bence talep ve istekler yollanırsa nike onlarda dikkate alırlar herhalde eşek değiller herhalde
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani bu kadar mı önyargılı olunur.
"Para verip almam!".
Alma kardeşim. Sakın olurda alırsın, kulübe destek olursun. Daha geçen sene kaç tane forma çıkarılmış onu bilmiyorsun, yanlış bilginin üzerine bir de yorum yapıyorsun, kendince.
Bak yönetim bu sene yıllardır özlemini çektiğimiz bir çok şeyi gerçekleştiriyor, gerçekleştirmeye çalışıyor. Forma almak demek sadece o kumaşı üzerine geçirmek değil. Hala bunu anlayamayadınız mı. "Öldürseler de beni yine almam!". Ahmet güzel bir şey söylediydi. Her sene 50 60 bin kişi forma alsa, dergi alsa ihya oluruz diye.
Ama yok! Armudun sapı var! Üzümün çöpü var!
çok doğru söylüyorsun arkadaşım işte bu gibi insanlar kendilerini trabzonspor lu ve fanatik diye antlandırırlar ama iş maddiyada geldiğinde ya yönetimi yada başka şeyleri beğenmeyip ben para vermem stat beleş girerim ve gidip orjinal ürün almam pazar malı alırım niye ya beleş yada ucuz olduğun için
eğer içinde biraz trabzonspor sevgisi varsa kim yapmış nasıl yapmış bakmaz bok bile olsa almam lazım niye sen almaz ben almazsam ne olur bu takımım hali ozaman nerede kaldı trabzonsporun büyüklüğü nerede kaldı trabzon sevgisi bizim burada bunları yazamamız lazım bile ama kendini taraftar olarak bahseten taraftar bu konuda hiç birşey söylemezZirve bizim işimizdir...
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖyle deme Mustafa Barcelona forması da çubuklu fakat çubukları çok kalın ancak iki çubuk sığabilmiş.
Geçen sene parçalı forma giydiğimiz ve bizim renklerde bu tasarımın güzel durmadığını düşünerek, bu modelin bu sene için bize uygulanmayacağını düşünüyorum.
Yaşasın çubuklu uzun kollu nike formalarımız ( ne diyorum ben? )çubuksuz formalı TRABZONSPOR mu olur.
bu laportada son 2 yılda kafasına taş düştü sanırım dandik işler yapıyorbelki pazarlama amaçlı yaptılar bu formaları değişiklik olsun diye zaten hep çubuklu var yıllardır diye
öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
Doğru mu anlamışım?
- Abi bunun bordosunu bir de turuncusunu görebilir miyiz?
- Olmaz yetiştirmem gereken bir sürü iş var.
- Abi n'olur
- Olmaz, gerçekten tişört olarak çıkarsınlar işte. Başka zaman, belki.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru mu anlamışım?
- Abi bunun bordosunu bir de turuncusunu görebilir miyiz?
- Olmaz yetiştirmem gereken bir sürü iş var.
- Abi n'olur
- Olmaz, gerçekten tişört olarak çıkarsınlar işte. Başka zaman, belki.Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor
Eski nickim: machineman61
AĞASARLI
Yorum
-
İlk olarak argentina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburda söz konusu formanın guzeliği değilki,bende alıyorum giyme bile giymiyorum kulup kazansın dolabımda dursun..
2 çeşit formamı ? hangi takımda 2 çeşit forma var
iç saha -dış saha-özel maçlarda giyilen formlar-özel traftar forması,eğer özel bir yıldaysa kulup 100.yıl gibi onun içinde ayrıyetten bir forma yapılır...
yani normali
4 çeşittir,özel bir yıldaysa bir tane daha yapılır 5 çeşit olur.
soyledıklerındede cokhaklısın
Yorum
-
İlk olarak machineman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
İlk olarak ErayAkyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam painttenmi yapıyorsun bunlarıVe Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor
Eski nickim: machineman61
AĞASARLI
Yorum
-
İlk olarak machineman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
KUTADGU
İlk olarak TheDayAfter61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar formalarımızda Türk Bayrağı olmalı,kesinlikle...
Sadece lig ve kupa şampiyonu yeni sezonda Türk Bayrağını formasına koyabiliyor.
İsteyen değil yani.
Bu sebeple formalarda Türk bayrağı kullanımı istemeyinzi bence.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum