Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu gsnin siyah formasının beyaz versiyonunu yap yok satmazsa bir şey bilmiyorum.
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• TS Clup tırı gebze'ye geldi çok şükür bende formama kavuştum. tüm ürünleri yakından inceledim,dokundum, elledim, giydim çıkardım en sonun da ilk defa resmini gördüğümde olmamış dediğim mavi beyaz formayı aldım geçekten insan giyince mavi çok hoşuna gidiyor, günlük de giyilebilir bir tasarımı var, bayıldım..

Yorum

• İlk olarak oguzhancoskun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kamp/Antrenman ürünleri... Hiç beğenmedim. Boşuna hayal kurmuşum

[ATTACH]20674[/ATTACH]

[ATTACH]20675[/ATTACH]

[ATTACH]20676[/ATTACH]

*Fotoğraflar TS Club Web Sitesinden Alıntıdır
        Fiyatlar ne alemde? Yurtdisinda 98€ olarak yaziyor
        Formalar ise 65€, bizimkiler geldiginde aldirtma niyetindeyim
        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1) Gerçek:

2) Varyasyon I:

3) Varyasyon II:

________________________________________________________________________________________________________

Alıştık artık; çok rahat şekilde ortaya çıkarılabilecek küçük dokunuşların düşünülmemesi sebebiyle bâzı görüntüler içimizde yara olarak kalacak. Bundan zevk duymalıyız
          Ama şu var ki yani en güzel kombin yine de 1 numara.

Yorum

• Tişört formunda bir giysiye 300 TL vermem. Kusura bakma TS Club.

Maliyeti şusu busu beni ilgilendirmez.

*

Tek üzüldüğüm bu kadar güzel bir formayı alamamak.

Bana göre 20 yılın en güzel forması çubuklu.

Yorum

• Çok iyi değil mi, ilk kez bu kadar beğendim bir macron ürününü.

2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu gsnin siyah formasının beyaz versiyonunu yap yok satmazsa bir şey bilmiyorum.
                aynen beyaz ve ortada bordo-mavi şerit diyorsun değil mi, süper.

Yorum

• Evet Macron şuan süper forma tasarımları yapıyor belki ilerleyen bir kaç 3 veya 4 sezon sonra Umbro ile sponsorluk konusunda anlaşılabilir...

Yorum

• Forma satış rakamları konusunda bilğisi olan varmı.önceden her yerde yazılırsı şukadar satıldı diye.birde bu sene toplu alımlşar olmadı futbolcular hariç.formalar ilk cıktığında ertuğrul doğan nevzat aydının forma yorumunun altına hazırlan yazmıştı ama öyle bir organizasyon olmadı

Yorum

• Bu sezon çok iyi transferler yapıldı forma satışında rekor kırmalıyız ve Trabzonspor'umuza en iyi şekilde destek olmalıyız...

Yorum

• Çok pahalı formalar nasıl alalım ki bu paralara. Gurbetçiler alsın 3er 5er.

Yorum

• pahalı mı? bir haftadır alt eşofman almaya çalışıyorum fiyatlar 400 500 600... tişörtler 200 300 arası. takım forması için bence 300 pahalı değil. elbette herkesin imkanı bir değil ancak 150 liraya normal tişört bile bulamıyoruz artık.

bu arada formalar çok iyi. favorim kesinlikle mavi forma. altından ne istersen giy çok iyi uyuyor. ikinci sırada lacivert forma geliyor. çizgili forma sahada güzel duruyor da dışarda giymek için almam.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            pahalı mı? bir haftadır alt eşofman almaya çalışıyorum fiyatlar 400 500 600... tişörtler 200 300 arası. takım forması için bence 300 pahalı değil...
                            Tuzumuz baya kuru heralde Ahmet
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• Formaların kalıbı inanılmaz küçük, normalde L giyerim. XL söyledim, M gibi oldu üstümde. Alacaksınız ona göre alın derim.

SM-A730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tuzumuz baya kuru heralde Ahmet

değil. diğer markalarla ve fiyatlarla kıyasladığımda genel olarak normal görüyorum ha aldım mı almadım. bütçem uygun değil kasım aralık gibi yarı yarıya kampanya yaparlarsa o zaman almayı düşünüyorum. geçen sezonun formalarını da o şekilde alabildim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X