İlk olarak Özgür Meriç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
Şikayet etmeyi sevmiyorum, sızlanmayı sevmiyorum...
Ama ciddiyetsizliği hiç sevmiyorum. Ts club ile ilgili çok az şikayetim vardır.
Lakin kupa t-shirtlerine ulaşamayınca sinirlendim. Diğer kulüpler anında çıkarıyor bu ürünleri bizimkiler 4 gün sonra. Bugün heyecanla gittim mecidiyeköy ts club'tan kupa t-shirtünü almaya.Ama yok... Cumartesi gelecek dediler. Cumartesiye heyecan mı kalır? Hemen çıkAR herkes alsın. Diğer kulüpler yapabiliyorsa Bİzdem yapabiliriz< diye düşünmüştüm. Yok... NerdeeTarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak mehmets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir şey yapıyorsun zamanında yap kupayı aldık ertesi gün en azından bütün büyükşehirlerde bu ürün olmalıydı.ayrıcı gündüz maçında fener lüzumsuzdu söndürdük t shirt güzel olur...Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Hatali olabilir... ama bu Takima Maddi destek gerekiyor... öyle onu istiyorum... bunu isitiyorum transfer olarak demekle is bitmiyor =) istiyorsak almaliyizda gerek forma gerek diger ürünleri... yanlis veya dogru... birsekilde bordomavi olsun yeter =) forma almistim... simdide net'den almanyaya forma alti... kapsonlu kazak... ve 2 tane kupa t - shirti ismarladim... hadi hayirlisi ilk kez net'den ts clup'dan yurt disina birsey ismarladim insallah bir aksilik olmaz... ismarladim yarin havaleyi yapacagiz siparis numarasi ile birlikte insallah problem olmaz... ilginc olan almanyayi sectigimde miktarin ayni kalmasidir yani herhangibi bir cargo ücreti eklenmediinsallah sonradan birsey cikmaz... =) haydi hayirlisi... =)
Hic Almanya'ya veya Avrupa'ya siparis veren oldumu arkadaslar? Parayi havale etmeden bir sorayim dedim... neticede para yatiracagiz ve ürünler ya gelmezse diye düsünüyorum ilk alisveris oldugu icin netten ve türkiyeden net üzerinden???? Yardimci olup'ta Bilgilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim... =)“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
İlk olarak mehmetdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeğenmedim ya şöle bi isteğimiz gibi bişey alamadık ts clubtan başka takımlara imreniyom vallamesele trabzonsporu tutmak değil yeğen... mesele trabzonsporu sevmek....
Yorum
-
Arkadaşlar merhaba. Kupa t shirtlerimiz çıktı biliyorsunuz ama maalesef henüz istanbul mağazalarına gelmedi c.tesi günü geleceği söylendi ama anladığım kadarıyla da az bir miktar geliyor ellerinde olmadığı için öyle bir durum söz konusu. bizim maalesef elimizden birşey gelmiyor şu an. sizleri kısaca bilgilendirmek istedim herkese iyi günler.TS CLUB - MECİDİYEKÖY (0212) 272 43 64
Yorum
-
İlk olarak Barış Cebioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar merhaba. Kupa t shirtlerimiz çıktı biliyorsunuz ama maalesef henüz istanbul mağazalarına gelmedi c.tesi günü geleceği söylendi ama anladığım kadarıyla da az bir miktar geliyor ellerinde olmadığı için öyle bir durum söz konusu. bizim maalesef elimizden birşey gelmiyor şu an. sizleri kısaca bilgilendirmek istedim herkese iyi günler.
Yorum
-
İlk olarak Ba®ış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu t-shirtler Mecidiyeköy'e ne zaman gelir acaba?.pazartesiye kadar gelse şahane olur.fenerli dingil bi hoca var en son ders atıp tutuyordu,gözüne gözüne sokmak lazım
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum