Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abi bu yeni sozen formalarını hangi siteden buluyorsun
    https://twitter.com/akfgr

Yorum

• bütün desenler aynı demekki biz de sıradan nike giycez olsun ama cuval da olsa alcam

Yorum

• Kaya bu senin için,

Yoğun olmasam daha titiz ve detaylı yapardım ama kampanya yetiştirmeliyim.
        Raketlere iş yetişecek.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Budur.Kesinlikle.
          Bundan evvelde çalışmalar güzeldi.
          Ama bu başka güzel.
          İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kaya bu senin için,

Raketlere iş yetişecek.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kaya bu senin için,

Raketlere iş yetişecek.
            obaa...İşte budur ya...On numara olmuş... Bir de arka kısmını yapsan Numaralı nasıl olcak görsek...

Yorum

• ali fuat abi sana bişey sormak istiyorum....Barcelona gibi dünya devi sadece 2 tane forma hazırlattırıyor...bize neden 5 tane forma hazırlanacak...

Yorum

Kaya bu senin için,
                1996 efsane formamızı andırıyor... Uğurlu formamız...
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Olay Budur

Siz istediniz biz yaptık.

Taraftarın Trabzonspor'un olsun çuval olsa giyeriz diye mangalda kül bırakmayan taraftarına Nike daha fazla sessiz kalamadı.
                  Daha görmeden formalara kusur bulanlara özel üretilen çuvallar, TS Clublarda satışa sunulacak. Konu ile ilgili yönetim " Yıllardır taraftarımızın böyle isteklerini duyuyorduk, bu projeyi de hayata geçirdik çok şükür. Fındık zamanı yaklaşıyor sırada sepet projemiz var. Ayrıca eleştirmek için illa bir kulp arayanlara özel lisanslı kulplarımızın da siparişini verdik. Taraftarımızın bu konulara da ilgi göstereceğini umuyoruz" şeklinde açıklamada bulundu.

Şaka bir yana eğer Nike herhangi bir çuval yapmak isteseydi orijinal bir ürün çıkarırdı. Kalite ve Trabzonspor biraraya gelmiş daha ne istiyorsunuz?

Yorum

• Fındık çuvalı müthiş.
                    Kalite kalite kalite.
                    Çay makası da lütfen.Balık ağı?[

[/quote]

Yorum

• afs abi tam ben yaparken bi baktim sen yapmissin

Neyse bende kendiminkini gösteriyim

.

Yorum

• valla güzel olmus

Yorum

• Benim bildiğim Nike formaların sırt numaralarını takıma özel uyguluyor.
                          Bunun en yakın örneğini Avrupa Şampiyonasında gördük. Türkiye için yapılan sırt numaralarının karakteri benim bildiğim hat yazısından yola çıkılarak tasarlandı. Arda'nın 14 numarası hepinizin zihninde yer etmiştir.

Yalnızca İngiltere'de o da sanırım lig sponsorunun kurum kimliğinden kaynaklanıyor sırt numaraları farklı marka olsa bile aynı fontta.

Bizim formalarda nasıl olur derseniz, ne bileyim ben derim

Bekleyelim görelim kumaş kalitesine gösterilen özen sponsor logoları ve sırt numaralarında da gösterilir diye bekleyelim bakalım.

Yorum

• Sırt numaraları çok öenmli dediğin gibi Ali abi..

Formayı güzelleştiren birkaç unsurdan biri...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Benim bildiğim Nike formaların sırt numaralarını takıma özel uyguluyor.
                              Bunun en yakın örneğini Avrupa Şampiyonasında gördük. Türkiye için yapılan sırt numaralarının karakteri benim bildiğim hat yazısından yola çıkılarak tasarlandı. Arda'nın 14 numarası hepinizin zihninde yer etmiştir.

Yalnızca İngiltere'de o da sanırım lig sponsorunun kurum kimliğinden kaynaklanıyor sırt numaraları farklı marka olsa bile aynı fontta.

Bizim formalarda nasıl olur derseniz, ne bileyim ben derim

Bekleyelim görelim kumaş kalitesine gösterilen özen sponsor logoları ve sırt numaralarında da gösterilir diye bekleyelim bakalım.

Hocam, en iğrenç numaralarda Hollanda'nındı galiba... Çok kötü, hiç beğenmedim... Hatta iğrenç ötesiydi o numaralar...
                              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Ahmet sana iğrenç gelmesinin nedeni Hollanda'nın sırt numaralarının Fenerin sırt numaralarına olan benzerliği olabilir.
                                Puma sırt numaralarını ve yazı karakterlerini özel tasarlatmıştı.
                                Nike'ın bize özel font yapmasa bile hazır Milli Takım Fontunu uygulayacağını düşünüyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X