Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mavi forma bu senenin en çok tutan forması olur diğer formaları gördükten sonra sevgili afs abi senin dizayn ettiğin formalar daha hoştu ama kısmet

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne diyorum ben?
      diyorsun .. vallaha guzel ama hayal kirikligi olur.. hocam yapma yazik bize yaa

Yorum

• Ne demiştim ben?

Merak edenler eski başlıktaki mesajlarıma bir baksın derim, ne hazineler var orada.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bu şekilde olsa vucuda bu sekıldekı gıbı otursa kollarıda uzun olsa benım için yeterliydi ama songun üzerindeki pek tatmin etmedi beni renkler dışında

Yorum

• arsenalin formasının aynısı..hayırlı olsun..

Yorum

• daha değiştirirler bu formayı panik yapmaya gerek yok asıl formalar bir çıksın,adamlar tepkileri bir toplasın baksın,ölçsün,biçsin. sonra çıkarırlar iyi bir forma
              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak Murat TÜRKAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arsenalin formasının aynısı..hayırlı olsun..
                Bencede katılıyorum kırmızı-beyaz formasının aynı model.
                "Aslında benim çokta umrumda değil."

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ne demiştim ben?
                    Senin yaptığın bu forma onlarınkinden cok daha güzel. Ben kırmızıyı beğenmedim böyle bordo olabilirdi. Ama zaten benim için önemli olan yattara tarzı cubuklu forma isterse diğerleri sarı lacivert cıksın

Yorum

• arma berbat! arma'nin hizasi yanlis ve yamuk ... arma birde kendisi olarak gecen sezonun berbat yapistirma armalari... bir yikamda solar gider... bu formaya ben 70YTL degil.. 10YTL vermem...

Acilen Yonetime Bildirmemiz Lazim... yoksa Cok Pahaliya Patlar!!!!

Yorum

• Senin yaptığın bu forma onlarınkinden cok daha güzel. Ben kırmızıyı beğenmedim böyle bordo olabilirdi. Ama zaten benim için önemli olan yattara tarzı cubuklu forma isterse diğerleri sarı lacivert cıksın Unleshead abi allah korusun

Yorum

• Valla Songun formasi cok güzel ben begendim...bakalim digerleri nolacak !!!
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arma berbat! arma'nin hizasi yanlis ve yamuk ... arma birde kendisi olarak gecen sezonun berbat yapistirma armalari... bir yikamda solar gider... bu formaya ben 70YTL degil.. 10YTL vermem...

Acilen Yonetime Bildirmemiz Lazim... yoksa Cok Pahaliya Patlar!!!!

Yırtık olsa paha biçilmezdir.Sen 70 liraya bulduğuna dua et.Önündeki armayı hangi takımın arması olduğunu bilmemezlikten gelme.Aslında biliyorsunda arma yanlış diye kendini kaptırıyorsun.Bende katılıyorum.Büyük hata...

Yorum

• Formanın lansmanının görkemli ve güzel olması gerektiğini aylar önce söyledim. Adamın üstüne birkaç beden büyük formayı giydirirseniz, armaları logoları özensiz yaparsanız eleştirilere de katlanırsınız. Bakın adamlar kendi reklamlarını nasıl yapıyor.

Bizim gördüklerimizi görün diye o kadar mail attım, umarım hata yapmaz, aksaklıkları giderirler.

Önceden söylediklerimi tekrar olmasın diye tekrar söylemek istemiyorum ama okumayanlar olmuştur ihtimaliyle yeniden yapıştırıyorum.

BMN'nin nasıl bir hazine olduğunun farkında mısınız?
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 05.07.2008, 17:22.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• song üzerinde bi forma gördüm ama trabzonspor paf takmının formasımıydı bilmiyorum çok hayal kırıklığına uğradım armanın tonajı ve kalitesi çok kötü malesef üzgünüm

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X