Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çorbaki ne çorba. Nereden biliyorsun bize 2. sınıf yapacaklarını diyoruz ki açıklamalar, bilgi paylaşımları tam tersini gösteriyor; formaları ben tanırım diyor. Kolda işaret oldu mu 2. sınıf deniyor. Sonra bizim 2. sınıf deniyor ama bizim forma kollarında (Song'un giydiği yani) öyle bir şey yok. Tam bir tezat.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• iyi tamam sustum ben, kusura bakmayin rahatsiz etdim sizide kafanisida sisirdim ins. hersey güzel olacak ve tabi formamiz nasil olursa olsun herkes alsin birtane veya iki tane maddi gücü nasilsa tabi, kalin saglicakla hakkinizi hellal edin

Yorum

• afs abi bu konu hakkında cok güssel acıklama yapmıs arkadaslar.. bence forma gayet hos ve yeni sezon formaları aston villa forması ile aynı neredeyse..
        "Turist" Okur Yazar..
        Sezon öncesi ve sezon arası transfer ve formaları takip eder..

Not: Akyazı'yı sürekli takip eder..

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          iyi tamam sustum ben, kusura bakmayin rahatsiz etdim sizide kafanisida sisirdim ins. hersey güzel olacak ve tabi formamiz nasil olursa olsun herkes alsin birtane veya iki tane maddi gücü nasilsa tabi, kalin saglicakla hakkinizi hellal edin
          Sen üzülme kardeşim. Kumaş kalitesi ne olursa olsun, üzerinde bizim renklerimiz olduktan sonra altından daha kıymetli olur o forma.
          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sen üzülme kardeşim. Kumaş kalitesi ne olursa olsun, üzerinde bizim renklerimiz olduktan sonra altından daha kıymetli olur o forma.
            o zaten öyle , üzüldümde yok hosumada gitdi formalar yani ondan degil

Yorum

• İlk olarak karadenizlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yahu bu idman formasındada bi hata var ama ne ben bi türlü bulamıyom...

ben buldum hatayı hüseyin...

Yorum

• metin08 arkadaş haklı bundan 5-6 sene önce barcelona forması aldı arkadaşım ve o da öyle delikliydi (tırtıklı) biz çok şaşırmıştık ne acayipmiş diye yani delikli formalar 1.sınıf olanlar...ilk günden beri benim sorduğum soru buydu zaten modelini bırakın da acaba delikli 1. kalite mi olacak diye bazı arkadaşlarda evet öyle olacak için rahat olsun dedi...tabi song un üstündeki forma resimden anlaşılmıyo pek inşallah 1. kalitedir...
                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• yani 5 sene önceki örnekte olsa geçen yıl ki örnekte olsa farketmez 1.sınıf formalar elinize alınca ve yakından bakınca belli ediyo kendini.5 yıl önceki formada öyleydi nikeda
                  Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                  Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yani 5 sene önceki örnekte olsa geçen yıl ki örnekte olsa farketmez 1.sınıf formalar elinize alınca ve yakından bakınca belli ediyo kendini.5 yıl önceki formada öyleydi nikeda
                    o cizgili forma 5 sene önceki forma degil merak etme sen gecen senenin, sade arkadasin biri dedi diye bende öyle dedim o biliyorya onun icin yani sende hakklisin yani

Yorum

• metin herkesi neden yanılgıya düşürüyorsun herkesin neden aklına acaba sorusunu sokuyorsun , almayacaksan alma yardım yapmayacaksan yapma ... ben kombinemi aldım formamı da alacagım formalarla mı sampiyon olacagız Allah askına biraz düşünüp konusun ne olmus 2. sınıf forma yapıyorsa şampiyon olmamıza engelmi almayacaklar var zaten aramızda bunları bahane etmesin , forma hiçbirzaman bahane edilmez eden de haindir okadar trabzonspor logosu varsa olay bitmiştir

Yorum

• İlk olarak Mr.No tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zaman olmadigi icin aceleye getirmek istemediler. Bunu kac ay öncesinden söylediler.
                        bu nike ın da kafası hiç çalışmıyor. zaman olmadığı için demişler. ali fuat abinin yeterince zamanı varmış accık forumu takip etselermiş içinde TS logosu işlenmiş forma bu sezona yetişirdi bi de tasarımcılara dünya para verirler şimdi
                        İmza...

Yorum

• [quote=MetiN08;1470278]Bak simdi birinci kalite formasi

Barcelona:

bu formalardan bende de var hakkaten delikli kumaş mevzusu doğru. forma hastalığım var benim. her gittiğim yere ait forma alırım (Allahtan her sene trabzona gidiyorum) onlarca TS formam, onlarca da başka takımların formalarından var ama barcelonanın bu formasından ötesi yok hakkaten.
                          not: istanbula gittiğimde almıyorum tabi
                          İmza...

Yorum

• arkadaşlar, takip ettiğim kadarıyla burada formaları beğenmeyen insanlar "ben bu formayı almam" gibi bir tavır takınmıyor. nike' ın bize 2. sınıf forma yaptığını düşünüyorlar ve bu düşüncelerini paylaşıyorlar.

"ben bu ikinci sınıf formayı almam, bu formaları almayın" gibi söylemler tabii ki kabul edilemez. ve kimse de böyle bir şey söylemiyor zaten...

Yorum

• İsterse 3. kalite olsun bu formaları alıp takımımıza destek olmamız lazım

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İsterse 3. kalite olsun bu formaları alıp takımımıza destek olmamız lazım
                                aynen kardes ... hersey trabzonspor icin...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X