Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ahmet Ağaoğlu'na, sürpriz yapan Trabzonspor futbolcuları ve teknik heyeti 2 bin 661 forma satın aldıAhmet Ağaoğlu: "Sağ olsunlar hocam ve arkadaşlar büyük bir sürpriz yaptılar. Müthiş bir görüntü oldu. Taraftarlarımızla burada yan yana, biz bize, omuz omuzayız. Her şey çok mükemmel. Trabzonspor'un vermesi gereken görüntüyü verdik."

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Crystal Palace ve puma efsane forma.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• forum logosu daha güzel

yeni macron logo'sunu beğenmeyen bir ben miyim ?
        eski tip daha mı estetikti

pele good , maradona better , george best

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Crystal Palace ve puma efsane forma.

Arkadaşları oha ile selamlıyorum

Yorum

• Puma şanssızlık mıdır nedir bilmiyorum sürekli yırtılıyor önemli turnuvalarda.
            ( ゚д゚)

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Budur işte!
                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

Bordo-mavi ile siyah/lacivert birleşimi her zaman iyi sonuç veriyor.Tebrik etmek lazım.Güzel forma.
                  FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Tanıtımın da siyahi oyuncularla yapılması ilginç

Olympique de Marseille 2019/20 Puma alternatif forması.Formanın üst göğüs ve kollarında yer alan grafik, Marsilya’da bulunan Avrupa ve Akdeniz Uygarlıkları Müzesi’nin (Mucem) modern dış kaplamasından ilhamını almış.

Formada özel tasarım desen böyle uygulanır.
                    Trabzonspor forması için 'Keşan' deseni hiç uygun bir tercih değil.

Bana forma seti içinde bu tasarımların yanında gri forma renk tercihi yanlış, bordo mavi ile uyumlu uygulaması yetersiz, Keşan fikri kötü, uygulama daha da kötü. (Gri forma diye dolaşan sızıntıya binaen)

Yorum

• Formanın kolları diğer formalara göre daha uzun bu yüzeyi çoğaltıyor. Uygulanan doku ve renk uyumu başarılı, yenilikçi.

Futbolcular bile bu kadar fit ve dar formayı giyerken zorlanıyor, taraftarda nasıl duruyor bakmak lazım. Daha önce duyurdukları çubuklu forma ile de uyumlu.

Her rengin kendini iyi gösterdiği bir tasarım var. Rengimiz özel nadir kullanılan bir renk ikilisi. Mesele onu doğru tasarımlarla buluşturmak. Avantajlı kullanmak varken hep bir yanı eksik kalıyor forma olayının.

Yorum

• Bu sezon için kulübe geçen Kasım ayında sunduğum tasarımlarda Trabzon’u keşan deseninden çok daha fazla ifade eden bir eseri formaya işlemiştim ama hiçbir tasarımım kabul edilmedi fakat bordo forma benim bir tasarımımımla %75 aynı .
                        O tasarımlardan bir kaçı kabul olsaydı dünyada ses getireceklerine emindim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Formanın kolları diğer formalara göre daha uzun bu yüzeyi çoğaltıyor. Uygulanan doku ve renk uyumu başarılı, yenilikçi.

Futbolcular bile bu kadar fit ve dar formayı giyerken zorlanıyor, taraftarda nasıl duruyor bakmak lazım. Daha önce duyurdukları çubuklu forma ile de uyumlu.

Her rengin kendini iyi gösterdiği bir tasarım var. Rengimiz özel nadir kullanılan bir renk ikilisi. Mesele onu doğru tasarımlarla buluşturmak. Avantajlı kullanmak varken hep bir yanı eksik kalıyor forma olayının.
                          Geçen sezon üzerine çamaşır suyu dökülmüş gibi görünen siyah formayı güzel diye yutturdular bize. Güzel forma böyle oluyor

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tanıtımın da siyahi oyuncularla yapılması ilginç

Olympique de Marseille 2019/20 Puma alternatif forması.Formanın üst göğüs ve kollarında yer alan grafik, Marsilya’da bulunan Avrupa ve Akdeniz Uygarlıkları Müzesi’nin (Mucem) modern dış kaplamasından ilhamını almış.

Formada özel tasarım desen böyle uygulanır.
                            Trabzonspor forması için 'Keşan' deseni hiç uygun bir tercih değil.

Bana forma seti içinde bu tasarımların yanında gri forma renk tercihi yanlış, bordo mavi ile uyumlu uygulaması yetersiz, Keşan fikri kötü, uygulama daha da kötü. (Gri forma diye dolaşan sızıntıya binaen)
                            Kesinlikle katılıyorum.

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu sezon için kulübe geçen Kasım ayında sunduğum tasarımlarda Trabzon’u keşan deseninden çok daha fazla ifade eden bir eseri formaya işlemiştim ama hiçbir tasarımım kabul edilmedi fakat bordo forma benim bir tasarımımımla %75 aynı .

Bizimle paylaşabilir misin bu formaları?

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu sezon için kulübe geçen Kasım ayında sunduğum tasarımlarda Trabzon’u keşan deseninden çok daha fazla ifade eden bir eseri formaya işlemiştim ama hiçbir tasarımım kabul edilmedi fakat bordo forma benim bir tasarımımımla %75 aynı .

Bordo forma, düz bordo formaların hepsiyle %75 aynı

Ayrıca tasarımları görmedikten sonra bu konuşmanın bir anlamı yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X