Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Insallah Kardesim...

Formalar Cok hos!!! Birinci Cubuklu cok hosuma gitti!

Yorum

• Yorum

• Puma 2007-2008 Kits

Bunlar benim kendi tasarımlarım. Reklam logoları ve ts logosu eklendi. Orjinalleri pumanın ulusal takım formalarıdır...

Yorum

• en üstteki beyaz ve alttaki çubuklu zaten normaldeki formalarımız değil mi .

onların dışında adidas forma da bence en iyisi . ama başka çare yok puma inşallah adam gibi forma yapar ( hiç sanmıyorum ama öyle dilemekten başka çare yok )

Yorum

• Vallaha en ustdeki, Birinci Forma cok hosuma gitti!... Ve halitaydin kardesim... Gosterdigin formalar bu sezonun aynisi

Yorum

• İlk olarak Kalkinmali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Vallaha en ustdeki, Birinci Forma cok hosuma gitti!... Ve halitaydin kardesim... Gosterdigin formalar bu sezonun aynisi
              Puma'nın önümüzdeki sezon için ulusal takımlara çıkardığı forma türlerinden bazıları. Yine geçen seneki gibi olabilir demek ki aynı dizayn formaları bize uygulacayacaklar...

Yorum

• üsteki pijama gibi sümerbank pijaması aynı

Yorum

• Bu sene güzel formalar bekliyorum pumadan geçen senekiler tam hayal kırıklığıydı...
                  Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu sene güzel formalar bekliyorum pumadan geçen senekiler tam hayal kırıklığıydı...
                    Aynen katiliyorum Daniels kardesim

Tabii guzel birsey yapsinlar ki taraftar'da alsin!

Yorum

• parcali cok iyi duruyor bence
                      bayraklari bayrak yapan üstündeki kandir, toprak eger ugrunda ölen varsa vatandir!!!!

Yorum

• İlk olarak Gentleman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Buda Parçali

parcali forma yillar oldu ciddende buda sahane..
                        İnsan ol evlat!

Yorum

• Arkadaslarim...

Yeni Formalar Temmuz'da Cikiyor!!!

TS Club'la gorustum ve bana kesin olarak Temmuz'da cikacak dediler!...

Yorum

• arkadaŞlar Puma Formalari Begenmİyorsunuz Ama Bence Puma Fİrmasi Gayet İyİ Formalar Üretİyor.dÜnya Şampİyonu İtalyanin Ve Bİrcok ÜnlÜ Klubun Formalarinida Bu Fİrma Yapmakta.nİke Ve Adİdas Tabİkİ Bİzİmde Tercİhİmİz Ama Pumada Yabana Atilacak Bİr Marka Degİl.ayrica Forma DiŞi Dİger ÜrÜnlerİde Gayet Saglam Ve HoŞ.bence Nİkeden Sonra En Karİzma Spor Markasi.kramponlari Ve Formalarinda Kİ Kesİmler Çok Estetİk.puma İle Devam Etmemİz GÜzel.bİde Pumayla AnlaŞilmasaydi Lotto Üretecektİ Formalari.lotto Sankİ Çok İyİ Bİr Marka Mi Kramponlari DiŞinda Dİger ÜrÜnlerİ İgreÇ.Özellİkle Formalari.o YÜzden Puma İyİ Bİr Tercİh!!!

Yorum

• mühüm olan formanın şekli şemali değil bize bu renklerin asaleti yeter..
                              TEK GERÇEK TRABZONSPOR GERİSİ YALAN...

BORDOMAVİ RENKSİZ YAŞAMAK ANLAMSIZ AMANSIZ Bİ HASTALIK BU TEDAVİ GEREKSİZ...
                              BİZE HERYER TRABZON...

Yorum

• Designed by LeGeND

bir formada ben tasarlıyım dedim.böyle bişe çıktı..

elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                                TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                                legends never die ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X