Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kaleci formaları da satışta olacak. Kaleci formaları tüm dünyada olduğu gibi bizde de normal futbolcu formalarına göre pahalı ve farklı kumaş kullanılıyor. TS Club mağazalarına da sosyal medyada kullanılan forma tanıtım kampanyasının görselleri ulaşacak.

TS Club resmi twitter ve Facebook sayfaları açıldı..

Twitter:

Facebook:

Takip edip daha çok insana ulaşması konusunda yardım etmeliyiz. Yarın şenlik var bu sayfalarda.
    En son a f s tarafından düzenlendi; 24.07.2014, 16:53.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Afs uzun kollu forma satışı artık yapılmayacak mi
      TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• Trabzonspor Transfer ‏@TS_Transfer 36 Sek. 2 gün sonra yeni sezon formaları TS Club'larda satışa sunulacak. TS Club Bakırköy den aldığım bilgidir.
        BMN ZÜRIH

Yorum

• İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Afs uzun kollu forma satışı artık yapılmayacak mi
          Sadece Trabzonspor değil GS de giymeyecek. Onların satış sitelerinde uzun kollu formaya rastlamadım. Ben de uzun kollu forma hastasıyım ama Nike artık uzun kollu forma üretmeme kararı almış.

Kışın ne olacak derseniz; formanın altına giyilecek giydikleri forma ile aynı renk bodylerle çözecekler uzun kol sorununu sanırım. Taraftar veya A takım için uzun kollu forma yok artık.

Diye biliyorum.

Yorum

• Formalar çok güzel bu sene çok beklettiler gizli çalıştılar ama kumaş kaliteside iyi. Trabzonspor taraftarına düşen her aileden en az 1 forma alınmasıdır. Trabzonspor gibi takım yıllık 300 bin den fazla forma satmalı

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne söylediysem arkasındayım. Formaların sızdırılması konusundaki hassasiyetimin nedeni anlaşılmıştır sanırım.

Üç İstanbul takımının formasını da inceledim. Kumaş kalitesi olarak şikecilerin çubuklu formasının ön tarafı 1. kalite, onun dışında bizim formalarımız en güzel ve kaliteli olanları gerisi kendi içinde sıralansın. BJK formalarında işçilik sorunları var armalar hiçbir formada Adidas logosu ile hizalı değil ( birinde ortalı biri üstten biri alttan )

Forma setimizi yanyana görünce hem ayrı ayrı formalar olduğunu hem de birbirini tamamlayan bir set anlayışında tasarlanmış olduğunu göreceksiniz.

Formaların seçilen isimleri de çok güzel.
              formaların seçilen isimleri derken abi çubuklu değilde başka bi isimmmi konuldu

Yorum

Fırtına yaklaşıyor...

Şşşş.....
                Afs hocam dunku mesajimi gordun mu?
                forum.bordomavi.net/showpost.php?p=1919674313&postcount=49212
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• Twitter'da paylaşmıştım şikecilerin ilk gün şu kadar forma satıldı diye verdikleri gaz aslında bayilerine gönderdikleri forma sayısı. Abartılı sayı kadar forma satışı yok ortada. Kimileri satış taktiği pazarlama diyebilir ama işleri güçleri alevere dalevere.

Örnek: Bir kış günü Kadıköy'deki bir Trabzonspor maçında, Trabzonspor tribününe içinde sidik dolu torbalar atılıp, galiz küfürler edilmişti. Gel gör ki ertesi gün gazetelerde " fenev tribünlerinden Trabzon tribünlerine sıcak çay ikramı yapıldı' haberi vardı. Formaları ile ilgili söylediklerini bir de bu gözle değerlendirin şikecilerin.

Yorum

Twitter'da paylaşmıştım şikecilerin ilk gün şu kadar forma satıldı diye verdikleri gaz aslında bayilerine gönderdikleri forma sayısı. Abartılı sayı kadar forma satışı yok ortada. Kimileri satış taktiği pazarlama diyebilir ama işleri güçleri alevere dalevere.

Örnek: Bir kış günü Kadıköy'deki bir Trabzonspor maçında, Trabzonspor tribününe içinde sidik dolu torbalar atılıp, galiz küfürler edilmişti. Gel gör ki ertesi gün gazetelerde " fenev tribünlerinden Trabzon tribünlerine sıcak çay ikramı yapıldı' haberi vardı. Formaları ile ilgili söylediklerini bir de bu gözle değerlendirin şikecilerin.
                    senelik satışları fazla hocam. Yani biz forma konusunda kombine konusunda çok gerideyiz. O yüzden zaten şampiyon olamıyoruz.

Yorum

• Hala transfer yok kombinemi alalim nike kotu formami alalim diyen var

Ey Allahim basaksehirsporla yarisiomusuz kombinede onlar 19 biz 52 gibi rakamlar dolasio trabzon sayfalarinda dogruysa yaziklar olsun Trabzon daki taraftara net

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Afs hocam dunku mesajimi gordun mu?
                        forum.bordomavi.net/showpost.php?p=1919674313&postcount=49212
                        Şimdi gördüm. Benim yerime bir üye cevaplamıştı soruyu aslında. Forma renkleri ile ilgili ilk duyum renk geçişinin turkuaz olduğu idi. Fakat formaları görünce bu bilgiyi güncelledim.

Benim söylediklerimin dışında benim ile ilgili oluşan yanlış algılar ve bilgi kirliliği olabiliyor. Bilgi olarak buradan beslenip yanlış bilgilerle aslında şöyleymiş deyip yanlış bir sürü yorum da yapıldı formalarla ilgili. Bu yüzden yazdıklarımı çok dikkatli ve özenli yazmağa gayret ediyorum. Formalarda ekstra rengin bu sezon olmayacağını söylemek yeterince açık bir ifade ve formalarla ilgili pek çok soru pek çok kez cevaplandı aslında. Başlığı düzenli takip edenler paylaştığım bilgilerde bir tutarsızlık veya yanlış olmadığını görecektir. Çubuk sayısı ile ilgili de aynı şekilde açıklama yapmıştım.

Çoğu bilgiyi bilerek paylaşmadım ve bu süreçte bazı soruları bilinçli cevaplamadım. Sızan görüntüler sonucu çıkan tablo neden böyle yaptığım ile ilgili fikir verebilir.

Merak etmemiz doğal fakat bu süreçlere ve mahremiyete saygı göstermemiz gerekiyor. Sırf görme gösterme merakı çok daha değerli bir etkiyi mahvedebiliyor.

Forum, Facebook ve twitter üzerinden o kadar çok mesaj aldım ki ne olur paylaş diye. Söz kimse ile paylaşmayacağım diyenlere 'Sözünde duran biri misin?' diye sordum. Hepsi "Evet" cevabı verdi ben de onlara 'O zaman müsaade edin ben de verdiğim sözde durayım" dedim.

Üç formanın da ismi farklı yarın görürsünüz.

Yarın kaliteli çekimlerle formalarla ilgili merak ettiğiniz tüm detayları göreceksiniz. TS Club'ın yeni Twitter ve Facebook hesabını takip edin takip ettirin.
                        En son a f s tarafından düzenlendi; 24.07.2014, 17:54.

Yorum

• edit.
                          En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 24.07.2014, 17:48.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• arkadaşlar yeni formalarımız gerçektn süper ve renkleri tam olarak bordo mavi olarak tutturmuşlar bu sefer özellikle cubukludakı dizayn veerenk tonlamasi gerçekten süper olmuş nıke şimdiye kadarki en iyi formalari üretti bize mavi formamız çok hoş ve üzerindeki v gölgeleri bana fransanın formasını anımsatti beyaz formamız ise daha iyi bir model uygulayabilirlerdi..

Yorum

Twitter'da paylaşmıştım şikecilerin ilk gün şu kadar forma satıldı diye verdikleri gaz aslında bayilerine gönderdikleri forma sayısı. Abartılı sayı kadar forma satışı yok ortada. Kimileri satış taktiği pazarlama diyebilir ama işleri güçleri alevere dalevere.

Adamlar formalarda bile şike yapıyor
                              And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Ben de formaların sızmasını hiçbir zaman istemedim. Zaten şunun şurasında 2 gün kalmıştı dün kalitesiz çekilen fotoğraflarla sızdı da ne oldu ? Olan tek şey karanlık bir ortamda ve kalitesiz çekilmesi nedeniyle fotoğraflar bazılarımızı hayâl kırıklığına uğrattı. Ancak özellikle çubuklu formada sol yani güneş alan taraftaki çubuklara bakarsak renklerin nasıl olduğu az çok anlaşılıyor sağa gittikçe renkler soğuyor. Yarın lansmanla birlikte formalarımızı çok beğeneceğimizi düşünüyorum. Özellikle çubuklu ve kaleci formasını özellikle bekliyorum.
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X