Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyaz şortta formadaki desenlerden yok sanırım ya da ben göremedim eğer öyleyse çubuklu ile giyilebilir gayet de güzel olur.
    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Shutterstock'tan veya başka bir yerden telifini ödeyip zemin doku kullanmakta bir sakınca yok ki. O siteler tam da bu işler için içerik üretiyor.
      Mesele o malzemeleri doğru ve dozunda kullanmak
      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bu kez formalar dehşet güzel tasarlanmış,yönetimi macron u tebrik ediyorum
        En son jairzinho tarafından düzenlendi; 29.07.2020, 14:31.
        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok utanıyorum çok

[ATTACH]19025[/ATTACH]
          Güzel yakalamışsın kardeşim.

Yani söylenecek o kadar çok şey var ki.

Tanıtım filmi evet duygu sömürüsü. Ama bir şekilde taraftara ulaşıyor reklamı yapıyor saygım var. Kara lastik olayına girmiyorum bile tartışmak yersiz. Bu dünyanın en ünlü ressamı ısınmak için tablolarını yakıyordu. Sinema illa da gerçekleri birebir yansıtıyor olsaydı ona belgesel derler. İkisini de yazmış biri olarak diyorum ki takılmayın, duygu aktarımı olmuşsa bok gibi kurgu da olsa görev yerine gelmiştir.

Formaların rengiyle tonuyla oynarsın ama kendi renklerinle bir forman olur ya. Geçen sene yapmadın çubuklu çok istiyosan bir ince çubuklu kendi renklerinle yapardın kalın çubuklu Barça yapardın ama hakkatten Lavante forması yapmışsın çok üzüldüm. Macron'un en kötü forması. 3. formayı geç göreceğiz bakalım. Beyaz forma en çok Ekuban'a yakışmış çünkü Afrika motifleri tam bize göre keh küm ne oluya lan. Beyaz formaya itirazım yok.

Fotoğraf çekimleri hakikatten bir sıkıntı var ama nedir bilmiyorum. Alel acele bir şey yapılmış ama... Olmamış.

Hala daha Nike'ın 1. sınıf takımlara 1. sınıf tanıtımları bu forumda yazılıyor ve Nike iflas etse gene yazılacak. Arkadaşım o tanıtım şık evet, ama o marka seni Serkan Balcının göbekli fotolarıyla baş başa bıraktı gene de bırakırdı. Sana nayki pisliğinin, senin yönetimin kıçını yırtsa da, bizim yaptığımız "eleştirilerle" Roma muamelesi yapma olanağı yok ama Macron'un Lescon'un Puma'nın NB'nin var... Hala daha zaman ayrılması inanılır gibi değil. Ama kime diyom yarın gene yazılır ooooo bak ne güzel nayki...

Yorum

• Formlara lafım yok keşke retro dalgasına bulaşmayıp kendi renklerimizden devam edilseydi ancak bu şekilde kullanmak istemişler. Kırmızı Lacivert çıkmadığı sürece açmam ağzımı.

Ama bu nasıl tanıtım bu nasıl görsel? Allah canımı alsın sadece paint kullanarak daha güzel görsel oluşturabilecek insanlar tanıyorum. O nasıl bir kontrast nasıl bir arka plan rezillik yemin ediyorum 3. lig bal ligi takımları böyle tanıtım hazırlıyor. Medya ekibini yıllardır övüyoruz serkan balcı olayından bu yana gördüğüm en tırt işlerden biri tam olarak fiyasko.

Esasında Beyaz formanın 3. forma olacağını düşünerek piyasa çıkmayan 2. formanın Kendi orijinal renklerimizde biri ağırlıklı olarak bordo ve mavi olarak çıkarsak şort ve konç renkerlerini de güzel seçerek iyi bir set oluşturabilir. Ama tanıtım kısmı o kadar mühim ki zerre beceremedik o yüzden forumda ki tüm tepkileri haklı buluyorum. Bu ufak ayrıntıları beceremeyen basiretsizler. Çubuklunun altına beyaz giymeyi de akıl edemez Beyaz formanın altına da beyaz giyip pijama giymiş gibi bizi sahaya da sürer.
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
            Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Shutterstock'tan veya başka bir yerden telifini ödeyip zemin doku kullanmakta bir sakınca yok ki. O siteler tam da bu işler için içerik üretiyor.
              Mesele o malzemeleri doğru ve dozunda kullanmak
              Yapan kişi green screen öğrenmiş tamamdır Hiç özgün değil al koy yapmışlar

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Doğrusu ben bu konuda değişikliği pek sevmiyorum. Kulüplerin alışıldık tanınır formaları olmalı diye düşünüyorum. Fenerin ince çubuklusu bizde çirkin durur mesela. Ama kalın çubuk güzel. Forma renkleri bordo ve mavidir. Bu mavi açık olur bir ton koyusu olur ama turkuaz olmaz lacivert olmaz. Bordosu da kırmızı olmaz. İkinci forma salt bordo veya mavi olur. Üçüncü forması ise o seneye özel bir renk olur ki buna kimse itiraz etmez zaten. Kaliteli olduktan sonra üçüncü forma turuncu da olur beyaz da siyah da. Bana açıkçası hiç özen gösterilmemiş gibi geldi. Yanılıyor da olabilirim elbette futbolcuların üzerinde de görmek gerek.
                endüstriyel futbolda değişmeyen forma olmaz ,neyi satacaklar değişmezse,değişimin nasıl olduğu önemli oluyor bu durumda

bu arada çubuklunun detayları biraz vasat duruyor bizde,çubuklar milanın yeni çubuklusunda olduğu gibi omuzdan önce kesilmeliydi

Football Shirt Culture is the world's first and longest-running football kits and product news website.

bizde ise böyle değil
                En son jairzinho tarafından düzenlendi; 29.07.2020, 14:47.
                TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çok utanıyorum çok

[ATTACH]19025[/ATTACH]

Bu ciddi rezalet işte.
                  En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 29.07.2020, 14:50.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Beyaz formada güzel olmuş hayırlı olsun

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu ciddi rezalet işte.
                          Neden rezalet? Shutterstock'tan telifini ödeyip görsel kullanmak neden ayıp olsun?
                          Tasarım yaparken tüm dokuları fotoğrafları sıfırdan üretmek zorunda değil kimse. Hele böyle acil işlerde kullanmak akıllıca.
                          Zemin seçimi kötü dersen o ayrı bir konu ama yaklaşım bu olmamalı bence

Yorum

• İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Beyaz formada güzel olmuş hayırlı olsun
                            Sosa fotoğrafta bile düşünceli
                            TRABZONSPOR
                            iyi ki varsın Eren Bülbül...
                            İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Elin oğlu yapıyor işte: Forma kumaş kalitesi istediğimiz kalitede değil belli ama sunumu anlaşılır net.
                              Olanı olması gerekeni konuşmakta bir sıkıntı yok.

Hadi ilk tanıtım görselleri aceleye geldi, şu çekim işlerini adam akıllı tekrar yapsınlar.
                              En son a f s tarafından düzenlendi; 29.07.2020, 15:05.

Yorum

• İlk olarak deepmavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Beyaz formada güzel olmuş hayırlı olsun
                                Ömür'ün durumu belirsiz

Sosa gidici

Sörloth iyi para kaptı

Ekuban'a teklif var

Parmak zam bekliyor

Serkan mısır ekmeği ile yoğurdunu yeni bitirmiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...