Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Macron bu sene en kötü seti bize çıkarmış heralde. Formalar fena değil falan diyorduk da diğer takım formalarını gördükçe batmaya başladı

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kesinlikle katılıyorum.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      cok güzel formalar, ama bizim yönetim, pardon türkiyede her takimda olan yönetimde bu vizyon yok, olmicakta ...

Yorum

• zorlamaya gerek yok..bence bu sene hem forma hem antreman kıtlerı kotu... en cok gelır getıren urunlerın bukadar kotu olmasını anlamıyorum..gercekten taraftar daha ıyı tasarlıyor formayı..

aslında benım bı onerım var bır sonrakı sezon ıcın...forma konusuna bir kaç kulup calısanı karar verecegıne 10 tane forma sunup taraftar oylaması ıle secımın yapılması daha saglıklı olur dıye dusunuyorum...ve yıne TRABZONSPOR olarak bır ılkı gerceklestırırız dıye dusunuyorum...

Yorum

• Benim için de hayal kırıklığı oldu. Bu kadar düz forma beklemiyordum özellikle ilk yıl üretilen formalardan sonra. Sponsor olmadan daha da kötü.
          En kısa zamanda bir sponsor bulunmalı artık.
          Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Kısacası bu yıl formalarımız ve antrenman ürünlerimiz fiyasko. Antrenman ürünleri hadi yine biraz iyi siyah ve mavi olanı. Gri kötü.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Forma için söylenecek sözümüz yok,çünkü, bu formalar son şampiyonluğumuzun formaları olduğu için seçildi.Formaların tasarımına değil, anlamına bakmalıyız.Trabzonspor yönetimi bu şekilde bir misyon belirlemiş. Buna saygı duyup sahip çıkmalıyız.Tasarım tartışmaları verilmek istenen mesajı ucuzlatmaktadır.
              Ben tasarımları değil, misyonu sahipleniyorum. Bordo forma da tam istediğim tarzda forma oldu.
              YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Yeni Forma Teknik Sponsorumuz 'Macron' ve Ürünleri

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bizimle paylaşabilir misin bu formaları?
                Paylaşırsam kulübe zarar vereceğini düşünüyorum.

İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bordo forma, düz bordo formaların hepsiyle %75 aynı

Ayrıca tasarımları görmedikten sonra bu konuşmanın bir anlamı yok.
                Kol detayı,bordo tonu birebir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                En son aydınTonyalı tarafından düzenlendi; 12.07.2019, 12:34.
                KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Formalar her fotoğrafta farklı duruyor sinir bozucu

Yorum

• Şimdi bu formaları seçen kafa önümüzdeki sezonun da mı formalarını seçecek Şimdiden geçmiş olsun bizlere.
                    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu nasıl bir renk seçimi?

Böyle bir renk forma varken o ne öyle!

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Mavi gibi her tonu ayrı güzel bir rengimiz var ve biz bunu ne formalarda ne de TS Club ürünlerinde yeterince doğru değerlendiremedik.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Arkadaşlar gri forma konusunu netleşti ts club içinden yakınımdan öğrendim forma rengi açık gri bizim 2010-2011 de giydiğimiz gri forma ile aynı tonda bilginize. bu arada sızan forma gerçek bilginiz olsun. birebir aynısı renk açık gri...

Yorum

• Buz mavisi forma yillardir hayalim ama bu gidisle daha cok bekleriz gibime geliyor.

Yorum

• Yeni Forma Teknik Sponsorumuz 'Macron' ve Ürünleri

İlk olarak byoxi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar gri forma konusunu netleşti ts club içinden yakınımdan öğrendim forma rengi açık gri bizim 2010-2011 de giydiğimiz gri forma ile aynı tonda bilginize. bu arada sızan forma gerçek bilginiz olsun. birebir aynısı renk açık gri...
                                Açık gri değil.

Buz mavisi,açık turkuaz bu sene giymeliydik.Açık renkte formamız yok sıkıntı olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X