yeni anlaşmayı Puma ya da Adidas ile yaparız inşallah.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni anlaşmayı Puma ya da Adidas ile yaparız inşallah.
Yorum
-
İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni anlaşmayı Puma ya da Adidas ile yaparız inşallah.
Ben de diyorum ki Macron ile olan anlaşmamızı bu yılın sonunda en az beş yıl daha uzatırız.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de diyorum ki Macron ile olan anlaşmamızı bu yılın sonunda en az beş yıl daha uzatırız.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de diyorum ki Macron ile olan anlaşmamızı bu yılın sonunda en az beş yıl daha uzatırız.
Yorum
-
ts için en iyisi neyse o olsun.
adidas beğenilmiyor ama şunu da yapmazlar.
formanın çakması gibi duruyor o desen. bizim formanın desen kaybolması "fade out" o şekilde olmaz.
En son kadirgazioglu tarafından düzenlendi; 25.07.2019, 18:05.
Yorum
-
Trabzonspor Yeni Formaları Şimdi https://t.co/oYJGjKnmhg’da...
#macron #bilcee #trabzonspor #forma #griforma https://t.co/ubTF3txQMOBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
-
-
Takımımız, bugün 20.00’da (TSİ) Bundesliga temsilcisi Hoffenheim ile oynayacağı ve TRT Spor’un naklen yayınlayacağı karşılaşmayla hazırlıklarını sürdürecek.
Takım gri forma ile oynayacak galiba
Yorum
-
bugün gri formayı aldım.
çalışan kişiye sponsor logosu belli olduğunda gelip yaptırabilir miyiz dedim o da belli zaten vakıfbank olacak dedi.
hatta detay verdi gri formada orjinal rengi olacak koyu sarı gibi dedi.
biz basacağız sponsor logosunu gelebilirsiniz dedi
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSponsor işi yalan oldu anlaşılan..YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum