Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu üniversitenin adam gibi bir logosu yok mu?

Sadece yazı çok kötü olmuş, üçüncü lig takımının forması gibi olmuş.

Yorum

• Stad ta yok satilmis formalar, siparis verdim ama zor bulmus arkadas

Yorum

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Stad ta yok satilmis formalar, siparis verdim ama zor bulmus arkadas
        Periscope'den bir arkadaş stadtaki tsclub'ı canlı gösterdi. Tüm ürünler bitmiş, raflar bomboş.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        MCMLXVII

Yorum

• Geçen senenin çubuklusunu kullanmaya devam etsek keşke...
          Forma çok kötü.
          Geçen sene logoyu ortalayıp, nakışlı yapabilen kulübe bu sene ne oldu??
          7

Yorum

• İç sahada parçalı forma giyilsin
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Formalar içinde sadece parçalının güzel görünmesinin tek sebebi, sadece parçalı formanın geçen senenin elit kategorisinden seçilmesi.

Çubuklu ve beyaz normal kesim formalar.Hiç bir ayrıcalığı yok.

Mesela çubuklu elit kategoriden seçilse, yakasına mavi çubuk olsa ve sırt kısmı mavi olsa idi en iyi formalarımızdan biri olabilirdi.

Ama öyle bir forma seçilmiş ki, sırt ile omuz kısmındaki kumaşların ayrı olduğu bile belli olmuyor,kollar bol.

Beyaza zaten bişey dememek lazım.Az önce Balıkesirsporun beyaz formasını gördüm.o formayı alıp kol kısmını mavi yapıp piyasaya sürseydik mükemmel olurdu.
              En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 14.08.2017, 00:11.
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Çubuklu gayet güzel.

Yorum

• Armanın yeri konusunda kararsızlar anlaşılan
                  KaydetKaydet
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Haftaya fb deplasmanına beyaz şort ve parçalı forma çıkarsak güzel olur.Ama beyaz şortu onlar giyer o yüzden mavi şortta fena olmaz.Göztepe'nin beyaz forması yok,bu demek olurki çok büyük ihtimal o maçta beyaz şort kombini görebiliriz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Çubuklu forma maalesef gerçekten berbat. Özetlere bakarken tekrar dikkatimi çekti.

Kesimler berbat. Burak gibi fit oyuncuların üstünde bile gevşek duruyor.

Güya bu yıl özelden ilgileneceklerdi...

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çubuklu forma maalesef gerçekten berbat. Özetlere bakarken tekrar dikkatimi çekti.

Kesimler berbat. Burak gibi fit oyuncuların üstünde bile gevşek duruyor.

Güya bu yıl özelden ilgileneceklerdi...
                        en azından futbolcular için bu formaya ayar çekmeli nike...

Yorum

• Bu sezon ki çubuklumuz 2007/2008'deki puma'yla son sezonumuzdaki çubukluyla aynı forma. İkisi de muşamba kumaş. Ben ikisi arasında herhangi bir fark göremedim.

Trabzonspor 2007.jpg

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ingilterede yeni sezonda yasaklandı
                            İngiltere'de böyle bir yasak yok.

Bournemouth'un dün giydiği forma.

Crystal Palace forması

En son Murat' tarafından düzenlendi; 14.08.2017, 08:28.

Yorum

• Çubuklu formada kullanılan armalar gerçekten rezil ötesi. Ben ömrümde bu kadar kalitesiz ve dandik arma görmedim. Kulüp gerçekten saçmalıyor. Bütün formalarda en az 2 çeşit arma kullanılmış neden diye sorduğumda talebe yetişmek için bu armaları kullanıyorlar denildi yazık günah. Bu kadar amatörlük olmaz 2. kez forma almadan çıktım ts cluptan dün. Bu kadar güzel formaları nasıl mahvedebilmişler hayretle izliyorum.
                              En son Cagdas Topal tarafından düzenlendi; 14.08.2017, 08:56.

Yorum

• Kumaşın ne kadar dandik olduğunu, tuttuğu su miktarından ve değiştirdiği renkten anlayabiliriz sanırım.

Eskiden olurdu öyle. Yağıştan üzerinde göletler oluşmuş sahalarda, muşamba gibi formalar giyerdik amatör kümede. O göletlerden birine bir düşersen eğer, maçı ekstradan 3+4 kilo fazlayla tamamlardın. O forma suyu emer, lök lök sallanırdı.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X