Ahmet Ağaoğlu'na, sürpriz yapan Trabzonspor futbolcuları ve teknik heyeti 2 bin 661 forma satın aldıAhmet Ağaoğlu: "Sağ olsunlar hocam ve arkadaşlar büyük bir sürpriz yaptılar. Müthiş bir görüntü oldu. Taraftarlarımızla burada yan yana, biz bize, omuz omuzayız. Her şey çok mükemmel. Trabzonspor'un vermesi gereken görüntüyü verdik."

Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCrystal Palace ve puma efsane forma.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCrystal Palace ve puma efsane forma.
Yorum
-
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiFORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
Tanıtımın da siyahi oyuncularla yapılması ilginç
Olympique de Marseille 2019/20 Puma alternatif forması.Formanın üst göğüs ve kollarında yer alan grafik, Marsilya’da bulunan Avrupa ve Akdeniz Uygarlıkları Müzesi’nin (Mucem) modern dış kaplamasından ilhamını almış.
Formada özel tasarım desen böyle uygulanır.
Trabzonspor forması için 'Keşan' deseni hiç uygun bir tercih değil.
Bana forma seti içinde bu tasarımların yanında gri forma renk tercihi yanlış, bordo mavi ile uyumlu uygulaması yetersiz, Keşan fikri kötü, uygulama daha da kötü. (Gri forma diye dolaşan sızıntıya binaen)
Yorum
-
Formanın kolları diğer formalara göre daha uzun bu yüzeyi çoğaltıyor. Uygulanan doku ve renk uyumu başarılı, yenilikçi.
Futbolcular bile bu kadar fit ve dar formayı giyerken zorlanıyor, taraftarda nasıl duruyor bakmak lazım. Daha önce duyurdukları çubuklu forma ile de uyumlu.
Her rengin kendini iyi gösterdiği bir tasarım var. Rengimiz özel nadir kullanılan bir renk ikilisi. Mesele onu doğru tasarımlarla buluşturmak. Avantajlı kullanmak varken hep bir yanı eksik kalıyor forma olayının.
Yorum
-
Bu sezon için kulübe geçen Kasım ayında sunduğum tasarımlarda Trabzon’u keşan deseninden çok daha fazla ifade eden bir eseri formaya işlemiştim ama hiçbir tasarımım kabul edilmedi fakat bordo forma benim bir tasarımımımla %75 aynı .
O tasarımlardan bir kaçı kabul olsaydı dünyada ses getireceklerine emindim.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKUPA TAYYİP ERDOĞANDA
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormanın kolları diğer formalara göre daha uzun bu yüzeyi çoğaltıyor. Uygulanan doku ve renk uyumu başarılı, yenilikçi.
Futbolcular bile bu kadar fit ve dar formayı giyerken zorlanıyor, taraftarda nasıl duruyor bakmak lazım. Daha önce duyurdukları çubuklu forma ile de uyumlu.
Her rengin kendini iyi gösterdiği bir tasarım var. Rengimiz özel nadir kullanılan bir renk ikilisi. Mesele onu doğru tasarımlarla buluşturmak. Avantajlı kullanmak varken hep bir yanı eksik kalıyor forma olayının.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTanıtımın da siyahi oyuncularla yapılması ilginç
Olympique de Marseille 2019/20 Puma alternatif forması.Formanın üst göğüs ve kollarında yer alan grafik, Marsilya’da bulunan Avrupa ve Akdeniz Uygarlıkları Müzesi’nin (Mucem) modern dış kaplamasından ilhamını almış.
Formada özel tasarım desen böyle uygulanır.
Trabzonspor forması için 'Keşan' deseni hiç uygun bir tercih değil.
Bana forma seti içinde bu tasarımların yanında gri forma renk tercihi yanlış, bordo mavi ile uyumlu uygulaması yetersiz, Keşan fikri kötü, uygulama daha da kötü. (Gri forma diye dolaşan sızıntıya binaen)
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezon için kulübe geçen Kasım ayında sunduğum tasarımlarda Trabzon’u keşan deseninden çok daha fazla ifade eden bir eseri formaya işlemiştim ama hiçbir tasarımım kabul edilmedi fakat bordo forma benim bir tasarımımımla %75 aynı .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sezon için kulübe geçen Kasım ayında sunduğum tasarımlarda Trabzon’u keşan deseninden çok daha fazla ifade eden bir eseri formaya işlemiştim ama hiçbir tasarımım kabul edilmedi fakat bordo forma benim bir tasarımımımla %75 aynı .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ayrıca tasarımları görmedikten sonra bu konuşmanın bir anlamı yok.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum