Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadyum çevresinde 4 noktada tsclub tırı varmış ama ne bir tabela ne bir işaret yoktu. İki saat kala doğunun dışındaki tırda aşırı uzun bir kuyruk vardı. Kuyruğa girdim 15 dk bekledim tek adım bile atamadım. Sıkılıp çıktım gişelerden geçtim içeride mağaza vardı içinde taraftar yoktu
    ( ゚д゚)

Yorum

• Şampiyonluk Formaları kısa mı diğer Macron Formalarina nazaran?
      Şampiyonluk kutlamalarında her oyuncunun kupa kaldırışında selam verişinde göbüşleri ortadaydı. Hepsi frikik verdi [emoji23]
      *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
      ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• 20220515_023211.jpg

Yorum

• Şahsen ince çubuklu forma çılgınlığından bıkan biriyim. Dünyada bizim liglerimizdeki kadar ince çubuklu forma giyilen lig var mıdır bilemiyorum. Ve ciddi anlamda güzel ve estetik gelmiyor bana. Dediğim gibi çok kullanıldığı için göze hoş gelmiyor. Trabzonspor'un forma konusunda standart'a geçmesini isterdim. Avrupa'da kulüpler aynı formayı küçük nüanslarla geliştirerek on yıllarca giyiyor. Ve ciddi anlamda forma insanın benliğine işliyor. Tv'de skorbord'u görmeseniz bile renginden değil ama forma tasarımından tanıyabiliyorsunuz kulüpleri. Umarım birgün Trabzonspor da ince çubuklu forma çılgınlığından kurtulup ligde formasıyla da farkını gösterir. Hafta sonunda Aspor'da Ali Kemal Denizci hakkında konuşuluyordu. Orada bir gösterilen resimdeki forma benim için en iyi bordo mavi formadır. Çünkü farklıdır.

ali_kemal_denizci_3.jpg

Ben bu formanın standart ana formamız olmasını isterdim. Tabi biraz daha tasarımsal anlamda düzenleyerek.
          "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şahsen ince çubuklu forma çılgınlığından bıkan biriyim. Dünyada bizim liglerimizdeki kadar ince çubuklu forma giyilen lig var mıdır bilemiyorum. Ve ciddi anlamda güzel ve estetik gelmiyor bana. Dediğim gibi çok kullanıldığı için göze hoş gelmiyor. Trabzonspor'un forma konusunda standart'a geçmesini isterdim. Avrupa'da kulüpler aynı formayı küçük nüanslarla geliştirerek on yıllarca giyiyor. Ve ciddi anlamda forma insanın benliğine işliyor. Tv'de skorbord'u görmeseniz bile renginden değil ama forma tasarımından tanıyabiliyorsunuz kulüpleri. Umarım birgün Trabzonspor da ince çubuklu forma çılgınlığından kurtulup ligde formasıyla da farkını gösterir. Hafta sonunda Aspor'da Ali Kemal Denizci hakkında konuşuluyordu. Orada bir gösterilen resimdeki forma benim için en iyi bordo mavi formadır. Çünkü farklıdır.

[ATTACH=CONFIG]21452[/ATTACH]

Ben bu formanın standart ana formamız olmasını isterdim. Tabi biraz daha tasarımsal anlamda düzenleyerek.
            Şahsen ben de geçmişte kullandığımız formaları 10 yıllık süreçte bölerek her sene o senenin retro formasına güncel modern nüanslar ekleyerek sunmanın iyi olacağını düşünmekteyim.
            Biz geçmişi başarılarla dolu efsaneleri ile dolu kulübüyüz.
            Örneğin 81-82 sezonunda giyilen tasarımı 21-22 sezonunda modern ve güncel dokunuşlarla giymek.
            İkinci forma olarak da yine bu yöntem düşünülebilir ya da bordo, mavi, beyaz arasından seçim yapılabilir.
            3. Formalarımız ise geçmişte kullandığımız ekstra renklerin çok iyi geldiğini düşünmekteyim.
            Macronla beraber yapılan Keşan, siyah, telkari formalara gri, lacivert-mor, turuncu-bordo, kappa su yeşili ve aklıma gelmeyen, mazide kullandığımız birçok renk eklenebilir.
            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Bu bordo desenli esofman takimi satistas mi? Acayip hosuma gitti yahu.

Ekran Resmi 2022-05-16 22.52.41.jpg

ts2-1-1024x682.jpg
              En son Kadir Aydın tarafından düzenlendi; 16.05.2022, 23:45.

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu bordo desenli esofman takimi satistas mi? Acayip hosuma gitti yahu.

[ATTACH]21454[/ATTACH]

[ATTACH]21453[/ATTACH]

Yorum

• Bu linkteki ürün degil,

Bu muhtemelen yeni sezon, linkteki ürün fotoda Siopis'in hemen yanda giydigi ürün.

Yorum

• İlk olarak Kadir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu linkteki ürün degil,

Bu muhtemelen yeni sezon, linkteki ürün fotoda Siopis'in hemen yanda giydigi ürün.
                    Şimdi oldu, kusura bakmayın.

Yeni sezon değil, TS Club'ın ürünü: https://www.trabzonspor.com.tr/sweat...li_26875_47544

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şimdi oldu, kusura bakmayın.

Yeni sezon değil, TS Club'ın ürünü: https://www.trabzonspor.com.tr/sweat...li_26875_47544
                      Tamamdir, tesekkür ettim.

Yorum

• Vestel anlaşması bitti mi?
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Vestel anlaşması bitti mi?
                          bitti. socios olacak dediler. şu an bazı antrenman ürünlerinde kullanılyor hayırlısı

Ekran görüntüsü 2022-05-17 124814.jpg

Yorum

• yine beden kalmamış formalarda

muhteşem istikrarlı bu konuda TSClub!
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Şampiyonluk formasındaki macron ve TS logosunu bordoyu ortalayacak şekilde ortalamak zor olmasa gerek bu nedir ya

ac27830c-1ec9-4bb6-a274-51e19efae681.jpg
                              Temiz Lig Davamız Trabzonspor Sevdamız # 7 Oscar René Cardozo

Yorum

• İlk olarak wakaeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bitti. socios olacak dediler. şu an bazı antrenman ürünlerinde kullanılyor hayırlısı

[ATTACH]21456[/ATTACH]
                                Nazifzorlu yılbaşında trabzonla birliteliğimiz uzun süre sürecek demişti.socios hiç bir yerde geçmiyor ama bu kripto para borsaları dünyadada iyi para harcıyorlar takım sponsorluklarına.Bjk rain den6 milyon euro alıcakmış yıllık

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X