İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
3. formamız cok guzel zaten ilk goruste al beni diyor
ama uzerimde denedikten sonraki gordugum ilk hatanın yakalarındaki basitligi oldu. sanki yakadaki mavi detaylar ilk yıkamada sıkıntı cıkaracak gibi.
ayrıca vestel logosu cok buyuk duruyor keske o da mavi olsaymıs.
en buyuk sorun turk bayragının yeri olmus. yamuk duruyor ve mavi yaka turk bayragının bir kısmını kapatıyor gibi.
direk calısana sordum turk bayragını sokebilirmiyiz diye evet dedi cok az iz kalır ama ilk yıkamada gecer dedi. yahu uzun zaman sonra turk bayraklı formamız olacak diye sevinmistik kursagımızda kaldıEn son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 28.08.2020, 22:03.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
-
perşembe gittim aldım sormuştum varmış ama kalmamıştı bende beklememek için aldım hemen ama kullanmadım etiketli geri verip kaldıysa bayraksız alacağım.
bayrağı sökmek istemiyorum formaya hasar vermesin diye.
İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületürk bayraksız forma var mı tsclubda? Bayrağı bekledim almak için ama konumu gerçekten formayı bozuyor. Bayraksız bulmaya çalışıcam gri formadaYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum
-
Geçsek de farketmez. İşin başındakilerin kafa yapısı değişmedikçe bir şey değişmez.İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş takımımız droghenin formaları
umbroyamı geçsek ?
[ATTACH]19381[/ATTACH]Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Bu akşamki hazırlık maçında göreceğiz, çubuklu sahada nasıl duracak bakalım
Bordo şort ile giyeceğiz anlaşılanEn son a f s tarafından düzenlendi; 29.08.2020, 17:23.
Yorum
-
-
Corabi bile mavi yapsalar sortla ters renk bi nebze kurtarcakİlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordo şort çubuklu formayı boğuyor, keşke beyaz ile kombinlense.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum