Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anasini satiiiim... Denizlispor'un formasi Mukemmel!!! Dikkat ettim, Kappa'nin diyer formalariyla ayri, sadece yakasi.. dikkat edin Denizlispor'un formasi Romanin formasindan daha iyi... hatta yakasi iyi..

Evde forma koleksiyonu oldu... bekliyoruz.. bakalim onumuzdeki sene Puma bize ne yapacak?...

Yorum

• bencede ts clup devam etmeli formalarinike yapsa daha iyi olr ama gonlum adidas olmasindan yana

Yorum

• Ts Club:... Iyi ama Forma Kumasi o kadarda iyi deyil... idare eder.. gene bizim markamiz nede olsa.. guzel olur

Kappa:... Sahane olur! hem birde guzel bir Beyaz veya Siyah formamiz olsa... ahhh! veya hatta Turuncu formamizi bayaa ozledik...

Nike:... sizleri bilemem ama bencede Nike guzel olur... asil soru ise.. Nike'i yonetim secermi?.. zannetmem..

Puma:... Son senemizde bakalim bize ne gosterecek... gerci kumas veya forma kalitesi yonunde hic bir beklentim yok ama... bakalim.

Yorum

• arkadaşlar adidas üzxerine hiç bir forma tanımam liverpol ve real madrid in orjinal formaları var bende çok süper arkadaşlar kumaç kalitesi kappa ii değil ya trabzonspr a yakışmaz en iiisi ADİDAS
          !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• ts club la kendi formamizi uretiyoduk sonra niye puma ya gectik ???
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Cykoops tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ts club la kendi formamizi uretiyoduk sonra niye puma ya gectik ???
              Maddi kaynak açısından pumaya geçildi. febede kendi formasını çıkarıyo ama en azından değerlendiriyor idmanlarda kendi çıkardıkları fenerium malzemelerini ve formalarını kullanıyolar maçlara ise adidas frmalarla çıkıyolar bizde en azından kendi çıkardığımız lisanslı ürünlerimizi kullanabiliriz diye düşünüyorum..
              ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• Puma Normaların bedenleride tutmuyor.Geçen yılın bordo forması ile Çubuklusu arasında 2 beden fark var.
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• şu pumadan tez zamanda kurtulsak keşke. bazen kendime spor malzemesi almak için alışverişe çıktığımda pumadan beğendiğim şeyler olsa dahi sırf bize yaptığı dandik formalardan ötürü almıyorum
                  muhakkak bilenleriniz vardır özellikle tatil bölgelerinde pazarlarda öyle taklit formalar satılıyor ki neredeyse pumanın bize yaptıklarından kaliteliler. üstelik fiyatları daha bir ay önce şortla beraber takım halinde 25 ytl idi. o zaman bir tane aston villa forması almayı düşünmüştüm, keşke alıp size şimdi bir fotoğraf gösterebilseydim. bizim taklitçiler bile kumaşın kalitesini ve renkleri pumadan daha iyi tutturmuşlar
                  TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• Uzun kollu formalarımızda çıkmıştır İnşallah bu sene satışa sunarlar da doya doya alırız şu uzun kollulardan yahu.

Çok güzel bence
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maddi kaynak açısından pumaya geçildi. febede kendi formasını çıkarıyo ama en azından değerlendiriyor idmanlarda kendi çıkardıkları fenerium malzemelerini ve formalarını kullanıyolar maçlara ise adidas frmalarla çıkıyolar bizde en azından kendi çıkardığımız lisanslı ürünlerimizi kullanabiliriz diye düşünüyorum..
                      ben de bu sekiilde dusunuyorum aslinda antremanda kullanilan ve yan urunler ts club olabilir
                      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Uzun Kol Formalar...

arkadaslar, Uzun Kollu Formalar hakkinda ben TS Club'a email gonderdim ve bana gelen cevaop gecikmedi...

Beyefendi, Uzun Kollu formalarimiza pek ilgi gosterilmedigi icin soguk bakiyoruz... sadece A Takimin giydikten sonra cikiyor uzun kollu formalar... ve goruldugu gibi haftaya ve yarin'dan itibaren Uzun Kollu formalar TS Club'da...

ama...

Uzun Kollu Formalari'da alalim... onlarin bambaska bir ozelligi var... Lutfen arkadaslar ben her uzun kollu formayi aliyorum... sizde alin artik biryerlere gelelim.. ne bu yaa?.. herkes kisa kol aliyoo adamlar soguk bakiyoo sizin yuzunuzden!

Yorum

• Fena Deil Pumanin Urunleri Ts Clupttan Cok Dahaiyi Olsa Gerek
                          Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaslar, Uzun Kollu Formalar hakkinda ben TS Club'a email gonderdim ve bana gelen cevaop gecikmedi...

Beyefendi, Uzun Kollu formalarimiza pek ilgi gosterilmedigi icin soguk bakiyoruz... sadece A Takimin giydikten sonra cikiyor uzun kollu formalar... ve goruldugu gibi haftaya ve yarin'dan itibaren Uzun Kollu formalar TS Club'da...

ama...

Uzun Kollu Formalari'da alalim... onlarin bambaska bir ozelligi var... Lutfen arkadaslar ben her uzun kollu formayi aliyorum... sizde alin artik biryerlere gelelim.. ne bu yaa?.. herkes kisa kol aliyoo adamlar soguk bakiyoo sizin yuzunuzden!

bahaneden ibaret.herzamanki ts club yalanlamalarından biri

uzun kollu hazırlanmadığı için yok.
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bahaneden ibaret.herzamanki ts club yalanlamalarından biri

uzun kollu hazırlanmadığı için yok.
                              Banada biraz oyle geliyor Misina kardesim...

Yorum

• Kongreye sabırsızlıkla beklememin nedenlerinden bir taneside Puma.İnşallah Aralık ayında Albayrak ve müridleriyle beraber Pumadanda kurtuluruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X