İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Macron ile sözleşme yenilenmeyecekse sonraki sponsor Kappa olsun isterim ama kritik sorun sponsor değil ondan ne istediğiniz ve ne olmak istediğiniz
Kappa gibi bir markadan yukarıda çok daha güzel uygulamaları varken böyle formalar da çıkarılabiliyor.
Yorum
-
-
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormayı Hafta başında almıştım. Bayrağı da dün gidip bastırdım. Dikkatli olmasını istedim. Ve sonuç...
Bayrak sökülüp düzgün şekilde tekrar bastırılabilir mi? Böyle yamuk durmasını istemiyorum. Giyme hevesim kaçıyor.
Baskı yapıldığında bakmamıştım düzgün mü diye, çünkü zaten uyarmıştım. Çalışan da baya uğraşmıştı düzgün olsun diye o yüzden olmuştur diye çantaya atıp çıkmıştım. Eve gelip inceleyince fark ettim.
Yorum
-
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
Bu da tekrar basılan bayrak.
Önceki kadar olmasa da ne yazık ki bu da yamuk. Aslında bayrağın kendisi yamuk. Yıldız ve hilalin kendisi yamuk. Düzgün bir bayrak bastıramadık formaya...
En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 09.09.2020, 10:41.
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu da tekrar basılan bayrak.
Önceki kadar olmasa da ne yazık ki bu da yamuk. Aslında bayrağın kendisi yamuk. Yıldız ve hilalin kendisi yamuk. Düzgün bir bayrak bastıramadık formaya...
allah belalarını versin. haram lokma yiyorlar.
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDirekt macron logosu üzerine diktirin gitsin bayrağı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum