Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fft226_mf7946531.Jpeg
    Şunu 50. yıl logosu seçen bi klüpten kaliteli, yaratıcı ürün falan beklemiyorum şahsen ben.
    İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
    Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [ATTACH=CONFIG]12191[/ATTACH]
      Şunu 50. yıl logosu seçen bi klüpten kaliteli, yaratıcı ürün falan beklemiyorum şahsen ben.
      kulüp secmedi, taraftar secti
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Juventus taraftarı olsam bu logo değişikliğini kulübe ihanet olarak görürdüm.

Logoya sadece logo olarak bakarsak güzel. Bir araba markası olsa, bir şirketin logosu olsa harika logo derdim. Ama futbol ayrı. Futbolu ayrı yapan şeyler var. Futbol kulüplerinde normal bir şirket yönetir gibi gelip böyle bir değişikliği yapamazsınız. Öyle olduğu zaman futbolun anlamı kalmaz, kalmıyorda zaten. Umarım kulüpler böyle bir akıma kapılmaz. Şu olay bence olumlu farklılık değildir http://www.underconsideration.com/br...er_logos_b.gif

Yine futbol takımı dışında bakarsak yapılan çalışma çok güzel. Ürünler harika. Özel font çok iyi. 1 senelik böyle bir şey olsa yine kabul edilebilir. Örneğin 50. yıl gibi. Biz de 50. yıla özel böyle bir çalışma yapsak kabul edilebilir olurdu. Juvestore'un logosu bu olsa mesela. Bu logo üzerinden Juvestore ürünler tasarlasa yine olurdu. Ama şu logo bir futbol takımının logosu olmasın be.

Şunlar mesela http://www.footyheadlines.com/2017/0...sansolini.html Kulüp logosu olarak düşünmediğinde güzel. Milan'ın M harfini beğendim mesela. Yine aynı mantıkla çok güzel ürünler de çıkar. Ama kulüp logosu olmaz.

Bizim logoya gelirsek. Denildiği gibi çok sade ve her döneme uygun. Logoyu değil logonun etrafını değiştirmek lazım. Logonun kullanılacağı ürünleri değiştirmek lazım. Kısaca afs abinin dediği gibi tasarım anlayışını değiştirmemiz lazım.

Ayrıca bizim logoda son bir kaç yıl içerisinde duyurulmasa da ufak değişiklikler yapıldı. Zaten en fazla bu tarz düzeltmeler yapılır. Sırayla; http://i.hizliresim.com/zakOW7.png http://i.hizliresim.com/d8dDzp.png http://i.hizliresim.com/NlBNVg.png

1 numaralı logoyu uzun yıllardır kullanıyorduk. değiştireli ve kulüp tarafından kullanılmayalı çok oldu ama bir çok yerde hatta yayıncı kuruluşda bile hala bu logo kullanılıyor. 2 numaralı logonun formada kullanıldığını hatırlamıyorum ama TS Club'ın bazı ürünlerinde kullanıldı ve basketbol takımının formasında kullanılıyor. Bir süre çeşitli yerlerde de kullanıldı. 3 numaralıda kulübün son açıkladığı logo. Forma dahil çoğunlukla bunu kullanıyor artık kulüp. 1 numarada yıldız ve top orantısız. 2 numarayla kıyasladığınızda 2 numaranın daha orantılı olduğu net olarak görülüyor. İkisini kıyaslayınca 1 numaralı logo yamuk gelmeye başlamıştı bana. Önceki senelerde formada küçük yıldız olmasının sebebi de sonuncu logo. Neyseki sonradan sadece formaya özel yıldızı büyük yaptılar. Bunlar arasında bana kalsa açık ara 2. logo derdim. Gözüme en düzgün gelen o.

TS Club'dan sorumlu yeni yönetici göreve başladığında vermişti coşkuyu bir kaç ayda çok şeyin değiştiğini göreceksiniz diye. Sonrası da malum. Taraftarın paintten yaptığı ürünün birebir basıldığını gördük
        Trabzonspor kurumsal kimliği yayımlandı ama bence yeterli değil. Logo nun ölçüleri Dış çerçeve iç logo mesafeleri kuruluş yılı ve fontu ve arma içi oranlar Türk Bayrağı'ndaki ölçüler gibi net olarak belirlenmeli. Uluslararası bir renk katoluğundan renkler değişmemek üzere belirlenmeli artık. En azından her revizyondan sonra yayımlanmalı bu oranlar. Ayrıca son logo da mavi 2.logo da ise bordo da sıkıntı var ama 2.logo içlerinde en düzgünü ama son logonun renklerinde düzenlemeye gidilerse yine en doğru logo o olur.

Tekrar bakınca 2 daha düzgün daha makul geldi. Photoshoptan bakınca 3. logonun sağ ve sol kenarındaki çizgiler simetrik değil dolayısıyla karşılıklı kenarlar birbiri ile örtüşmüyor Sol kenar düz bir çizgi biçiminde iken sağ kenar tepeden aşağı önce daralıp sonra genişliyor dönüş noktasına gelmeden bir kere daha daralıyor.

Amatör bir biçimde kendimi ifade edeyim
        En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 23.01.2017, 22:30.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kulüp secmedi, taraftar secti
          Abi böyle yarışmalar manipülasyona açık değil mi sence de. Yönetimin yaptığı bence yanlış yani taraftarın seçme olayı. Çevresi geniş olan adam oyları aldırıyor sonra kazanıyor bence doğru değil. Onun yerine yönetim profesyonellere yaptırabilirdi logoyu ya da en iyi logoyu kendileri seçmeliydi taraftar değil.
          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi böyle yarışmalar manipülasyona açık değil mi sence de. Yönetimin yaptığı bence yanlış yani taraftarın seçme olayı. Çevresi geniş olan adam oyları aldırıyor sonra kazanıyor bence doğru değil. Onun yerine yönetim profesyonellere yaptırabilirdi logoyu ya da en iyi logoyu kendileri seçmeliydi taraftar değil.
            sanmiyorum okadar cevresi olan olacagini

manipülasyon yapmaya calisanlarida gördük, kazanamadilar

kazanan bence temizdi, buna itiraz edende olmadi, itirazlar genel olarak seninki gibi yarisma seklineydi.

cok basit sorum var, afs abi logoyu gec degilde cocugu forumda babasininkini görüpte överek yazdigi gün yarismaya katilsaydi sadece bmn deki afs abinin logosu diye nekadar oy alirdi, ozamanda yarismanin bu manipulasyona acik yönleri görülürmüydü

bmn in istedigi logo olmayisinin tek nedeni agir davranilmasidir, benim acimdan yarismayi hakk eden kazandi, cünkü oyunu zamaninda kavrayip kuralina göre oynadigi icin

kopya olanlar yada asiri reklam yapanlar kazansaydi elestiriye katilirdim
            herkesin vicdani rahatki bmn de bi kac kisi disi itiraz edende yok

iyi logomu, idare eder daha iyi olabilirdi tabi
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Polemik olmasın diye yarışma sonuçlanana kadar paylaşmamıştım logo önerimi. Erken paylaşsam bir sürü eleştiri gelecekti. Sistem o kadar sağlıksız ve hatalı ki sadece benimkini değil pek çok iyi işi taraftar göremedi bile. Taklit logoların oylamada olması akraba organizasyonları da cabası.

Yarışmanın şekli, oylama süreci ve sonucu kimsenin içine sinmedi kusura bakmayın.

Trabzonspor'un kurumsal kimliğini ortaya koyması doğru bir hareket ama önemli olan oradaki tasarım disiplinlerine uymak. Kendi sitesinde ve ürünlerinde bu kurallara ne kadar uyuluyor sizce?

Geçmişte kendi logosunu lisanslı ürününde yanlış kullanan bir kulüp yapısından söz ediyoruz. Pozitif eleştirileri dile getirince -alınganlık yapıp- kimseye toz kondurmuyorlar. Umarım taraftarın buradaki öneri ve görüşlerini dikkate alırlar.

Formalarımız Haziran gibi gelmiş olacak, en geç Temmuz'da satışta olur. Forma modelleri zamanında seçilip, siparişler zamanında verilince yetişiyor.

En son a f s tarafından düzenlendi; 24.01.2017, 12:23.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• @Ganzilis'in mesajını okumuştum
                güzel bilgiler içeriyor
                ve bugün sitede gezerken
                denk geldiğim manzara muazzamdı

kurumsallıkta nirvanaya ulaşmışız
                haberimiz yok

Yorum

• Kurumsal kimlikte belirlenmiş bordonun da bordodan daha çok kahverengi olduğunu kabul etmemiz gerekiyor. renklerine bu kadar ihanet etmek, hemde göze bu kadar kötü gelirken... Koyu bordu açık mavi olarak belirlenmiş renkler açık kahverengi mavi olarak kullanılıyor neredeyse.

Yorum

• Buda bence olması gereken renklerimiz Bu arada 50.yıla özel forma gelir mi sizce? Benim açıkçası ümidim yok.

Yorum

• Trabzonspor armasının yıldızı sarı olmamalı.
                      Naber?

Yorum

• Maç öncesi gerçekleştirilen eşgüdüm toplantısında alınan karara göre takımımız, Atiker Konyaspor ile oynayacağı maçta bordo forma, bordo şort ve bordo çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.

Kurumsal kimlik önemli ama ona uymak daha önemli.
                        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Çizgili formaya hasret kaldık.

Yorum

• oldum olasi su yildizin sari renkte olmasini tahamül edemiyorum. yildizin rengi beyaz olmali.

3 büyütülmüslerin renklerini logomuz ve kulübümüzün hic bir yerinde olmamalidir.

büyük kulübü böyle detaylar belli eder. hic 3 büyütülmüslerde rakiplerinin renklerini kullandigini gördünüz mü? mesela sikebahce, sikesarayin kirmizisini, yada sikesaray sikebahcenin lacivertini, sikteasta sari ve lacivert renkler gördünüz mü?

yada barcelonada beyaz renk. real madridte kirmizi yada mavi? göremezsiniz

İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Buda bence olması gereken renklerimiz Bu arada 50.yıla özel forma gelir mi sizce? Benim açıkçası ümidim yok.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              oldum olasi su yildizin sari renkte olmasini tahamül edemiyorum. yildizin rengi beyaz olmali.

3 büyütülmüslerin renklerini logomuz ve kulübümüzün hic bir yerinde olmamalidir.

büyük kulübü böyle detaylar belli eder. hic 3 büyütülmüslerde rakiplerinin renklerini kullandigini gördünüz mü? mesela sikebahce, sikesarayin kirmizisini, yada sikesaray sikebahcenin lacivertini, sikteasta sari ve lacivert renkler gördünüz mü?

yada barcelonada beyaz renk. real madridte kirmizi yada mavi? göremezsiniz
                              Yildiz sarı mi? Turuncu kardeşim turuncu.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kime sorarsan sor sari der. ha turuncu ha sari. neden beyaz degil?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X