zorlamaya gerek yok..bence bu sene hem forma hem antreman kıtlerı kotu... en cok gelır getıren urunlerın bukadar kotu olmasını anlamıyorum..gercekten taraftar daha ıyı tasarlıyor formayı..
aslında benım bı onerım var bır sonrakı sezon ıcın...forma konusuna bir kaç kulup calısanı karar verecegıne 10 tane forma sunup taraftar oylaması ıle secımın yapılması daha saglıklı olur dıye dusunuyorum...ve yıne TRABZONSPOR olarak bır ılkı gerceklestırırız dıye dusunuyorum...
Benim için de hayal kırıklığı oldu. Bu kadar düz forma beklemiyordum özellikle ilk yıl üretilen formalardan sonra. Sponsor olmadan daha da kötü.
En kısa zamanda bir sponsor bulunmalı artık.
Forma için söylenecek sözümüz yok,çünkü, bu formalar son şampiyonluğumuzun formaları olduğu için seçildi.Formaların tasarımına değil, anlamına bakmalıyız.Trabzonspor yönetimi bu şekilde bir misyon belirlemiş. Buna saygı duyup sahip çıkmalıyız.Tasarım tartışmaları verilmek istenen mesajı ucuzlatmaktadır.
Ben tasarımları değil, misyonu sahipleniyorum. Bordo forma da tam istediğim tarzda forma oldu.
YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.
Arkadaşlar gri forma konusunu netleşti ts club içinden yakınımdan öğrendim forma rengi açık gri bizim 2010-2011 de giydiğimiz gri forma ile aynı tonda bilginize. bu arada sızan forma gerçek bilginiz olsun. birebir aynısı renk açık gri...
Arkadaşlar gri forma konusunu netleşti ts club içinden yakınımdan öğrendim forma rengi açık gri bizim 2010-2011 de giydiğimiz gri forma ile aynı tonda bilginize. bu arada sızan forma gerçek bilginiz olsun. birebir aynısı renk açık gri...
Açık gri değil.
Buz mavisi,açık turkuaz bu sene giymeliydik.Açık renkte formamız yok sıkıntı olacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum