Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Durun daha formalar satışa çıkmadı, düzeltirler elbet.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Buyrun , aradaki farklar...
      Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• bende ilk öyle düşündüm olabilir

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Renkdaş iyi hoş güzelde...

Bu sponsor hiçmi kendi imajını düşünmez,Hiçmi kurumsal kimliğini düşünmez,Hiçmi beklentileri bilmez,Hiçmi rakibine karşı olan beğeniyi yıkmak istemez...

İstesede istemesede İnter'e Manu'ya Arsenal'e yaptığı formaların aynı kalitede olanı yapıcak...Zorla..

Yapmazsa kimse demezmiki ''Nike batırdı iyice''-''Suraya bak hizayı bile tutturamıyor''-''Renklere bak''-''Tasarımlar çok kötü'' denmezmi...

Bende senin gibi formanın alelacele hazırlandığı kanaatindeyim..

Yoksa burda kimse kendi firmasının bu lafları işitmesini istemez...
          Haklısın renkdaş ama bir eksiklik görüyorsak şimdi söylemenin tam sırası muhtemelen seri üretim aşamasındadır ürünler.Yoksa testi kırıldıktan sonra bir yıl eleştirsek bişey olmaz.Çok da pervasızca eleştirelim demek istemiyorum.Basit hatalar görmek istemiyorum.Bahsettiğimiz türden basit hatalar olursa tepkimizi koymamız gerek.Yoksa forma fena değil.Umarım bundan sonra görüceğimiz formalara süpermiş demek nasip olur.
          Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• yaa birakin renkleri.. renkler guzel.. sorun arma
            En son Kalkinmali tarafından düzenlendi; 05.07.2008, 16:44.

Yorum

• ya tamam nike sıkışık olabilir ama bu iyi forma dizayn etmelerine engel teşkil edecek bir mazaret değil sen dünya ca ünlü nike firmasıysan aslanlar gibi yaparsın formanı songun üzerindeki forma çok çok kötü bu benim şahsi fikrim inşallah güzel bi çubuklu forma üretirlerde mest ederler bizi

Yorum

• Ne demiştim ben?

Allah'tan hepsi sitede kayıtlı

Yorum

• Renk konusunda kimsenin şüphesi yok zaten.Onu herkes beğeniyor.Ama arma gerçekten çok kötü duruyo.
                  ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

• Aston villa kokusu aldım bu formayı görünce

Yorum

• Valla kisa sürede anlasma yapildi...ben böyle iyi forma beklemezdim...renklerde güzel...seneye dahada iyi olacakdir mutlaka cünkü daha hazirlikli olacaklar...diger formalar nasil bakalim...
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Haklısın renkdaş ama bir eksiklik görüyorsak şimdi söylemenin tam sırası muhtemelen seri üretim aşamasındadır ürünler.Yoksa testi kırıldıktan sonra bir yıl eleştirsek bişey olmaz.Çok da pervasızca eleştirelim demek istemiyorum.Basit hatalar görmek istemiyorum.Bahsettiğimiz türden basit hatalar olursa tepkimizi koymamız gerek.Yoksa forma fena değil.Umarım bundan sonra görüceğimiz formalara süpermiş demek nasip olur.
                        katiliyorum

Yorum

• anlamadıgım birşey var forma boyle bolmu olacak Ali fuat abi? yani yoksa songun giydigi formamı cok buyuk beden?
                          En son ErayAkyüz tarafından düzenlendi; 05.07.2008, 16:51.
                          İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• barçanın formalarıyla song un üzerindeki formları sahaya koy maç yaptır barçanın formaları bu formalara 10 atar.
                            Saygılarımla,
                            Adem Hotaman.

Yorum

• İlk olarak ErayAkyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              anlamadıgım birşey var forma boyle bolmu olacak Ali fuat abi? yani yoksa songun giydigi formamı cok buyuk beden?
                              banada biraz bol gibi geldi
                              ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• Ne diyorum ben?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X