formalar bunlar ise pahali olmaz bunlar tas patlasin 60-70ytl filan olur cünkü bunlar pahali degil yani, forma fiyati 20€ baskida 5€ dedikmi tamamdir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi rengi tutuyor. Dogru olan rengi, sadece bize özle olsun diye nasil degistircen. Ozmn alirsin formayi koyu mavi yaparsin bize özel olur ama bizim rengimiz olmaz. Sende haklisin
renkleri bizim olsun
Puma bizim renkleri kullanmaya calisiyordu bakmayin tuturamadi....
forma modeleri aynidi ama renkler bize ayit
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben hic bizim puma formalari baska takimin üstünde görmedim...
modeleri hep ayni olur ama renk baska olur...
bunu bir türlü anlatamadim
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben burda nike formanin modelini degistirsin söylemiyorum
renkleri bizim olsun
Puma bizim renkleri kullanmaya calisiyordu bakmayin tuturamadi....
forma modeleri aynidi ama renkler bize ayit
Yorum
-
İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim geçen seneki parçalı formamızın aynısı Bursaspor'da vardı . Sadece doğal olarak renk farkı vardı .
RENKLER BASKA
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaha ozan helal anladin iste
RENKLER BASKA
Yorum
-
İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
bi bakin hele bi fark varmi??? Bana göre tipa tip aynisi. Sadece renkler farkli. Ve icindeki sahiz
bence sende iyi bak bir resimlere bizim nike logosuna bak man. utdnin nike logosuna bak, merak etme kumasida ayni degildir sanmaki nike bize ve Man. Utdye aynisini yapmaz. Ronaldonun üstündeki Polonun aynisi bendede var sade mavi oda Man. Utdin yani Kalitede ayni degil
Yorum
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynisimi diyorsun sen ?????
bence sende iyi bak bir resimlere bizim nike logosuna bak man. utdnin nike logosuna bak, merak etme kumasida ayni degildir sanmaki nike bize ve Man. Utdye aynisini yapmaz. Ronaldonun üstündeki Polonun aynisi bendede var sade mavi oda Man. Utdin yani Kalitede ayni degil...menmun kalalim herseyi elestirmeyelim lütfen
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ben hic bizim puma formalari baska takimin üstünde görmedim...
modeleri hep ayni olur ama renk baska olur...
bunu bir türlü anlatamadimHer takıma özel tasarım baya zahmetli bir iş olsa gerek. Bence çok gerekli olmasa da bildiğim kadarıyla zaten çok kısa bir süre geçti anlaşmanın üzerinden.
Elbette zevkler ve renkler tartışılmaz ama Nike'ler bence cidden güzeller. Hazır forma kullanılmasından şu an bir rahatsızlık duymuyorum ama ilerde duyarsam da söylerim. Bence çok şık olacaklar.
Yorum
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynisimi diyorsun sen ?????
bence sende iyi bak bir resimlere bizim nike logosuna bak man. utdnin nike logosuna bak, merak etme kumasida ayni degildir sanmaki nike bize ve Man. Utdye aynisini yapmaz. Ronaldonun üstündeki Polonun aynisi bendede var sade mavi oda Man. Utdin yani Kalitede ayni degil
İyi de nerden vardın ki bu kanıya,iki ürünüde eline alıp karşılaştırdın mı ? Bi foto ya bakarak anladın kumaş kalitesini yani öyle mi ?Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ben hic bizim puma formalari baska takimin üstünde görmedim...
Buda yeşil beyaz olanı
En son bordobluex tarafından düzenlendi; 11.07.2008, 00:32.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum