Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• Gercekten'de Cok Mukemmel Murat Dinc Kardesim...

Sana aynen katiliyorum.. Bu sezonun butun formalarini alacam

Yorum

• bu sezon formaları her halde devre arasına yetişir çıkması öle sanıyorum ben
        işkenaz

Yorum

• Takımların bir çoğu yeni sezon formalarını tanıtmaya başladı. Antrenmanlarına dahi yeni sezon tişörtleriyle felan çıkmaya başladı. Biz bakalım yine ne kadar kahrolacağız!
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Arkadaşlar, PES6 oynayanlar bilir. Forma templateleri yapılır. Belki bize bir fikir verir hesabı burada bir sitesinden Er-JAHN isimli arkadaşın 07/08 sezonu yeni formalarımızın çizimlerini kopyalıyorum. Muhtemelen formalarımız böyle olacak. PES6 ya attığımda da futbolcular üzerinde nasıl duruyor tekrar buraya koyarım

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Buda PES6 daki görüntüleri. En azından bi fikir verir

En son My tarafından düzenlendi; 30.06.2007, 23:29.
              Murat

Yorum

• Hele bir ciksin...

My kardesim.. Resimler cok guzel. Boyle birsey olursa cok guzel olur.. Cubuklu Muhtesem!

Yorum

• bence formalar gayet güzel olacak bu sene...yeter ki zamnında çıksın....

Yorum

• resimler çok güzel....bu senki formalr güzel olacak inşallah....zamaında çıkarsada çok daha iyi olur...

Yorum

• hep aynı tasarım biraz değişik şeyler yapsalar ya...

Yorum

• ^hadi bakalim. temmuzda aciklaniyormus
                        Sampiyonluk Önemli Degil
                        Senin Bu Adaletsiz Arenada
                        Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!

Yorum

• İlk olarak +TS1967+ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ^hadi bakalim. temmuzda aciklaniyormus
                          bu bilgiyi nerden aldınız

Yorum

• İlk olarak tomislav tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu bilgiyi nerden aldınız
                            Kardesim..

Ben Ts Club'e gittim bana'da Temmuz'da gelecek soylediler.. su an bekliyorus.. her an gelebilir

Yorum

• Eğer formalar bunlara benzer bir şeyler olacaksa sadeler çok kötü bence. özellikle kollardaki o garip şeyler kelebeğe benziyor.
                              Murat

Yorum

• Yönetim forma tanıtımı yapmıycak mı?Doğru fuzuli masraf.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X