Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kardeşim bu kadar kalitesiz vede kalıpları dar yani bedenleri minyatür kupa tişörtü bastırıyorsun fiyatınıda 20 lira yapıyorsun hadi hepsini geçtik..

Ürünü bulanlar milli piyangodan ikramiye çıkış gibi seviniyor...!!

Bu Kulüpte Ts Clublarda çalışanları ilk önce sıra dayağına çakeceksin sonrada kapının önünü göstereceksin..

Ataköy Olimpiyat salonnunda 7000 bin TrabzonSPOR taraftarı var ürün satacak tek bir Yetkili yok...

Her taraf seyyar satıcı korsan ürün...!!

Bunlar körmü sağırmı Ts Club tırı nerde..??

Ürün Çadırları nerde..??

Dergi stantları nerde??

Bu kulübün profesyonelleri nerde??
    Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Ya basket maçından önce 1 saatte 3 bin satar adam gibi yapsalar şu ürünleri.
      aynen aynen

Yorum

• Şupa kupa t-shirt'ü internette bitmiş, gelir mi ki ?
        50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kardeşim bu kadar kalitesiz vede kalıpları dar yani bedenleri minyatür kupa tişörtü bastırıyorsun fiyatınıda 20 lira yapıyorsun hadi hepsini geçtik..

Bu Kulüpte Ts Clublarda çalışanları ilk önce sıra dayağına çakeceksin sonrada kapının önünü göstereceksin..

Ataköy Olimpiyat salonnunda 7000 bin TrabzonSPOR taraftarı var ürün satacak tek bir Yetkili yok...

Ürün Çadırları nerde..??

Dergi stantları nerde??

çok güzel demişsin Gökan abi ama nerde bizim yönetim ben artık ciddi ciddi yönetimin ürün satmak istemediğine inanıyorum

Yorum

• Aradım Ts Clup'ı Perşembe günü Cuma gelcek dedi T-shirtler bende cuma gidemedim bugün aradım bitti dedi

Bunlar beni mi kekliyo yoksa ilgi var mı?
            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kardeşim bu kadar kalitesiz vede kalıpları dar yani bedenleri minyatür kupa tişörtü bastırıyorsun fiyatınıda 20 lira yapıyorsun hadi hepsini geçtik..

Ürün Çadırları nerde..??

Dergi stantları nerde??

Çok güzel açıklamışsın . Ts club mağazaları sorumlusunun ne iş yaptığını çok merak edenlerdenim . Hiç mi görmüyorlar bu taraftar kalitesiz ürün almaz demiyorlar mı kendilerine . Zihniyet değişmezse bi çok Ts club yine kapanacaktır . Çünkü piyasaya sundukları ürünü çoğu taraftar beğenmiyor ve bunun için almıyor . Bu da kulübe gelir kaynağını azamiye indiriyor . Çok yazık .

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aradım Ts Clup'ı Perşembe günü Cuma gelcek dedi T-shirtler bende cuma gidemedim bugün aradım bitti dedi

Bunlar beni mi kekliyo yoksa ilgi var mı?
                İlgi var tabiki , haklıyız da ilgi göstermeye . Ama Ts club çalışanları yeteri kadar ilgi göstermiyor durum o .

Yorum

• En son Dursun Kaplan tarafından düzenlendi; 08.05.2010, 17:33.
                  ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• bugün 5 tane aldım kupa tişörtünden. merkez tsclup da tişört bulamayanlar, boynerin yanında ki tscluba gitsinler orda tüm bedenler mevcut şidmilik.

benim nike beyaz formam, medium

aldığım kupa tişörtü XL bedeninde...

sipariş edecek olanlara örnek olması açısından söyledim..

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bugün 5 tane aldım kupa tişörtünden. merkez tsclup da tişört bulamayanlar, boynerin yanında ki tscluba gitsinler orda tüm bedenler mevcut şidmilik.

benim nike beyaz formam, medium

aldığım kupa tişörtü XL bedeninde...

sipariş edecek olanlara örnek olması açısından söyledim..
                      Teşekkürler Ufuk..

amblemdeki top sarı renk mi peki ?

Yorum

• İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Teşekkürler Ufuk..

amblemdeki top sarı renk mi peki ?
                        ne yazık ki sarı..beğendiğimden almadım zaten. alma gereklliğinden aldım. bence herkes alsın

Yorum

• bugün kargo gelir diye bekledim ama gelmedi yarın sabah gelecek sanırım benim siparişim

Yorum

• Allah Allah.

Bende mavi

Onda sarı.

Ne alaka ya,hangisi şimdi ?
                            Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• belki sonradan basılanlarda mavi olabilir arkadaşlar

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu tişörleri düzeltirler mi yoksa hemen alıcam da?
                                ????????????
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X