Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Yamak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yönetici Yalçın Orhan'a sordum ben bir sene daha Macron ile uzattık dedi. Formalarda macron logosu olacak. Ocak ayında formaları seçmiş olmaları lazım.
    Hocam bi de bu sene bu renkleri kimin seçtiğini sorsaydın. Hala ölü taklidi yapıyorlar çünkü. Kimse çıkıpta özür de dilemiyor.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocam bi de bu sene bu renkleri kimin seçtiğini sorsaydın. Hala ölü taklidi yapıyorlar çünkü. Kimse çıkıpta özür de dilemiyor.
      Sormadım ama gördüğümüz kadarıyla bu sorumluluğu kimse almıyor. Forma konusunun f si geçmiyor yoksa başkan her yerde formaları överdi. Kimse memnun değil formalardan. Hele de renk faciasından sonra.

Yorum

• Başkan canlı yayında divan başkanlarından forma renkleri konusunda bir kaç kez uyarıldı ve kendisi de renklere dikkat edeceğini söyledi. Bu tür denemeler her sezon olmaz zaten. Gelecek sezon renk konusunda gerçek renklerimizi kullanma konusunda kulüp hassas olacaktır.

Benim ricam şu gri füme siyah serisinin bitmesi.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkan canlı yayında divan başkanlarından forma renkleri konusunda bir kaç kez uyarıldı ve kendisi de renklere dikkat edeceğini söyledi. Bu tür denemeler her sezon olmaz zaten. Gelecek sezon renk konusunda gerçek renklerimizi kullanma konusunda kulüp hassas olacaktır.

abi sana gri ,füme,siyah renklerin kullanılmaması konusunda sonuna katılıyorum ve aynı şekil beyaz renkte buna dahil beyaz renkte kullanılmasın.

Yorum

• Screenshot_1.jpg

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başkan canlı yayında divan başkanlarından forma renkleri konusunda bir kaç kez uyarıldı ve kendisi de renklere dikkat edeceğini söyledi. Bu tür denemeler her sezon olmaz zaten. Gelecek sezon renk konusunda gerçek renklerimizi kullanma konusunda kulüp hassas olacaktır.

yapmayin renktaslar!! Siyah gri formalar hem sik, hemde modern.. Üstelik baya cok baganlar aliyor bu formalari, ve instagramda yükliyolar...

Yorum

• İlk olarak lazminator61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yapmayin renktaslar!! Siyah gri formalar hem sik, hemde modern.. Üstelik baya cok baganlar aliyor bu formalari, ve instagramda yükliyolar...
                koyu formalar iyi hoş güzel de her sene olması biraz kötü. hele bu sene üç forma da alternatif renklerdi.

bir sene koyu renk yaparsın bir sene pastel bir renk yaparsın bir sene de beyaz yaparsın ama bizimkiler tutturdular bir koyu forma sevdası sonrasında taraftar da bıktı.

Yorum

• İlk olarak a1bakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [ATTACH]20226[/ATTACH]
                  İlginç bir çalışma. Hiç bu açıdan bakmamıştım.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Sabah Spor
                    @sabahspor1
                    · 1 sa
                    Trabzonspor, Macron ile olan forma tedarik sponsorluğu anlaşmasını bir yıl daha uzattı

Yorum

• İlk olarak a1bakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      [ATTACH]20226[/ATTACH]
                      bmn'nin mavisi, viranın bordosu

Yorum

• Beyaz renk konusunda kesinlikle haklısınız. Bu sene tam sayıyı hatırlamıyorum ama 15 civarında kulüp beyaz forma giyiyor. Bu kadar standartlaşmış bir rengi giymemeliyiz. Bordo veya mavi forma seçmeliyiz 2.formayı.

İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        abi sana gri ,füme,siyah renklerin kullanılmaması konusunda sonuna katılıyorum ve aynı şekil beyaz renkte buna dahil beyaz renkte kullanılmasın.
                        30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                        8.KUŞATMA

Yorum

• net şekilde katılıyorum..keşke yöneticilerde katılsa
                          İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bmn'nin mavisi, viranın bordosu

Yorum

• İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beyaz renk konusunda kesinlikle haklısınız. Bu sene tam sayıyı hatırlamıyorum ama 15 civarında kulüp beyaz forma giyiyor. Bu kadar standartlaşmış bir rengi giymemeliyiz. Bordo veya mavi forma seçmeliyiz 2.formayı.
                            Beyaz yerine kendi mavimizin bir ton açığı tek renk bir forma olabilir mesela . bende böyle bir forma bekliyorum yıllardır.
                            Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beyaz yerine kendi mavimizin bir ton açığı tek renk bir forma olabilir mesela . bende böyle bir forma bekliyorum yıllardır.
                              turkuaz rengide kullanılabilir aslında mavi renge de yakın.

Yorum

• A milli takımın 2008'de kullandığı turkuaz renk gayet güzeldi bize de uygulanabilir.
                                İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                turkuaz rengide kullanılabilir aslında mavi renge de yakın.
                                Ahval Paranormal

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X