Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formaların arkasındaki numara ve isimlerin rengi ve biçimi hiç güzel değil. Sanki amatör takım forması giyiyoruz.

Yorum

• Bence üstteki formanin sirti tek renk olabilirdi. Örn. bordo olsaydi sirti isim ve numara mavi yada beyaz olurdu ve bence cok daha güzel olurdu.
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İtalya'nın yeni deplasman forması

Dünya Şampiyonu İtalya Milli Takımı, yeni deplasman formasını, 17 Kasım’daki İskoçya maçından önce Glasgow’da tanıttı.
        2003 yılından beri PUMA sponsorluğunda olan “Squadra Azzurri”, geçen sene Almanya’da kupaya uzandığında, PUMA sponsorluğunda Fifa Dünya Kupası’nı kazanan ilk takım olmuştu. Bu şık beyaz deplasman forması, takım yetkilileri, teknik direktör Roberto Donadoni, Fifa Dünya Yılın Oyuncusu Ödülü sahibi Fabio Cannavaro ve PUMA İtalya Genel Müdürü Andrea Rogg tarafından tanıtıldı.
        Tüm dünyada 2008 Ocak ayında piyasaya sürülecek olan muhteşem forma, PUMA v1.08 Koleksiyonu’nunda yer almaktadır. Üstün performans teknolojisi ile donatılan forma; nem emici materyaller, ağ tabakaları ve kaynaklama teknolojisi kullanılarak üretilmiştir. Eski modellere göre çok daha fazla avantaja sahip olan forma; arkasında bulunan iki parçalı özel ağ kumaşı ve iç kısmında yer alan küçük delikler sayesinde futbolculara yeşil sahada özgür hareket imkanı sağlıyor. Özel olarak üretilen Hidrofilik teknolojisi ile teri emerek fitilin içine hapsediyor.
        PUMA forma sahip olduğu üstün teknolojik özelliklerin yanı sıra modern ve şık bir görünüme sahip…

Formanın üzerinde; İtalya’nın 4 dünya şampiyonluğunu temsil eden resmi dört yıldızlı F.I.G.C. logosu, yaka bölümünde İtalya bayrağını temsil eden bir şerit, kollarda ve yakalarda ise altın renginde kenar çizgileri yer alıyor. Milli deplasman formaları PUMA’nın kendi stilinde iken, piyasaya çıkacak yeni formalar saha performansına dayalı ürünler olarak dizayn edilmiş.
        PUMA’nın International Takım Sporları Müdürü Filip Trulsson, “PUMA 2006 İtalya formaları sahada büyük bir başarı sağlarken futbolseverler tarafından da yoğun ilgi gördü. Yeni deplasman formaları ise PUMA’nın yeni milli takım setlerindeki performans ve şıklığın bir araya geldiği mükemmelliği gösteriyor. Klasik stilde ve incelikle işlenmiş detaylar, zıt renkler ile birleştirildi. Biliyoruz ki İtalya ve diğer PUMA giyen tüm milli takımlar, deplasmana gittiklerinde en modern ve şık görünen takımlar olacaklar.“ dedi.
        “Yeni İtalya forması, şıklığı ve zarafetiyle ön plana çıkıyor“ diyen Virginia Filippi, sözlerine “PUMA ile işbirliğimizin sürdüğü bu beş yıl içinde ilişkimiz karşılıklı saygıya dayanıyor ve bu önemli işbirliğimizi pekiştirerek bugüne kadar artarak devam eden ekonomik ve sportif başarılarımızı aynı şekilde sürdürmeyi umuyoruz’’ diyerek devam etti.
        PUMA tarafından daha önce v1.o8 İtalya koleksiyonu için dizayn edilen ürünler arasında; sırt çantaları bulunmaktaydı ayrıca koleksiyona mavi ve altın renkler hakimdi. Yeni İtalya Milli Takım Formaları, Ocak ayı içerisinde Zürih’te özek olarak düzenlenecek PUMA futbol maçında tanıtılacak.

Bu Puma bir bize yamuk yapıyo galiba İtalya milli takımı gayet memnun ben yinede kappa diyorum..
        ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu Puma bir bize yamuk yapıyo galiba İtalya milli takımı gayet memnun ben yinede kappa diyorum..
          Bizde sesini cikaran bir yönetim yok malesef. Baktilar ne versek yönetim olur diyor ne diye ugrasacaklar.
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• bende kappa dan yanayım cok güzel uzun kollu formalra vardır sahsen puma formma yok hala kappa ve ts club dan kalma formalarım var ısl pumadan kurtuluruz

Yorum

• Arkadaslar, Puma'nin yaptigi berbat kalitesiz formalar takimi'da kotu yonden etkiliyor... isbat "Puan Durumu" ve sonuclar...!

Yonetim Pumayi'da al yallah

Yorum

• Yorum

• kalite ariyorsak
                  adidis veya nike abiler klasiktir yani
                  devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kongreye sabırsızlıkla beklememin nedenlerinden bir taneside Puma.İnşallah Aralık ayında Albayrak ve müridleriyle beraber Pumadanda kurtuluruz.
                    Sözlesmeler öyle istenildigi gibi feshedilmiyor. Bunun en iyi örnegi de Besiktastir.
                    Kendi basina Pumadan Umbroya gectiler ve basitce hallederiz dediler.
                    Puma Türkiye temsilcisi belki tamam derdi , ama Avrupa Genel Merkez "Alooooo ne oluyor" dedi ve su anda Besiktasin davayi kaybetmesi durumunda 6 miylon euroluk bir tazminat ödemesi söz konusu.. BU davanin Puma lehine gecme olanagi %99,99

Birde hos olmayan sey sudurki, Forma sponsoru öcü gibi görmek.
                    Bunlar silah zoru ile Kulüplere girmiyor sonucta. Anlasmalar karsiliginda belirli bir para aliniyor...
                    Design üzerine tartisilir , ama Nike ve Adidasinda artik o kadar aman aman Sekilleri yok. Bu ara parcali formayi cok hos buluyorum.Nostaljik bir havasi var.

Kalitede Adidas, Nike , Kappa gibi ürünlerden farki olmadigini düsünüyorum...

Yanlis anlasilmasin, ben Pumanin Basin söscüsü veya avukati degilim

Yorum

• İlk olarak Hattrick tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sözlesmeler öyle istenildigi gibi feshedilmiyor. Bunun en iyi örnegi de Besiktastir.
                      Kendi basina Pumadan Umbroya gectiler ve basitce hallederiz dediler.
                      Puma Türkiye temsilcisi belki tamam derdi , ama Avrupa Genel Merkez "Alooooo ne oluyor" dedi ve su anda Besiktasin davayi kaybetmesi durumunda 6 miylon euroluk bir tazminat ödemesi söz konusu.. BU davanin Puma lehine gecme olanagi %99,99

Bu ara parcali formayi cok hos buluyorum.Nostaljik bir havasi var.
                      Konuyla pek alakası yok ama bjk Del Bosque'den sonra bunlara da tazminat öderse işin içinden çıkamaz bir daha.

Bence parçalı formayı en iyi Adidas yapar. Kollara da 3 çizgiyi koydun mu güzel bir forma olur.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Konuyla pek alakası yok ama bjk Del Bosque'den sonra bunlara da tazminat öderse işin içinden çıkamaz bir daha.

Bence parçalı formayı en iyi Adidas yapar. Kollara da 3 çizgiyi koydun mu güzel bir forma olur.
                        Kleberson'da tazminat davasi acacakmis. Iyice kaydi adamlara

Adidas'in 3 cizgisi bile formayi güzellestirmeye yetiyor dedigin gibi.
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Puma sanki maviyi iyice açmış gibi geliyor bana Gerçi garip bir kumaşı var formalarımızın. Işık durumuna göre rengi açılıyor, kapanıyor Valla şu maviye bile tavım yani.

Ayrıca numara ve yazıları bildiğim kadarıyla dünyaca ünlü bir tasarımcıya yaptırmış olması lazım Puma. Bence gayet güzel duruyor. Hele hele son tasarımları gayet iyi geldi bana.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• pumanın internet sayfasından puma footballa girip our teams seçeneğindeki takımlara tıklayınca tıkladığınız takımlar yerine saçma sapan ülkelerin siteleri çıkıyor
                            örneğin italyanın linkine tıkladığımda bahreyn açıldı. şaka gibi yaa.. adamların küresel siteleri bile fason kaldı ki bize düzgün forma yapacaklar.
                            gün itibariyle puma gözümde lescondan bile kötü bi marka konumuna düşmüştür. zaten lescon hiç olmazsa bizim markamız ve manisa ve ist. b.b'ye harika formalar yapmış.
                            neyse inanmayan bir de kendi denesin baksın belki sorun sadece benm bilgisayardadır. işte link: http://www.pumafootball.com/
                            (buradan sol alttaki our teams seçeneğini tıklamanız gerkiyor)
                            En son ulatwilight tarafından düzenlendi; 21.11.2007, 12:34.
                            TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• Arkadaslar onumuzdeki 2008-2009 sezonunda son kez puma formasi giyeceyiz... keskede onumuzdeki sezon baska bir sponsor olsa ama biz yanariz o zaman

hayirlisi... en azindan renkleri tuttursunlar gerisi birsey deyil.. Hersey BordoMavi icin Trabzon icin

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaslar, Uzun Kollu Formalar haftaya ve yarin'dan itibaren Uzun Kollu formalar TS Club'da...

Uzun Kollu Formalari'da alalim... onlarin bambaska bir ozelligi var...
                                Maç öncesi ts club a uğradığımda sadece çubuklu formanın uzun kollusunu görebildim.

ayrıca nedur o bambaşka olan özellikleri
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X