İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenasıl bu düşüncelere girebiliyorsunuz
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLacivert mi? Oldu olacak sarı rengi de eklesinler!
ts.jpg
Yorum
-
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu anlayış ile zamanında çubuklu formaya sarı numara basılmasını (ki çok güzel olmuştu) ihanet kabul eden anlayış aynıdır. Hatta "ayağa kalkmayan fenerli olsun" diye bağıran anlayış ta aynısıdır. Arkadaşlar kurtulun artık şu eziklik psikolojisinden. Rahat olun. Bu kadar kalın duvarlarınız olmasın. Lütfen !
[ATTACH]20469[/ATTACH]
Özgün renkler kullanılsın isterim. Gri gibi, altın sarısı gibi, pembe gibi.
(Öyle bir yazmışsın ki kendimi bi an ingiliz muhipleri cemiyeti üyesi gibi hissettim)En son Anıl C tarafından düzenlendi; 01.05.2021, 17:05.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEziklik değil bu. Aşırı Trabzonspor sevgisi. Hayvan gibi seviyorum Trabzonspor'u. Elimde değil.
Özgün renkler kullanılsın isterim. Gri gibi, altın sarısı gibi, pembe gibi.
(Öyle bir yazmışsın ki kendimi bi an ingiliz muhipleri cemiyeti üyesi gibi hissettim)Hepimiz öyleyiz.
Sağlıkla kal.
Yorum
-
İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 tane bordo mavi formamiz olsun da kalani ile ilgilenmiyorum.
Bence ligde standart getirilmeli. Her takımın iki rengi var, bir tane bordo-mavi bir tane bordo ağırlıklı bir tane de mavi ağırlıklı forma yapacaksın diye. Hem formalar karışmaz hem tek düze atlet kıvamında formalardan kurtulmuş oluruz.( ゚д゚)
Yorum
-
-
bjk'nin iki forması da çok iyi olmuş
Trabzonspor'un beyaz formasını böyle beyaz üstünde bordo mavi şerit çekip yapmak kimsenin aklına gelmiyor mu? Yıllardır bunu bekliyoruz. Beyaz formaların hep düz ve sade olması ilgi çekmiyor
Puma veya kappa ile yeni sözleşme imzalama vakti geldi
veya adidasEn son Sacit tarafından düzenlendi; 04.05.2021, 15:16.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum