İlk olarak Emre Yamak tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam bi de bu sene bu renkleri kimin seçtiğini sorsaydın. Hala ölü taklidi yapıyorlar çünkü. Kimse çıkıpta özür de dilemiyor.
Yorum
-
Başkan canlı yayında divan başkanlarından forma renkleri konusunda bir kaç kez uyarıldı ve kendisi de renklere dikkat edeceğini söyledi. Bu tür denemeler her sezon olmaz zaten. Gelecek sezon renk konusunda gerçek renklerimizi kullanma konusunda kulüp hassas olacaktır.
Benim ricam şu gri füme siyah serisinin bitmesi.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan canlı yayında divan başkanlarından forma renkleri konusunda bir kaç kez uyarıldı ve kendisi de renklere dikkat edeceğini söyledi. Bu tür denemeler her sezon olmaz zaten. Gelecek sezon renk konusunda gerçek renklerimizi kullanma konusunda kulüp hassas olacaktır.
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan canlı yayında divan başkanlarından forma renkleri konusunda bir kaç kez uyarıldı ve kendisi de renklere dikkat edeceğini söyledi. Bu tür denemeler her sezon olmaz zaten. Gelecek sezon renk konusunda gerçek renklerimizi kullanma konusunda kulüp hassas olacaktır.
Yorum
-
İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyapmayin renktaslar!! Siyah gri formalar hem sik, hemde modern.. Üstelik baya cok baganlar aliyor bu formalari, ve instagramda yükliyolar...
bir sene koyu renk yaparsın bir sene pastel bir renk yaparsın bir sene de beyaz yaparsın ama bizimkiler tutturdular bir koyu forma sevdası sonrasında taraftar da bıktı.
Yorum
-
İlk olarak a1bakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]20226[/ATTACH]Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak a1bakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]20226[/ATTACH]
Yorum
-
Beyaz renk konusunda kesinlikle haklısınız. Bu sene tam sayıyı hatırlamıyorum ama 15 civarında kulüp beyaz forma giyiyor. Bu kadar standartlaşmış bir rengi giymemeliyiz. Bordo veya mavi forma seçmeliyiz 2.formayı.
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi sana gri ,füme,siyah renklerin kullanılmaması konusunda sonuna katılıyorum ve aynı şekil beyaz renkte buna dahil beyaz renkte kullanılmasın.30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
net şekilde katılıyorum..keşke yöneticilerde katılsaİlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebmn'nin mavisi, viranın bordosu
Yorum
-
İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz renk konusunda kesinlikle haklısınız. Bu sene tam sayıyı hatırlamıyorum ama 15 civarında kulüp beyaz forma giyiyor. Bu kadar standartlaşmış bir rengi giymemeliyiz. Bordo veya mavi forma seçmeliyiz 2.formayı.Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyaz yerine kendi mavimizin bir ton açığı tek renk bir forma olabilir mesela . bende böyle bir forma bekliyorum yıllardır.
Yorum
-
A milli takımın 2008'de kullandığı turkuaz renk gayet güzeldi bize de uygulanabilir.İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületurkuaz rengide kullanılabilir aslında mavi renge de yakın.Ahval Paranormal
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum