Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    cok güzel bu beyazlar
    gecen snojmo da nike shop dan 15 eurodan 3 tane aldim

bordo mavi seritli beyaz formamizdan sonra tarihimizdeki en güzel beyazdi bence
    Abi zevkler ne kadar değişiyor demek ki,
    benim tarihin en kötü beyazıdır heralde,TS forması olduğu bile belli değil dediğim formaya Selçuk ikincilik vermiş

Beyaz dediğin formada kulübü temsil eden renkler olmalı diye düşünüyorum ben,
    mesela bu sene ki beyazımız,
    armanın üstündeki bordo mavi öyle yakışmış,öyle şık olmuş ki beyaz forma dediğin böyle olur dedirtiyor.

Bizim Selçuk'ta ne diyor
    En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 07.03.2015, 12:57.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 07.03.2015, 13:07.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Goca gızın gelinliği bu kadar olur misali,
        sayfayı katlettim kusura bakmayın,
        hepsini yazdığım mesajın altına ekleyecektim,
        resimleri daha küçük kullanacaktım,olmadı,yapamadım
        En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 07.03.2015, 13:10.

Yorum

• Bana ikisi de uydurma geliyor Geçen sezonki beyaz bizle hiç alakası yok. Bu sezonki ise çok uyduruk geliyor bana
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Beyaz formaları bende hiç beğenmiyorum . Hatta 3. renk olarak başka renk seçilse hayır demem

Sent from my iPhone using Tapatalk
            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bana ikisi de uydurma geliyor
              Geçen sezonki beyaz bizle hiç alakası yok. Bu sezon ki ise çok uyduruk geliyor bana
              Bizle alakası olmayan beyazdan içinde bordo-mavi olan beyaza geçince bana 10 numara 5 yıldız gibi geldi,yoksa tabi ki çok daha iyileri olabilir.

Yani demek istediğim,
              en nefret ettiğimiz düz beyaz forma(Selçuk duymasın geçen sene ki gibi)
              uygulanacak bordo mavi ile en sevdiğimiz formalardan birisi olabilir.

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Bu beyaz renk Trabzonsporun bir değeri oldu artık. Bu karanlık ve puslu arenada verdiğimiz tertemiz, ak, pak savaş, yeni stadımızın dış kaplamasının beyaz olması, logomuzda sarı renke alternatif beyaz yıldızımız falan filan.
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• 19

Çare Adidas'ta dır. Her türlü tartışırız. Alman Ürünü olmasından tut Dizayn ekibine kadar. Trabzonspor İçin Çok daha iyi olacağını düşünüyorum. ayriyetten Nike'ta bulamadığımız prestiji,görselliği Adidas'ta bulacağımıza inanıyorum ilave olarak TSclub ürünlerine de Adidas bi el atar. Şahsen Nike bu konuda hiç iyi değil.
                  Bayrakları Bayrak Yapan Üstünde ki Kandır,Toprak Uğruna Ölen Varsa Vatandır.Bastığın Yerleri Toprak Deyip Geçme Tanı! Sen Şehit Oğlusun incitme Yazıktır ATANI!

Yorum

• İlk olarak KTurfanda19 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çare Adidas'ta dır. Her türlü tartışırız. Alman Ürünü olmasından tut Dizayn ekibine kadar. Trabzonspor İçin Çok daha iyi olacağını düşünüyorum. ayriyetten Nike'ta bulamadığımız prestiji,görselliği Adidas'ta bulacağımıza inanıyorum ilave olarak TSclub ürünlerine de Adidas bi el atar. Şahsen Nike bu konuda hiç iyi değil.
                    Kemal Tatar, sen misin ?

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizle alakası olmayan beyazdan içinde bordo-mavi olan beyaza geçince bana 10 numara 5 yıldız gibi geldi,yoksa tabi ki çok daha iyileri olabilir.

Yani demek istediğim,
                      en nefret ettiğimiz düz beyaz forma(Selçuk duymasın geçen sene ki gibi)
                      uygulanacak bordo mavi ile en sevdiğimiz formalardan birisi olabilir.
                      ben begendigim icin kimsenin begenmesini veye baskasinin benim tercihime deger vermesi beklentim yok

su formanin beyazi, armamizi sadece gösterisi, kolundaki mavi seritler
                      yakasi
                      ben böyle basit seyleri seviyorum

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şu tamamen beyaz formalar bana atlet gibi geliyor.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben begendigim icin kimsenin begenmesini veye baskasinin benim tercihime deger vermesi beklentim yok

su formanin beyazi, armamizi sadece gösterisi, kolundaki mavi seritler
                          yakasi
                          ben böyle basit seyleri seviyorum
                          Ben de var zannetmiştim,
                          yani gerilmenin,bu şekilde cevap vermenin ne gereği var acaba Selçuk,
                          nazımızın geçtiğini düşünerek ve en önemlisi saygıda gram kusur etmeden takılarak beyaz forma konuşmuşum, sen lafı nerelere çekmişsin,bir de atar yapmışsın,
                          neyse canın sağolsun bakalım

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben de var zannetmiştim,
                            yani gerilmenin,bu şekilde cevap vermenin ne gereği var acaba Selçuk,
                            nazımızın geçtiğini düşünerek ve en önemlisi saygıda gram kusur etmeden takılarak beyaz forma konuşmuşum, sen lafı nerelere çekmişsin,bir de atar yapmışsın,
                            neyse canın sağolsun bakalım
                            simdi yazdigimda atar nerede
                            senin canin sagolsun
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ?

İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kemal Tatar, sen misin ?
                              Anlamadım Arkadaşım? Kemal Tatar derken neyi kastediyorsun
                              Bayrakları Bayrak Yapan Üstünde ki Kandır,Toprak Uğruna Ölen Varsa Vatandır.Bastığın Yerleri Toprak Deyip Geçme Tanı! Sen Şehit Oğlusun incitme Yazıktır ATANI!

Yorum

• ÇARE ADİDAS...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X