Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• formalar bunlar ise pahali olmaz bunlar tas patlasin 60-70ytl filan olur cünkü bunlar pahali degil yani, forma fiyati 20€ baskida 5€ dedikmi tamamdir

Yorum

• bi bakin hele bi fark varmi??? Bana göre tipa tip aynisi. Sadece renkler farkli. Ve icindeki sahiz

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        abi rengi tutuyor. Dogru olan rengi, sadece bize özle olsun diye nasil degistircen. Ozmn alirsin formayi koyu mavi yaparsin bize özel olur ama bizim rengimiz olmaz. Sende haklisin
        ben burda nike formanin modelini degistirsin söylemiyorum
        renkleri bizim olsun

Puma bizim renkleri kullanmaya calisiyordu bakmayin tuturamadi....
        forma modeleri aynidi ama renkler bize ayit

Yorum

• İlk olarak onur-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben hic bizim puma formalari baska takimin üstünde görmedim...
          modeleri hep ayni olur ama renk baska olur...
          bunu bir türlü anlatamadim
          Bizim geçen seneki parçalı formamızın aynısı Bursaspor'da vardı . Sadece doğal olarak renk farkı vardı .

Yorum

ben burda nike formanin modelini degistirsin söylemiyorum
            renkleri bizim olsun

Puma bizim renkleri kullanmaya calisiyordu bakmayin tuturamadi....
            forma modeleri aynidi ama renkler bize ayit
            tekrar oku bakalim yazdigmi, ben model ile ilgili birsey demisim mi! Bence Renkler tam olarak tutmus. Acik maci ile Bordo. Helal yönetime. Nikeye resmen tututurmus renklerimizi

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bizim geçen seneki parçalı formamızın aynısı Bursaspor'da vardı . Sadece doğal olarak renk farkı vardı .
              aha ozan helal anladin iste
              RENKLER BASKA

Yorum

• türkcem okadar iyi degil
                olsa galiba derdimi anlata bilecem

Yorum

aha ozan helal anladin iste
                  RENKLER BASKA
                  Yok ben burada Bursaspor ve Trabzonspor'un renk farkından bahsettim

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bi bakin hele bi fark varmi??? Bana göre tipa tip aynisi. Sadece renkler farkli. Ve icindeki sahiz
                    aynisimi diyorsun sen ?????

bence sende iyi bak bir resimlere bizim nike logosuna bak man. utdnin nike logosuna bak, merak etme kumasida ayni degildir sanmaki nike bize ve Man. Utdye aynisini yapmaz. Ronaldonun üstündeki Polonun aynisi bendede var sade mavi oda Man. Utdin yani Kalitede ayni degil

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bence sende iyi bak bir resimlere bizim nike logosuna bak man. utdnin nike logosuna bak, merak etme kumasida ayni degildir sanmaki nike bize ve Man. Utdye aynisini yapmaz. Ronaldonun üstündeki Polonun aynisi bendede var sade mavi oda Man. Utdin yani Kalitede ayni degil
                      yaw hocam bosver ya...son 5 senede görmedigin kaliteyi görüyorsun...menmun kalalim herseyi elestirmeyelim lütfen
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bana ne formanin kalitesinden ya... sanki dersin adidas olsaydi farkli olucakti. Üzerinde Armamiz olsun yeter bana. ManU nun formasi bile bana göre pijama gibi durur.

Yorum

modeleri hep ayni olur ama renk baska olur...
                          bunu bir türlü anlatamadim
                          Onur kardeşim, neredensin bilmiyorum ama lütfen Berlin'de ol da sana Alexanderplatz'da bizim Puma formalrın düz mavi olanının aynı mavi tonu ve bilimum rengini -yanlış hatırlamıyorsam 15 euro'ya- alabileceğin bir yerin "nokta" adresini vereyim Her takıma özel tasarım baya zahmetli bir iş olsa gerek. Bence çok gerekli olmasa da bildiğim kadarıyla zaten çok kısa bir süre geçti anlaşmanın üzerinden.

Elbette zevkler ve renkler tartışılmaz ama Nike'ler bence cidden güzeller. Hazır forma kullanılmasından şu an bir rahatsızlık duymuyorum ama ilerde duyarsam da söylerim. Bence çok şık olacaklar.

Yorum

• yeni sponsor ancak bu kadar olur iyilerini seneye yapıcaklar heralde. düz klasik ama yeni kreasyonlardan yollamışlar. ayrıca o gördüğüm formalar bol kesim zaten sanırım futbolcu üstüne yapışan cinsten değil. tek isteğim baskıların nike tarafından yapılması ki yapılacaktır zaten

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İyi de nerden vardın ki bu kanıya,iki ürünüde eline alıp karşılaştırdın mı ? Bi foto ya bakarak anladın kumaş kalitesini yani öyle mi ?
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Bu Bizim

Buda yeşil beyaz olanı

En son bordobluex tarafından düzenlendi; 11.07.2008, 00:32.
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X