Bu sponsor hiçmi kendi imajını düşünmez,Hiçmi kurumsal kimliğini düşünmez,Hiçmi beklentileri bilmez,Hiçmi rakibine karşı olan beğeniyi yıkmak istemez...
İstesede istemesede İnter'e Manu'ya Arsenal'e yaptığı formaların aynı kalitede olanı yapıcak...Zorla..
Yapmazsa kimse demezmiki ''Nike batırdı iyice''-''Suraya bak hizayı bile tutturamıyor''-''Renklere bak''-''Tasarımlar çok kötü'' denmezmi...
Bende senin gibi formanın alelacele hazırlandığı kanaatindeyim..
Yoksa burda kimse kendi firmasının bu lafları işitmesini istemez...
Haklısın renkdaş ama bir eksiklik görüyorsak şimdi söylemenin tam sırası muhtemelen seri üretim aşamasındadır ürünler.Yoksa testi kırıldıktan sonra bir yıl eleştirsek bişey olmaz.Çok da pervasızca eleştirelim demek istemiyorum.Basit hatalar görmek istemiyorum.Bahsettiğimiz türden basit hatalar olursa tepkimizi koymamız gerek.Yoksa forma fena değil.Umarım bundan sonra görüceğimiz formalara süpermiş demek nasip olur.
ya tamam nike sıkışık olabilir ama bu iyi forma dizayn etmelerine engel teşkil edecek bir mazaret değil sen dünya ca ünlü nike firmasıysan aslanlar gibi yaparsın formanı songun üzerindeki forma çok çok kötü bu benim şahsi fikrim inşallah güzel bi çubuklu forma üretirlerde mest ederler bizi
Renk konusunda kimsenin şüphesi yok zaten.Onu herkes beğeniyor.Ama arma gerçekten çok kötü duruyo.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
Valla kisa sürede anlasma yapildi...ben böyle iyi forma beklemezdim...renklerde güzel...seneye dahada iyi olacakdir mutlaka cünkü daha hazirlikli olacaklar...diger formalar nasil bakalim...
Haklısın renkdaş ama bir eksiklik görüyorsak şimdi söylemenin tam sırası muhtemelen seri üretim aşamasındadır ürünler.Yoksa testi kırıldıktan sonra bir yıl eleştirsek bişey olmaz.Çok da pervasızca eleştirelim demek istemiyorum.Basit hatalar görmek istemiyorum.Bahsettiğimiz türden basit hatalar olursa tepkimizi koymamız gerek.Yoksa forma fena değil.Umarım bundan sonra görüceğimiz formalara süpermiş demek nasip olur.
Yorum