Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kappanın tasarımı süpermiş vallaha hayran kaldım haa
    alttaki puma daha güzel görünüyor tasarım yönünden .

Yorum

• bizim için hayırlı olanı neyse o olsun
      30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
      8.KUŞATMA

Yorum

• arkadaşlar puma avrupa şampiyonasında ve afrika kupasında kullanılacak yeni forma tasarımlarını çıkardı..........linkten bakabilirsiniz...bizde seneye bunlara benzer forma giyeceğiz..

Yorum

• adidas diyorsunuz ama adidas kendi seciyor takimlari yani her takima verilmiyor adidas,nike ise öyle degil isteyen takim nikele sözlesme yapiyor, adidasla nikenin arasindaki fark bu iste bide adidasin forma kalitesi bütün formalardan iyi.

Yorum

• bu pumayı hiç sevmiyorum en kötü sezonlarımızı hep pumayla yaşadık.bence kappaya geçilmeli

Yorum

• Seneye yeni yönetim yeni kadro yeni forma ile tertemiz bir sayfa inşallah.. Allahta bir daha puma ile sponsorluk vermesin..
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Shota08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                adidas diyorsunuz ama adidas kendi seciyor takimlari yani her takima verilmiyor adidas,nike ise öyle degil isteyen takim nikele sözlesme yapiyor, adidasla nikenin arasindaki fark bu iste bide adidasin forma kalitesi bütün formalardan iyi.
                Sen Kappa'nin formasina dokundun mu kardes? o kadar nazik, rahat, komforlu, estetik, vucut yapili ve yumusak bir forma gormedim ben!

..........

bu arada... Puma sitesine girdim ve yeni formalarina baktim... Insallah bizim formalar boyle olmaz!

Ayni rezalet! Vallahi ayni berbat formalar... Rezil birsey! morellerim bozuldu o kadar kotu yani!
                En son tigin tarafından düzenlendi; 31.01.2008, 15:15.

Yorum

• adidasla kappanın kumaş kalitesini tartışmayalım bence

Yorum

• herkes adidas giyiyor... biz tek ve bir olalim!

Kappa olalim!

Yorum

• Kappa diğerlerine göre çok farklı gerçekten. Kumaş olarak felan. güzeldi formaları
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Her zaman her platformda her formada adidas
                        Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          herkes adidas giyiyor... biz tek ve bir olalim!

Kappa olalim!
                          formadan önce sportif anlamda tek ve bir olsak daha iyi olur.

Yorum

• yaaa bu kumaş olayına neden bu kadar takıyorsunuz anlamadım...sanki siz sahada oynuyorsunuz forma ile...

Yorum

• En güzel forma beyaz olan.
                              Onu sezon sonun kadar kullansınlar derim.

Kappa takıma hava kattı.
                              Adidas yada Nike da cazibe yaratabilir.

Ama hangi kafalar buna karar verecek merakla izleyeceğiz.

Yorum

• abiler diadora ve kappa hem stil olarak,hem kalite olarak çok farklı,italyan işi)
                                Tribün denildiğinde;
                                GATE 13,ORİGİNAL 21,Bad Blue Boys,Irriducibili,Grobari,Brigate Autonome Livornesi,Boys Roma,Fossa Dei Leoni,Gradinata Nord,Revolution,ULTRAS TITO...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X