Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    macron üretiyor demekle onun distribütörünün fabrikasinda üretiliyor deyiminin arasinda dünyalar fark var

macron üretiyor dedin mi onlarin tasarimi, onlarin teknolojileri, onlarin kumaslari kullanildigi demek olur

ama gercek sadece ayni fabrikada üretim oldugu

ama siz alisiksiniz böyle aldatmacalara, reklaminiz icin

amedspor icin ne diyim, isterseler barca formalarinida siparis ederler

parasinla degil mi

sanki bir sponsorluk varmis gibi, bu formalari herkes siparis edebiliyor

ben nike formalarimiz cok özel demedim, sadece adidasa on basarlar, özellikle o siyah formaya
    Evet reklam yapıyorum çünkü Twitter bana para ödüyor [emoji23].
    amedspor Barçanın formasını falan sipariş edemez sadece Katalog formalarını sipariş eder parasıyla falan değil o işler.Bizim Nike seviyemiz işte bu amedspor,Balıkesirspor.
    Siyah formayı beğenmemek senin görüşün bir şey diyemem ama Adidas formalarına sivas forması dedin.Eleştirdiğim konu o.Nike’ın hangi deplasman formasına vuruldun onu da düşünemiyorum.
    bak bu da nike ın bize verdiği siyah forma.Katalog,bize özel ayrıntı bulunmayan forma.

Amatör takımlar bile aynısını giyiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ya gerçekten efsane formanın üstüne ts club logosu mu işleyecekler (
      oy beni
      Benim attığım yazıyı kast ettiyseniz,ben orada etiket yazdım,logo değil.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• [MENTION=47923]aydınTonyalı[/MENTION] Eyvallah kardeş, diğer sezonun da belli bir kısmında giyildi demek ki ama sezonlar bölümünde http://www.trabzonspor.org.tr/tr/ars...olar?s=1975-76 bu şekil gözüküyor diye öyle yazdım. Zira fark etmez gerçek formamızın süresine göre çok daha az giyilen renkler.

Aynen birebirdi hatta arkasında da 40. efsane yazıyordu diye hatırladım. Hatta o dönemki formalar gibi merserize/ince örülmüş stildeydi. Gerçekten çok güzeldi keşke yine çıksa da şu lacivert formayı efsane diye millete aldırmasalar.
        Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @aydınTonyalı Eyvallah kardeş, diğer sezonun da belli bir kısmında giyildi demek ki ama sezonlar bölümünde http://www.trabzonspor.org.tr/tr/ars...olar?s=1975-76 bu şekil gözüküyor diye öyle yazdım. Zira fark etmez gerçek formamızın süresine göre çok daha az giyilen renkler.

Aynen birebirdi hatta arkasında da 40. efsane yazıyordu diye hatırladım. Hatta o dönemki formalar gibi merserize/ince örülmüş stildeydi. Gerçekten çok güzeldi keşke yine çıksa da şu lacivert formayı efsane diye millete aldırmasalar.
          O formanın efsaneleşmesinin sebebi Liverpool'u tokatladığımız sezona denk gelmesi. Bence de daha güzel formalarımız var ama o formanın anlamı derin...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak aydınTonyalı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            40.yıl forması diye çıktı.Uygulama çok iyiydi,bire bir yapılmıştı.Efsane kadronun 8 numarası Ali Yavuz formasını gönderdi kulübe ve o formadan örnek alarak yapıldı.Ama çok az satışa çıkarıldı.
            Efsane çubuklu diye bahsedilen formayı görünen o ki iki sezon giymişiz.1975-76 ve 1976-77.
            Söylediğiniz gibi bizim renklerimizi barındırmıyor.

Ben olsam ilk formamızı ve 1977-78 de ki formamızı yeniden üretirdim:

70 'li yıllarda bile beyaz şort giyiyormuşuz formaların altına. 2 sezondur giymiyoruz neredeyse.
            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Elimdeki imkanlar dahilinde telefondan çekip düzenledim formayı.Karşılaştırma yapabilirsiniz.İptal edilen ve çıkarılan.
              Qnb reklamının da beyaz formada bordo renkte olmasının taraftarıyım.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Elimdeki imkanlar dahilinde telefondan çekip düzenledim formayı.Karşılaştırma yapabilirsiniz.İptal edilen ve çıkarılan.
                Qnb reklamının da beyaz formada bordo renkte olmasının taraftarıyım.

İkisi de rezil.

Bu seneki bordo formamız çok güzel.Amedsporla onla bunla aynı kalıpmış ne farkeder.
                En son Cryptex tarafından düzenlendi; 03.02.2018, 20:56.

Yorum

• İlk olarak Cryptex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İkisi de rezil.

Bu seneki bordo formamız çok güzel.Amedsporla onla bunla aynı kalıpmış ne farkeder.
                  Çünkü renklerimiz güzel.Kol parçalı kalıbı da renklerimize çok yakışıyor.Mavi ağırlıklı çubuklu ve aston villa modeli kol parçalı forma en basit tasarımı bile göğe çıkartır.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Adidas beyaz formayı çok beğendim. Eğer beyaz forma olacaksa bunun olmasını isterdim.bizim Nike beyaz formalar rezalet. Adidas’ta bize özel yerler var en azından.

sade falan denecekse de Adidas’ın beyaz formaları hep böyle gördüğüm kadarı ile.
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Yönetimin ıvır zıvır işlerindeki tek başarısı kurumsal kimlik ve kimlikte kullanılan armamız. Şimdi tek yapmamız gereken bunun her yerde kullanılmasını sağlamak, arması 1001 çeşitte olan tek külübüz düşünün resmî sitede bile hala armalar farklı farklı.

Yanlış bilmiyorsam İho döneminde kullanılmaya başlandı, top fazla büyük ve sol tarafa fazla yanaşmış en azından öyle algılıyorum.

Alt dairesel kısmın yukarıyla bağlantısı doğrudan değil de köşeli olduğu için yine sıkıntılı.

Kurumsal kimlikte yayınlanan logo gerçekten doğru ellerden geçmiş, tebrik ediyorum.
                      En son castillo61 tarafından düzenlendi; 03.02.2018, 22:26.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yönetimin ıvır zıvır işlerindeki tek başarısı kurumsal kimlik ve kimlikte kullanılan armamız. Şimdi tek yapmamız gereken bunun her yerde kullanılmasını sağlamak, arması 1001 çeşitte olan tek külübüz düşünün resmî sitede bile hala armalar farklı farklı.

Yanlış bilmiyorsam İho döneminde kullanılmaya başlandı, top fazla büyük ve sol tarafa fazla yanaşmış en azından öyle algılıyorum.

Alt dairesel kısmın yukarıyla bağlantısı doğrudan değil de köşeli olduğu için yine sıkıntılı.

Kurumsal kimlikte yayınlanan logo gerçekten doğru ellerden geçmiş, tebrik ediyorum.
                        Sadri Şener döneminde kullanılmaya başlandı.Kurumsal kimlikteki yıldız çok ufak ve bence beyaz ve mavi zeminde bordo,bordo zeminde mavi olmalıydı.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Ts Club'ların hâli, Trabzonspor'un ahvâli...

"Hele saha sonuçları düzelsin, bunların hepsi yoluna girer" yaklaşımı tam bir dalalettir. Bize göre tam tersidir. Kulübün bütün birimleri iyi çalışmak ve başarıya katkı yapmak zorundadır.

Anasayfa TRABZONSPOR Ts Club'ların hâli, Trabzonspor'un ahvâli...

Güncelleme : 02-02-2018 17:25:52
                          Site 0 Facebook 0 Tweetle 0 Google +1

Bir yıl kadar önce bu zamanlarda o dönem Trabzonspor’un Ts-Club’lardan sorumlu müdür yardımcısı Bahar Divrik, katıldığı bir panelde özetle göreve başladığında durumun beklediğinden de vahim olduğunu gördüğünü, toparlamak için hemen çalışmaya başladıklarını, yakın zamanda camianın düzelmeyi fark edeceğini söyledi. Bir şey daha söyledi ama onu yazının ilerleyen kısmında yeri gelince belirteceğiz.
                          Biz de paneldeydik ve Bahar hanımın açık sözlü ve olumlu söylemlerinden etkilenmiş, Ts-Club ve Trabzonspor için umutlanmıştık. Aradan aylar geçti ve geçen Eylül sonlarında Bahar Divrik’in istifa haberini aldık. Haberde Bahar hanımın geride kalan dönemde çalışma şartlarından rahatsız olduğu için birkaç kez istifa ettiği ama kabul edilmediği de yazıyordu. Panelden istifaya kadar geçen zamanda neler olup bittiğini yakından takip etmedik, ancak anlaşılan o ki işler Bahar Divrik’in planladığı gibi gitmemiş.
                          Şimdi ne diye bu konuyu hatırlattım? Geçenlerde başıma gelen bir olay, Ts-Club’ın ne halde olduğunu acı bir şekilde yüzümüze çarptığı için. Bizim uşağa hediye gelen formanın arkasına isim ve numara yazdıracağız.
                          Bize en yakın mağazayı aradım ve durumu anlattım. Olumlu cevap alınca da yazılacak numara ve bizim uşağın ismini söyledim. Telefondaki genç arkadaş telaşla “Abi, elimizde A harfi yok. O ismi yazamayız” demesin mi? Şaşkınlıktan ne diyeceğimi bilemedim. Bu basit bir işlemdi, her yerde yaptırılabilirdi ama üç kuruş da olsa kulübün kasasına girsin, belki gitmişken başka bir şeyler de alırız diye Ts Club’ı tercih etmiştik.
                          Bu durumu sosyal medyada paylaşınca, aynı akıbete başkalarının da uğradığını gördüm.
                          Bu çok basit bir mesele olarak görülebilir. “Trabzonspor ne halde görmüyor musun, bunlarla uğraşmanın zamanı mı?” diyenler çıkabilir. Bu çok yanlış bir yaklaşımdır. Allah kimsenin başına vermesin; bir hastalığın teşhisi için ya birkaç damla kan örneği ya da rahatsız bölgeden küçük bir parça alınır ve analiz edilir. Bu da öyle bir şeydir. Trabzonspor’da bütün problem saha içinde olup bitenler değildir. “Tamam anladık, hele saha sonuçları bir düzelsin, bu sıkıntılar da aşılır” düşüncesi tam bir dalalettir.
                          Bahar Divrik, yazının başında sözünü ettiğimiz panelde aynen şu tespiti yapmıştı.
                          “Yapılan araştırmaya göre Trabzonspor’da saha sonuçları ürün satışlarına yüzde 30 oranında yansıyor. Geri kalan yüzde 70 Ts-Club’ların sorumluluğunda, ancak onlar saha sonuçlarına sığınma kolaycılığını seçmişler”
                          Durumun vahametini görüyor musunuz? Takım iyi sonuçlar alacak, her şey düzelecek. Hem de tepeden tırnağa kadar. Ts Clup mağazalarında da her harf bulunacak (!) o zaman. Eh işte, kulübün başkanı her şeyi saha sonuçlarına bağlar, bütün enerjisini saha sonuçlarını düzeltmeye hasrederse olacağı budur. Ts Clup sorumluları da temize çıkmış olur. Tabii kulübün diğer birimlerinde çalışanlar da...
                          Sayın başkan ve yönetimin önceliği saha sonuçları olarak kabul edilebilir. Fakat tek problem bu mudur? Ts Clup azami kalite ve verimle çalışsa kulübün kasasına hatırı sayılır miktarda para girmeyecek midir? Saha sonuçları ne olursa olsun, kulübün her birimi sağlıklı ve verimli çalışmak zorunda değil midir? Bunu temin ve inşa etmek kimin görevidir?
                          Sonra, sakın saha sonuçlarının düzelmesi kulübün her biriminin daha iyi çalışmasına bağlı olmasın?
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Bu sezon bir dönem tüm TS Club’larda harfler tükenmişti.Yeni harfler geldikten sonra bu sezonki formama ve 2011 formalarımdan birine yazı yazdırmak için TS Club’a gittim.Yeni üretilen harflerin kağıdının arkası şeffaf olmadığından mağaza görevlisi düzgün basmak için oldukça çaba sarfetti.O kağıtta bile ucuza kaçmışlar.

2011 formama da Jaja yazdırmak istedim.Çalışanın bana söylediği ise şaka gibiydi.’J’ harfi üretilmiyor.Futbolcuların isminde ‘J’ harfi geçmediği için üretme gayretine girmemişler.İsminde ‘J’ olan bir Trabzonsporlu formasına kendi ismini bastıramayacak yani.

KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

Bu sezon bir dönem tüm TS Club’larda harfler tükenmişti.Yeni harfler geldikten sonra bu sezonki formama ve 2011 formalarımdan birine yazı yazdırmak için TS Club’a gittim.Yeni üretilen harflerin kağıdının arkası şeffaf olmadığından mağaza görevlisi düzgün basmak için oldukça çaba sarfetti.O kağıtta bile ucuza kaçmışlar.

2011 formama da Jaja yazdırmak istedim.Çalışanın bana söylediği ise şaka gibiydi.’J’ harfi üretilmiyor.Futbolcuların isminde ‘J’ harfi geçmediği için üretme gayretine girmemişler.İsminde ‘J’ olan bir Trabzonsporlu formasına kendi ismini bastıramayacak yani.

Bu sezon formalarda kullanılan logoların ne olduğu belli değil daha kağıt gibi bişey. Kaldı ki forma isim harflerinin kaliteli olmasını beklemek yanlış. Bu yönetim nasıl rezil bir yönetim vallahi anlamış değilim.

Huawei P10 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• 20180203_183711.jpg

Ben dün Trabzon'da Ziraat'in oradaki Ts Club'da maç forması yaptırdım hiçbir sorun yaşamadım. Hizmet kalitesi de iyiydi. Demek ki harften harfe sıkıntıları var çok ilginç.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X