Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizi temsil eden forma çubuklu formadır hep.
    Bu sana göre öyle bana göre öyle kardeşim. Bizi temsil eden forma ve hatta renkler o yıl ki yönetimin keyfine göre şekillenir.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Umbro'yu Türkiye'ye getiremiyorsak Kappa ya da Joma ile anlaşmalıyız. Kappa... Özlettin kendini güzelim.

Yorum

• Kappa'nın Kombat™ Pro atılımı çok şık olmuş.

Yorum

• Macron ile sözleşme yenilenmeyecekse sonraki sponsor Kappa olsun isterim ama kritik sorun sponsor değil ondan ne istediğiniz ve ne olmak istediğiniz

Kappa gibi bir markadan yukarıda çok daha güzel uygulamaları varken böyle formalar da çıkarılabiliyor.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Formayı Hafta başında almıştım. Bayrağı da dün gidip bastırdım. Dikkatli olmasını istedim. Ve sonuç...

Bayrak sökülüp düzgün şekilde tekrar bastırılabilir mi? Böyle yamuk durmasını istemiyorum. Giyme hevesim kaçıyor.

Baskı yapıldığında bakmamıştım düzgün mü diye, çünkü zaten uyarmıştım. Çalışan da baya uğraşmıştı düzgün olsun diye o yüzden olmuştur diye çantaya atıp çıkmıştım. Eve gelip inceleyince fark ettim.
                Abi kalkıyor direk zaten. Bana yarısı kalkmış vaziyette geldi. Bende komple söküp gidip terzide diktirdim. Tavsiye ederim.

Yorum

• Yorum

• Videoyu ceken kisi Almanya'da. Cünkü kullandigi tiner alman ürün ve pahali bisey. 5 litresi 50 euro. Ama benzer icerikli birsey illa ki Türkiye'de de bulunur.
                    International Verdünnung GTA220 für Produkte auf Epoxidbasis wie INTERPROTECT, GELSHIELD, INTERSHIELD 300 und INTERGARD 260.
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                    Elazığ'lı.

Yorum

• Bu da tekrar basılan bayrak.

Önceki kadar olmasa da ne yazık ki bu da yamuk. Aslında bayrağın kendisi yamuk. Yıldız ve hilalin kendisi yamuk. Düzgün bir bayrak bastıramadık formaya...

En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 09.09.2020, 10:41.
                      t @Selim_Turan

Yorum

• ben dün aldım formayı. bayrağı yapıştırtmadım biliyorum çünkü yapıştırsalar yamuk yapıştıracaklar.
                        bayrağı poşetin içine koyun ben diktircem onu dedim. baskı yaptırmadan aldım çıktım.

Yorum

• Direkt macron logosu üzerine diktirin gitsin bayrağı
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu da tekrar basılan bayrak.

Önceki kadar olmasa da ne yazık ki bu da yamuk. Aslında bayrağın kendisi yamuk. Yıldız ve hilalin kendisi yamuk. Düzgün bir bayrak bastıramadık formaya...

allah belalarını versin. haram lokma yiyorlar.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Direkt macron logosu üzerine diktirin gitsin bayrağı
                              düşünmedim değil. eve gelince ilk macron logosunun üzerine koydum logo kayboldu. bu sefer lisanssız formalar gibi oluyor.

Yorum

• En güzeli bayrak işine hiç girmemek galiba, beyaz ve gri formada gerçekten çok eğreti duruyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X