Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu saatte yazıyorum ama anca çıktık milli maç etkisinden...bugün çok güzel haberler alıyoruz sonunda resmiyet kazandı bu iş müthiş oldu bütün camiaya hayırlı olsun çok kalite ve diğer takımlardan farklı olduk her zamanki gibi...
    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Cok yakisacak bize coook!
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• 2 aydır para biriktiriyorum formalar çıkana kadarda biriktireceğim ve söz verdiğim gibi 3 tane alacağım sonrada diğer ürünler için biriktireceğimacaba formalar ne zaman çıkar ve kaç paraya satılacaktır...
        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
        As Roma
        Francesco Totti "10"
        Twitter:cemtotti61

Yorum

• İşin resmiyete dökülmesi sevindirici...Hayırlı olsun...
          ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Formalar zaten güzel olur ama benim beklediğim diğer ürünler.

Yorum

• hayırlı olsun nike inşallah bizleri hayal kırıklığın uğratmaz
              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• pumanın bize garezi olduğunu düşünüyordum ama avrupa kupasındaki ürünlerini görünce elinden bukadarının geldiğini anladım
                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İnşallah hayırlı olur...
                  Türk milli takımı haricindede ligde sadece bizde Nike forma olucak...
                  Formalar haricinde ekstra baya bi ürün bekliyoruz bakalım görücez...
                  " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• nihayet neticelendi.birde nayki giyelim bakalım.tolunayda puma forması giymekten sıkılmıştı zanımca.

Yorum

• Bugüne kadar yaptıkları için teşekkürler
                      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• yaramadı bize.az daha kümeden düşüyorduk.

Yorum

• Ali Fuat Abi , renkleri çok güzel tutturmuşsun . Bence her şeyden önemli olan renkleri tutturmak . Bu kadar sade forma , renkler tutturulduğu için çok güzel görünüyor bence . Koyu mavi gibi bir şey olsaydı Puma'daki sevmediğimiz formalar gibi görünebilirdi . Umarım Nike'nin bize yapacağı formalarda da renk tonunu böyle tuttururlar . En büyük dileğim bu şu anlık...

Yorum

• Nike formalar hayırlı olsun. umarım forma harici ürünlerde üretirler.
                            elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                            TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                            legends never die ...

Yorum

• oley be nike oldu bu yıl forma yine yine ve yine alıcam
                              Més Que Un Club

Yorum

• bence forma sponsorunun nike olmasından öte daha önemli bişe varkı oda formaların nike mağazalarında satılacak olması.ayrıca nike'tan başka ürünlerde bekliyoruz ben bir forma ve t_shirt alıcam
                                Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X