Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burda Adidas anlasmasini Usta bozmus ve yeniden Nike ile anlasmislar diye yaziyor

http://www.haberts.com/trabzonspor/b...di-h44463.html
    hay Allah razı olsun eğer öyle bir şey yaptılarsa...

Yorum

• Yeni forma siparişini Sivasspor'a vermişler herhalde

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Umarım Test Ürünüdür
        bence harika forma
        retro
        buna benzeri decolu, figolu, pepli zamanda vardi
        belki bugünki kadar basaril degil ama mesque un clup olmanin temelleri atildigi zamandi
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bunlar nasıl forma Her şeyin içine etmeyi o kadar iyi becerdiler ki.
          harbiden iyi ki bozulmuş

Yorum

• İho yönetiminin üzerinde anlaştığı formalardan büyülendim adeta. Bu seneki rezaletin adidas versiyonu, hatta daha kötüsü. Zararı vs bilemem ama 8 ay uğraştık dedikleri bu kadar oldu demek.
            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• 8 ayda bu noktaya iyi gelmişler. Beyaz formanın kol uçlarını bordo yapmak. İşte fark yaratan tasarımlar, işte ince dokunuşlar.

Yorum

• İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İho yönetiminin üzerinde anlaştığı formalardan büyülendim adeta. Bu seneki rezaletin adidas versiyonu, hatta daha kötüsü. Zararı vs bilemem ama 8 ay uğraştık dedikleri bu kadar oldu demek.
                En azından çubukluyu akıl etmişler.

Yorum

• yalnız başkan ts club den 4 milyon zarar ettik diyor eğer tutup yine nıke ile anlaşırsa bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olayına döner.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yalnız başkan ts club den 4 milyon zarar ettik diyor eğer tutup yine nıke ile anlaşırsa bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olayına döner.
                    nike lan ne alakasi var senin zararinin

nike sana sirketinin bütün hizmetlerini sunuyor, ama sen bunlari kullanamiyorsun, kötü secimler yapiyorsun, cünkü secenlerin bu isten anladigi yok

2014\15 formalari tarihin en yüksek satisini gerceklestirdi

sen sonra ne yaptin, ...

nike n burda sucu ne
                    En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.02.2016, 12:58.

Ünal Karaman

Yorum

• bence yönetim nike'a gel şu 2014-2015 çubukluyu bir daha yapalım desin... forma o kadar güzel ki hala çok satar

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        nike lan ne alakasi var senin zararinin

nike sana sirketinin bütün hizmetlerini sunuyor, ama sen bunlari kullanamiyorsun, kötü secimler yapiyorsun, cünkü secenlerin bu isten anladigi yok

2014\15 formalari tarihin en yüksek satisini gerceklestirdi

sen sonra ne yaptin, ...

nike n burda sucu ne
                        müdür peki bu zarar nerden geldi bir açıklada öğrenelim

Yorum

önceki sayfalarda afs abi ayrıntılarıyla anlatmıştı sürekli aynı yere dönüp dolaşıp geri geliyoruz

marka değil özenle zevkle seçilmiş Trabzonspor forması giymek istiyoruz

Yorum

yukardaki gibi asimetrik ürün ürettirirsen sonra onlari satamam diyip avni akerdeki depoya cürütmeye birakirsan kazanc yapacak degilsin

yada son sezon oldugu gibi 9 ay adidaslan pazarlik yap, sonra martda arkadas ben sizinle anlasmiyorum diyip masadan kalktinmi,
                            mart ayinda hey nike senlen benim aslinda eylüle kadar kontratim var, gel bana sen forma üret dersen, nike da sana depodakilerden sec istedigini al der
                            su an bunlari giyiniyoruz

forma basligindan cik bir bak tsclup basligina
                            sari laci ürünlermi dersin
                            sacma yazilarmi, kursun kalemde sikecilerin armasimi
                            yok yok
                            sen nasil kazanc yapacan

dün usta zarardayiz demesine terzi nin karsiligi ne biliyormusun
                            tsclup tarihinde en büyük ciro yu biz yaptik

kazanc baskadir ciro baska, oranin basindaki adam bunu bile kavriyamamis
                            depolar dolu yanlis ürettirilmis mal, yukardaki resimdeki ürün sadece aysbergin su yüzüne cikmis tarafi

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bence yönetim nike'a gel şu 2014-2015 çubukluyu bir daha yapalım desin... forma o kadar güzel ki hala çok satar
                              Formayi halen ariyorum
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Formayi halen ariyorum
                                bunu sosyal medyada dillendirmek lazım... bu forma lazım bize

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X