Herşeye rağmen forma aldım ve bir tane daha alıcam.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Amblem ortada göğüs üstünde olsa tamam bişey demem.. ama kenarda ve farklı hizada hangi mantıkla açıklaması gerekir nike ın?
Valla böyle tutunca çuvala benziyor geçen seneki Puma formadan aldım 70 verip içip sızlamadı şuna 80 falan asla veremem kimse kusura bakmasın o antreman formasından alırım...Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Ama yani abiler arkadaşlar :
Başka konu mu yok ? birazcık pozitif olalım.allah allah bu site takımını aıcndırma yarışının sitesi değilki biliyorum bende çok yaptım ama yeter. Bir kendimize gelelim bir forma da hata oldu diye allah korusun ki intihar mı edelim yaw"Aslında benim çokta umrumda değil."
Yorum
-
İlk olarak Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma güzele benziyor ama bordonun biraz daha koyu olmasını beklerdim...''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Song'un üzerinde gördüğümüz forma besbelli alelacele logo ve reklamları yapıştırılmış üstelik birkaç beden büyük bir forma. Bunu bile bile, satışa sunulacak formaları görmeden, aynı şeyleri söylemeye devam mı edeceksiniz ?
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma güzele benziyor ama bordonun biraz daha koyu olmasını beklerdim...
daha koyu olmaz o zaman güzel bordo olmaz kulüp kurulduğunda bordomuz böyleydi.daha koyu bordo yıkanmış ve ya güneşten rengi solmuş havası veriyor.bizim renklerimiz aston villa ile aynıdır.bir kaş sayfa önce arkadaşlar 1967-68 forma renkleri var bakabilirsiniz..bu renk meseleside iyicene sıktıAli yazar Veli bozar
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni formaların en iddaalı kısmı kumaş kalitesi. Taraftarın beklentilerini göz önüne alarak en iyi çözümü üretmek için çalıştılar. Biraz daha sabır diyorum ben. Bize ikinci sınıf forma üretileceğini de nereden çıkardınız?
Ne demiştim?
Yeni formalarımız, yeni dinamik oturuşu sayesinde bedene yapışarak futbolcunun rakipler tarafından çekilmesini zorlaştırıyor. Sırt bölgesindeki ergonomik ağ tabaka ise bedenin nefes alıp vermesini ve serinlemesini sağlıyor. Formanın yapımında kullanılan Nike Dri-Fit, oyuncuların daha kuru, daha serin ve daha hafif olmasını sağlayan yeni bir teknoloji ürünü. Teri bedenden kumaşın yüzeyine çekerek hızlı kurumasını sağlayan bu malzeme, bir yandan da üç boyutlu yapısıyla cildin etrafında daha fazla hava boşluğu yaratarak yapışmayı azaltıyor.
Yeni formalarımızda sporcuların performasını ve konforunu en üst seviyeye taşıyacak teknolojiler kullanıldı. Antrenman ürünlerinde kullanılan yenilikçi Nike Sphere Dry ve Nike Dri-FIT teknolojisi futbolcuların vücut ısısını düzenliyor, teri vücuttan dışarı atıyor ve antrenman yaptıkça sporcuların kendilerini rahat hissetmelerini sağlıyor.
Vücuttaki teri emerken file dokusuyla gereken havalandırmayı sağlayan DRI-FIT teknolojisiyle üretilen antrenman ürünleri, antrenman veya eğitim sırasında sporcuların ihtiyacı olan giyeceklerin tümünü içeriyor. Bu ürünler arasında kolsuz yeleklerden ısınma ceketlerine, dizlikten eldivene, çantaya kadar her türlü giyecek ve aksesuar bulunuyor.
Yorum
-
Milli takımın formalarının ilk tanıtımı yapıldığı zamanla turnuva sonrası görüş ve beğenileriniz aynı mıydı?
Daha formaların lansmanı yapılmadı. Diğer modelleri -hadi biz biliyoruz diyelim- henüz görmedik. Kumaş kalitesinin milli takım ve Barcelona'nın birinci sınıf kumaşından olduğunu yönetimden bizzat duydum, formaları da kendim inceledim gayet güzel ve kaliteli.
Bir fotoğraftan bu kadar mı anlam çıkar? Bu reklamlar ve arma işi, kesin o karton kutu üzerinde fotoğraf çekip, resmi sitede yayınlayan personelin işidir.
Beklentilerinizi doğru ayarlarsanız, hayal kırıklığı yaşamazsınız demiştim. Forma modelinin bu olacağını çok çok önceden söyledim, hepimiz de biliyorduk. Bugün sevineceğimize oturup, ağlayacaklar var aramızda.
Dünyanın en güzel formasını da getirseniz reklamlarını, armasını dengesiz özensiz yapıştırır, bir kaç beden büyük giydirirseniz sonuç yine aynı olur.
Herkes daha iyisi ve güzeli olsun istiyor. Forma gayet güzel ve şık olmuş bence. Yönetime bu dönemde böyle bir sponsorluk sözleşmmesi yaptığı için teşekkür etmeliyiz.
Hata gördüğümüz kısımları da kulübe çözümü ile birlikte mail attım. Sırada sabırla beklemek var şimdi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum