aynı sorun bendede var..bu sene beyaz forma aldım ilk yıkamada amblemdeki top bide 1967 nin 19 u düştü sonradan öğrendimki forma yıkanmazmışdeterjanlı suda bekletilmesi yetermiş ama genede hayatımda gördüğüm en dandik forma buydu resmen naylon sattılar bize halbuki ilk seneki formaları çok daha kaliteli idi...hiç değilse amblemi çıkartma değil orjnal dikiş ti
aynı sorun bendede var..bu sene beyaz forma aldım ilk yıkamada amblemdeki top bide 1967 nin 19 u düştü sonradan öğrendimki forma yıkanmazmışdeterjanlı suda bekletilmesi yetermiş ama genede hayatımda gördüğüm en dandik forma buydu resmen naylon sattılar bize halbuki ilk seneki formaları çok daha kaliteli idi...hiç değilse amblemi çıkartma değil orjnal dikiş ti
ya ııkı yazdın neden forma yıkanmaz yaww nasıl bekletılcek ben bılmıyorum kı:
ya ııkı yazdın neden forma yıkanmaz yaww nasıl bekletılcek ben bılmıyorum kı:
valla aga benim anladığım leğene deterjanı boca et sonra bas suyu....sonra at üstüne formayı bekle 1-2 saat ...
gerçi formanın üstündeki top düştükten sonra formaya karşı sempetim yok olduğu için makinada yıkatmaya devam ediyrrum
Basınla arasını bir türlü düzeltemeyen bir belediye başkanı varmış.
Adam basının gözüne girebilmek onları etkileyebilmek için göl kenarında bir yemekli basın toplantısı düzenlemiş.
Kalabalık gazeteci ordusunun önünde gözlerine girebilmek için gölü yürüyerek geçmiş.
Ertesi gün gazete başlıkları şöyleymiş:
Küçük puntolarla ' Başkan gölü yürüyerek geçti ' kocaman puntolarlara YÜZME BİLMEYEN BAŞKAN MI OLUR?
Bizim hiçbir şeyi beğenmemizle bir bağ kurabildiniz mi bilmem
Şükretmeyi unutuyoruz çoğu zaman.
ehuheuh doğru söylüyorsun
diğerlerinden farklı...öteki... Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
Antreman formaları, forumda yapılan formalara o kadar çok benziyor ki görünce hiç şaşırmadım doğrusu...
Evet, forum takip ediliyor Bu arada Ersun hocanin üstündeki lacivert formaya bayildim. Diger t-shirtlerde fena degil Görüntü olarak bir Nike kalitesi mevcut. Puma kalitesini bu kadar belli edememisti.
abi bu yapmış olduğun son derleme müthiş yaaa..yani söleyeceğim tek şey .....BEN BU FORMADAN ALIRIM ARKADAŞ
Bu forma güzel gerçekten.Formamızda kollarda Ülker reklamı olucakmış bu sene.Bari bu formadaki gibi sadece yazı olsun.Beyaz zemin üzerinde yazı olunca çok kötü gözüküyor.
isterse formamız berbat olsun , isterse çok güzel olsun. ne olursa olsun , bu kadar transfere , bu kadar emeğe karsi bizimde taraftar olarak ustumuze duseni yapmamiz gerekiyor..
antrenman formalarina gelince , hoş formalar olmuş. forumda yapilan tasarimlar da çok hoş..
En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 01.07.2008, 17:58.
Yorum