Benim kardeşim buraya gönderioz inşllah oda ilerde iyi bir trabzonlu olucak para konusuna gelince ora futbol okulu tabi vericeksin gerci benim kardeşimin futbol okuluna gerek yok pek ama:d işte trabzonspor die verioz ordan sora nere bilmem ama sonu trabzonspor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Futbol Okulları
Daraltma
X
-
Bu futbol okulu bana çok saçma geliyor. Yeteneği olan çocuğu alır oynatırsın tamamda yeteneği olmayanıda para veriyor diye takımlara almak tamemen ticari bir araç.En son Arif Timurcioğlu tarafından düzenlendi; 16.05.2008, 00:51.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüyükçekmecedede Tuncay soyak yönetimindede var bir okulumuz
Hatta bizim burda da yeni açıldı gittik ziyarette etmiştik ama varmı bilen: yok
Resmi sitemizde bile yayınlanmadı.
İnsanlarımız Trabzonspora ilgili ama bizim yöneticilerimiz insanlarımıza çooook ilgisiz ya bakalım nasıl olacak bu işin sonu.
BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI
Yorum
-
Şu yeni sezon hayırşısıyla başlasın transferler bitsin diğer çalışmalar sonuçlansında Sadri başkan bunlarada el atar benceİlk olarak TURKUAZ-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatta bizim burda da yeni açıldı gittik ziyarette etmiştik ama varmı bilen: yok
İnsanlarımız Trabzonspora ilgili ama bizim yöneticilerimiz insanlarımıza çooook ilgisiz ya bakalım nasıl olacak bu işin sonu.
Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
benim kardeşim oraya gidiyor nasıl bir bilgi arıyorsun ki?İlk olarak burak28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ümraniyedeki trabzonspor futbol okulu hakkında bilgisi olan varmı acaba
Yorum
-
İstanbul Küçükçekmece'de hizmet veren Trabzonspor minikler futbol okulu hizmet vermeye devam ediyor. Antrenör Hüseyin Gülgönül nezaretinde çalışmalarını aralıksız sürdüren minik futbolcuların yeni bir antrenörü oldu. Ankara Gazi üniversitesi beden eğitimi ve spor akedemesi mezunu olan Özlem Başyurt Rize Kız meslek, Ankara Aliye Yahşi Anadolu meslek lisesi, Kırşehir Hacı Fatma Erdemir Anadolu lisesi ve şuanda da İstanbul İ.M.K. B Anadolu otel Turizm meslek lisesinde Beden eğitimi öğretmenliği görevini sürdürüyor.

Yıllarda spor yapan özlem öğretmen Beşiktaş, Ankara Ormanspor, MTO, ODTU, Giresun Fiskobirlik, Erdemirspor, Dsispor, Kırşehir Gençlikspor, Kırıkkale idmanyurdu, Yozgat Türk Telekom Kocaeli saraybahçe ve Konya Çevre ve ormansporda basketbol, Ankara Gürtaşbayan futbol takımında oynadı. Millide olan Özlem Başyurt şuanda Küçükçekmece'de Trabzonspor futbol okulu takımını çalıştırıyor.
Futbolu çok sevdiğini ve Trabzonspor futbol okulu antrenörü Hüseyin Gülgönül'un desteği ile minik sporculara ders verdiğini söyleyen Özlem öğretmen” işimi severek yapıyorum. Minik futbolcularla zamanın nasıl geçtiğini bile hatırlamıyorum. Ben hem Basketbol hemde futbol oynadım.

Futbol benim içime işlemiş. Tabiki bilgi ve birikimimi bu minik futbolcularla paylaşmak bana büyük bir mutluluk veriyor. Hedefim iyi bir antrenör olmak Geleceğin yıldız futbolcularını Türk futboluna kazandırmak istiyorum. Bunun içinde azimle çalışıyorum”dedibordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
Vay be aradan 4-5 ay geçti birileri bizi anca gördü. Neyse yinede bu haberde emeği geçen herkeze teşekkürler.İlk olarak TURKUAZ-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatta bizim burda da yeni açıldı gittik ziyarette etmiştik ama varmı bilen: yok
KUŞADASINDAN TS YE İLGİ

TS futbol okulu ilgi odağı oldu
11 Eylül 2008 / 16:28
Kuşadası'nda faaliyete başlayan Trabzonspor Futbol Okulu büyük ilgi görüyor.
Kuşadası Trabzonspor Taraftarlar Derneği tarafından Trabzonspor Kulübü'nün desteğiyle faaliyet gösteren Kuşadası Trabzonspor Futbol Okulu'nda 7-14 yaşları arasındaki çocuklar eğitim görüyor.
Kuşadası Trabzonspor Futbol Okulu Antröneri Ali Saka, hedeflerinin yöredeki 7-14 yaş arasındaki yetenekli çocukları Trabzonspor'a kazandırmak olduğunu belirterek, şu ana kadar Yüksel Bayraktar ve Temel Can Alemdar isimli 2 yetenekli genci Trabzon'a gönderdiklerini söyledi.
Galatasaray ve Beşiktaş futbol okullarıyla katıldıkları turnuvada birinci olduklarını kaydeden Saka, çalışmalarını Kuşadası Derici Mustafa Gürbüz Anadolu Lisesi sahasında sürdürdüklerini vurguladı.
Kaynak:
Bu haber toplam 791 defa okunmuştur
Haber 61 den alınmıştır.BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI
Yorum
-
Trabzonspor sevgini ve hevesini anlıyorum kardeşim ama bu hayalini gerçekleştirmek kolay olmasa gerek.
Nerde yaşadığını bilmiyorum ama varsa yakınlarında Trabzonspor Futbol Okulu oraya kayıt olarak bir adım atabilirsin. Daha sonra kendini gösterebilirsen bizim burdaki gibi hoca seni Trabzona seçmelere gönderebilir.Buda bir şanstır sonuçta.BORDOMAVİ.NET-KUŞADASI
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum