenli olarak formasını alanlarda ses yok, ama almayanlar kalite kontrolü yapıyor!!. Kombinede de böyle değilmiydi? Kombine alanlarda çıt yoktu, almayanlar sabaha kadar Trabzonsporun ne kadar kazandığını hesaplardı!!
Öpmeye niyetiniz yok, bırakın yanağımızın ne tarafta olduğunu.
Bilsem ki o formayı Nıke çadır bezinden üretecek, ben alacağım. Sizde almayacağınıza göre fazla düşünmeyin bizi!
Forma almayan adamın tartışmaya hakkı yok yani öyle mi ? ...
Neden formayı tartışma hakkı sadece satın alanlara mahsus olsun
Ben de tartışıyorum formayı çünkü kaliteli olsun istiyorum Trabzon'a yakışsın (Merak etme formam var )... ...
Herkeste fikrini belirtecek alan da ALAMAYAN DA ...
Çadır bezi gibi bir formayı sen yakıştırabilecek misin Trabzon'a
RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
Yorum