Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bursayıda ekle Alihan , onlardada Uludağ Gazoz var
    Herkes kendi şehrinin reklamını yapıyor .. Biz de almalıyız ama İstanbul firmalarının reklamını değil , yerel bir firmanınkini .. Yada TrabzonCell yazmalı .. Kendi hattımızın reklamını yaparız !

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Herkes kendi şehrinin reklamını yapıyor .. Biz de almalıyız ama İstanbul firmalarının reklamını değil , yerel bir firmanınkini .. Yada TrabzonCell yazmalı .. Kendi hattımızın reklamını yaparız !
      Mantıklı.. Finduk'da olabilir ..

Yorum

• madem reklam almiyoruz yada reklam alana kadar trabzonspor yazilsin

Yorum

• Eğer ek gelir için reklam alamazsak takımımızın ismi ya da TrabzonCell gibi şeyler hoş duracaktır...
          " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• reklam almayacaksak trabzoncell veya tsclup düşünülebilir
            3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              madem reklam almiyoruz yada reklam alana kadar trabzonspor yazilsin
              evet TRABZONSPOR yazsın

devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eziklik Değil Bence
                Ezik Kelimesini Hangi Anlamda Kullandığıma Dikkat Et.

Yorum

• İlk olarak Muhammed KOÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  evet TRABZONSPOR yazsın

ribery neden olic in formasını giymiş

bizim formanın arkasında reklam alana kadar "BİZE HER YER TRABZON" yazsın
                  İmza...

Yorum

• İlk olarak arifemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ribery neden olic in formasını giymiş

bizim formanın arkasında reklam alana kadar "BİZE HER YER TRABZON" yazsın
                    Bize Her Yer Trabzon İyi OLur Yazilsin

Yorum

• Formaları koklayarak aldim

Gerçekten kaliteli dibinide konrol ettim evde açtım baktım gerçekten çok kaliteli, idman formalarından ve şortlarından aldım birde mavi bir forma aldim çok memnunum, tişörtlerde bir birinden güzel harika süper, 1967 parcalı ve beyaz aldim hele hocanımızın üzerindeki hatta tercumanlık yapan arkadaşın üzerindeki tişort çok harika en kısa zamanda onlardan da alacağım, Dün egemen beni aradı oda çok memnunmuş günlük hayatta o siyah tişörtten giyiyormuş çok sevmiş, yapanlardan üretenlerden satanlardan alanlardan Allah razı olsun, Allah Trabzonsporumuza zeval vermesin herkes TSclub ürünlerinden alsın giysin iyi çok giyelim çok dikkat çekelim çekici olalım....

Yorum

• Ama çubuklu formamızda "TRABZONSPOR" yazarsa biraz saçma olur. Hem yakada yazıyor, hem sırtta. Eğer "TRABZONSPOR" yazılacaksa bu diğer formalara yazılmalıdır. Bu da biraz yanlış olur. "BİZE HER YER TRABZON" olabilir. Yine de en iyisi bir reklam almak. Tabi ben de istiyorum Trabzonspor'u temsil eden bir yazı fakat hem klübün çıkarları için hem de göze hoş gelmesi için bir reklam alınması daha doğru olur.

Not: Ama beyaz ve parçalı formaya TRABZONSPOR ya da BİZE HER YER TRABZON yazıları çok yakışır

Yorum

• örnek olarak forumun reklamı alına bilir yada şanaya açılan yeni novotelin reklamı alına bilir hem trabzon tanıtılmış olur hemde para kazanılabilinir...

http://www.kurumsal.web.tr/sehirler/..._firmalari.php yada buradaki firmalardan biri !!!
                          Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• İlk olarak SüRMeNe_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bize Her Yer Trabzon İyi OLur Yazilsin
                            Profesyonel bi klüp böyle cocukca hatalari yapmamali bence.
                            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• En son Proof tarafından düzenlendi; 10.08.2009, 21:15.
                              twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• Ts Club'ın ismi Bordo & Mavi olarak değişmeli ve sırt reklamımız bu olmalı hemde bir reklam gibi de sırıtmaz.
                                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X