Allah için söylüyorum..
Renklerimiz şu iki resmi göründe daha bir hoşuma gitti..
Hiçbir şeye benzetmediğim Madrid fotmasını renkler Bordo Mavi olunca bir sevdim ki anlatamam...
Taraftarın Trabzonspor'un olsun çuval olsa giyeriz diye mangalda kül bırakmayan taraftarına Nike daha fazla sessiz kalamadı.
Daha görmeden formalara kusur bulanlara özel üretilen çuvallar, TS Clublarda satışa sunulacak. Konu ile ilgili yönetim " Yıllardır taraftarımızın böyle isteklerini duyuyorduk, bu projeyi de hayata geçirdik çok şükür. Fındık zamanı yaklaşıyor sırada sepet projemiz var. Ayrıca eleştirmek için illa bir kulp arayanlara özel lisanslı kulplarımızın da siparişini verdik. Taraftarımızın bu konulara da ilgi göstereceğini umuyoruz" şeklinde açıklamada bulundu.
Şaka bir yana eğer Nike herhangi bir çuval yapmak isteseydi orijinal bir ürün çıkarırdı. Kalite ve Trabzonspor biraraya gelmiş daha ne istiyorsunuz?
Hocam çok bomba olmuş valla ya
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Bir kaç farklı sitede formaların görüntüsü var ama en güzeli yatay cizgili celtic forması gibi olan en azından o taraftar forması seçilebilir ve sadece taraftar için satışa çıkarılması daha doğru olur diye düşünüyorum.
Tabii böyle bir forma varsa
Yorum