İlk olarak atomania tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
bence harika formaİlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım Test Ürünüdür
retro
buna benzeri decolu, figolu, pepli zamanda vardi
belki bugünki kadar basaril degil ama mesque un clup olmanin temelleri atildigi zamandi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
harbiden iyi ki bozulmuşİlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar nasıl forma
Her şeyin içine etmeyi o kadar iyi becerdiler ki.
Yorum
-
İho yönetiminin üzerinde anlaştığı formalardan büyülendim adeta. Bu seneki rezaletin adidas versiyonu, hatta daha kötüsü. Zararı vs bilemem ama 8 ay uğraştık dedikleri bu kadar oldu demek.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
En azından çubukluyu akıl etmişler.İlk olarak Erkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİho yönetiminin üzerinde anlaştığı formalardan büyülendim adeta. Bu seneki rezaletin adidas versiyonu, hatta daha kötüsü. Zararı vs bilemem ama 8 ay uğraştık dedikleri bu kadar oldu demek.
Yorum
-
nike lan ne alakasi var senin zararininİlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalnız başkan ts club den 4 milyon zarar ettik diyor eğer tutup yine nıke ile anlaşırsa bu ne perhiz bu ne lahana turşusu olayına döner.
nike sana sirketinin bütün hizmetlerini sunuyor, ama sen bunlari kullanamiyorsun, kötü secimler yapiyorsun, cünkü secenlerin bu isten anladigi yok
2014\15 formalari tarihin en yüksek satisini gerceklestirdi
sen sonra ne yaptin, ...

nike n burda sucu neEn son selcuk tarafından düzenlendi; 01.02.2016, 12:58."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
müdür peki bu zarar nerden geldi bir açıklada öğrenelimİlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenike lan ne alakasi var senin zararinin
nike sana sirketinin bütün hizmetlerini sunuyor, ama sen bunlari kullanamiyorsun, kötü secimler yapiyorsun, cünkü secenlerin bu isten anladigi yok
2014\15 formalari tarihin en yüksek satisini gerceklestirdi
sen sonra ne yaptin, ...

nike n burda sucu ne
Yorum
-
önceki sayfalarda afs abi ayrıntılarıyla anlatmıştı sürekli aynı yere dönüp dolaşıp geri geliyoruzİlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemüdür peki bu zarar nerden geldi bir açıklada öğrenelim
marka değil özenle zevkle seçilmiş Trabzonspor forması giymek istiyoruz
Yorum
-
yukardaki gibi asimetrik ürün ürettirirsen sonra onlari satamam diyip avni akerdeki depoya cürütmeye birakirsan kazanc yapacak degilsinİlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemüdür peki bu zarar nerden geldi bir açıklada öğrenelim
yada son sezon oldugu gibi 9 ay adidaslan pazarlik yap, sonra martda arkadas ben sizinle anlasmiyorum diyip masadan kalktinmi,
mart ayinda hey nike senlen benim aslinda eylüle kadar kontratim var, gel bana sen forma üret dersen, nike da sana depodakilerden sec istedigini al der
su an bunlari giyiniyoruz
forma basligindan cik bir bak tsclup basligina
sari laci ürünlermi dersin
sacma yazilarmi, kursun kalemde sikecilerin armasimi
yok yok
sen nasil kazanc yapacan
dün usta zarardayiz demesine terzi nin karsiligi ne biliyormusun
tsclup tarihinde en büyük ciro yu biz yaptik
kazanc baskadir ciro baska, oranin basindaki adam bunu bile kavriyamamis
depolar dolu yanlis ürettirilmis mal, yukardaki resimdeki ürün sadece aysbergin su yüzüne cikmis tarafi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Formayi halen ariyorumİlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence yönetim nike'a gel şu 2014-2015 çubukluyu bir daha yapalım desin... forma o kadar güzel ki hala çok satar
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
bunu sosyal medyada dillendirmek lazım... bu forma lazım bizeİlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormayi halen ariyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum