Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bu sene formalari hic begenemedim ne yazikki.
        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Bursa maçında bizimkilerin ayakkabilari fosfor sarisiydi.forma kitide koyu olunca sahada ayakkabılar parliyordu.ilginç goruntuydu.birde cubuklunun çorap rengi forma ve sorta gore acikti.iyi olmamisti.değiştirmeleri lazim.
          YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• şb'nin forma satışı 101 bin olmuş.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              şb'nin forma satışı 101 bin olmuş.
              Şişirme rakamlar inanmayın. İşleri güçleri şike. İlk gün bayilere sattıkları formaları taraftar formalara hücum ettiler diye haber yaptırdılar. Hergün bir futbolcuyla formalı haber yaptırmaları beklentilerin altındaki satışlardan. Transfer yapmadılar takımda eski hava yok panikteler.

Bilginin kaynağı nedir? Ben şahsen bu rakamlara inanmıyorum.

İstanbul'da yaşıyorum Trabzonspor'un yeni formasını sokakta çok gördüm, ama fenerin yeni formasına henüz rastlamadım.
              En son a f s tarafından düzenlendi; 18.08.2014, 12:12.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bekir irtegün le selçuk şahinle bile fenerumlarda imza günü yapıyolar cardozoyu almışsın onurla getir istanbula gezdir ts culbları bak nasıl oluyo yok kafa basmıyo ki ondan sonra nasıl yarışacağız istanbulla

bu rakama ben de inanmıyorum da ama satmak için uğraşıyorlar yani
                En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 18.08.2014, 12:09.
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• öncelikle herkese merhaba arkadaşlar uzun zamandır forumu takip ediyorum çok güzel bir forum.Özellikle bu başlıkta ilginç tartışmalar oluyor.Neticede formalarımız Takımımız gibi mükemmel değil.Ama aynı şekilde berbat değil.ama sade ve hoş tasarımlı.Ama kötü olan varsa oda reklam edilmesidir.Neyse ben bu tartışmalara girmek istemiyorum.Takımımız için birkaç tasarım yaptım.Eleştirilerinizi bekliyorum.(Her türlü kullanımınıza açıktır-no-copyright)

Avraam Papadopoulos

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Isterse 500 bin satsınlar zira anlaşmaya göre bu paraları Adidas alıyor. Tabii şikeciler de garanti olarak yıllık 8 milyon alıyor. (Rakam'da pek emin değilim)

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şişirme rakamlar inanmayın. İşleri güçleri şike. İlk gün bayilere sattıkları formaları taraftar formalara hücum ettiler diye haber yaptırdılar. Hergün bir futbolcuyla formalı haber yaptırmaları beklentilerin altındaki satışlardan. Transfer yapmadılar takımda eski hava yok panikteler.

Bilginin kaynağı nedir? Ben şahsen bu rakamlara inanmıyorum.

İstanbul'da yaşıyorum Trabzonspor'un yeni formasını sokakta çok gördüm, ama fenerin yeni formasına henüz rastlamadım.

Piyasaya sürüleli daha 1 ay olmayan 103 bin formanın 101 bini tükendi. Sadece önceki gece Saracoğlu'ndaki Fenerium'da 3500 forma satışı yapıldı. Yine aynı gece...

Cardozo'nun, Onur'un katilacagi bir Imza Günü neden planlanmaz Ali Fuat abi ?
                      Arkadasin dedigi gibi, Istanbul'da yapilsa müthis Forma satilir.
                      Sabah idmanin'dan sonra bin ucaga, aksam geri gel.
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kopyacisaray forma reklami icin ttnet ile amlasmis
                        Trt3 deki yorumcu Lütfü anlaşmanın forma için olmadığını söyledi. Sanırım onlarda hala sponsor bulamadı.
                        "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Bayilere sattıkları formaları satış gösteriyorlar taraftarın o kadar forma aldığı yok. Benim verdiğim rakamlar taraftarın satın aldığı forma sayısı ki daha da arttığından eminim.

Futbolcularla imza ve tanıtım günleri düzenlenecekmiş.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aha, sortlarin yanlar mavi ve konclarda amblem varmis mavi, yuhuuu

Yorum

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              aha, sortlarin yanlar mavi ve konclarda amblem varmis mavi, yuhuuu
                              ne yazık ki şort 2 sene öncesinin şortu konçlar da tsclub üretimi, maçlarda futbolcuların giydiği konçlar değil

Yorum

• Forma Satışı 30 Bine Yükseldi

18.08.2014 Bomba transferlere kayıtsız kalmayan taraftar bu sezon rekor kırmanın peşinde..
                                Forma Satışı 30 Bine YükseldiBordo-mavili kulüp bunun için 'Hedef 161 bin forma ve 11.461 kombine' kampanyası başlatmış ve taraftara çağrı yapmıştı. Bordo-mavililer bu çağrıyı karşılıksız bırakmayarak forma alma furyası başlattı. Bunun için TS Club mağazaları 22:30'a kadar açık. Şu anda 30 bin dolayında forma satıldı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X