İdmanda giyilen formalar hep farklıdır.Kappada da öyleydi hatırlamıyor musunuz??Hatta Lacivertti.Ama forma farklıdır.Biraz sabredin de formalar cıksın ondan sonra eleştirinizi yapın.
Teknik heyet yönetim o kadar mesaj veriyor "Uzun bir yola çıkıyoruz.Taraftarlardan sabır ve anlayış bekliyoruz" diye ama bizim Trabzon insanı daha antreman formasında eleştiriye tepkiye başlıyor.Hakikatten bizde sabır yok!
Önceki sayfalarda sormustum ama kimse yanitlamamis .. Birkere daha sorayim bu ersun hocanin üstündeki Antrenman formalari satisa sunuluyormu ? T-shirtler güzel gözüküyor Satiliyorsa almayi düsünüyorum sadece forma almakla yetinmiyelim ..
ARKADASLAR ARTIK ANLAYIN.... ANTREMAN FORMASIYLA MAC FORMASI HAYATTAA AYNI RENK OLMAZ...ÖRNEK
PORTEKIS.. FORMALARI BEYAZ VE KIRMIZI... ANTREMAN AKSESUARLAR YESIL....
FORMALARI
ANTREMAN T-SHIRTLER...
2)
BAZI ARKADASLAR REKLAMI SÖKERIM EDERIM FELAN DIYAOR.... AYIB EDIYOR... BEN ISVICREDE YASIYORUM...BURDA FORMALARDA DIZAYNII GÖREMIYOSUN REKLAMDAN... FORMALARDA BI AVEA VE ÜLKER YAZIYO DIYE ALAMAYA BASLICAKSIN YAKINDA.... BIZ IYIYIZ YINDE IKI REKLAMLA
3)
tek nike bizde yok... ankarspor a bakin... anlatmaya calsiyom bitte hep... bize vermek istedikleri turuncu formayi akaraspor un sayfasindan görebilirsiniz.. 2. kalecinin üstünde bi logo ankaragücü
Önceki sayfalarda sormustum ama kimse yanitlamamis .. Birkere daha sorayim bu ersun hocanin üstündeki Antrenman formalari satisa sunuluyormu ? T-shirtler güzel gözüküyor Satiliyorsa almayi düsünüyorum sadece forma almakla yetinmiyelim ..
Yorum