mavi forma bu senenin en çok tutan forması olur diğer formaları gördükten sonra sevgili afs abi senin dizayn ettiğin formalar daha hoştu ama kısmet
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe diyorum ben?
.. vallaha guzel
ama hayal kirikligi olur.. hocam yapma yazik bize yaa
Yorum
-
Ne demiştim ben?
Merak edenler eski başlıktaki mesajlarıma bir baksın derim, ne hazineler var orada.
Yorum
-
İlk olarak Murat TÜRKAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearsenalin formasının aynısı..hayırlı olsun.."Aslında benim çokta umrumda değil."
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe demiştim ben?
Yorum
-
İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearma berbat! arma'nin hizasi yanlis ve yamuk... arma birde kendisi olarak gecen sezonun berbat yapistirma armalari... bir yikamda solar gider... bu formaya ben 70YTL degil.. 10YTL vermem...
Acilen Yonetime Bildirmemiz Lazim... yoksa Cok Pahaliya Patlar!!!!
Yırtık olsa paha biçilmezdir.Sen 70 liraya bulduğuna dua et.Önündeki armayı hangi takımın arması olduğunu bilmemezlikten gelme.Aslında biliyorsunda arma yanlış diye kendini kaptırıyorsun.Bende katılıyorum.Büyük hata..."Aslında benim çokta umrumda değil."
Yorum
-
Formanın lansmanının görkemli ve güzel olması gerektiğini aylar önce söyledim. Adamın üstüne birkaç beden büyük formayı giydirirseniz, armaları logoları özensiz yaparsanız eleştirilere de katlanırsınız. Bakın adamlar kendi reklamlarını nasıl yapıyor.
Bizim gördüklerimizi görün diye o kadar mail attım, umarım hata yapmaz, aksaklıkları giderirler.
Önceden söylediklerimi tekrar olmasın diye tekrar söylemek istemiyorum ama okumayanlar olmuştur ihtimaliyle yeniden yapıştırıyorum.
BMN'nin nasıl bir hazine olduğunun farkında mısınız?En son a f s tarafından düzenlendi; 05.07.2008, 17:22.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum