İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
İlk olarak Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeterki istesin...
Trabzon Emniyetide, belediyeside,jandarmasıda,valiliğide bu konuda sonuna kadar kulübe yardımcı olur..
Ama ben bu yaşıma kadar daha Trabzonda hiç bir korsana müdahale edildiğini duymadım...
Yahu maç günü stadın her tarafında tezgah var...
Belediye bunlara nasıl seyirci kalıyor..
Maliye ne iş yapıyor..
Sonuçta fiş yok fatura yok..
En Önemlisi kulüp ne iş yapıyor...!!
Süper kupada Olimpiyat stadında azdaha birisini ele alıyoduk zatenEn Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........
Yorum
-
İlk olarak Maniack61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamsun TS Club açılmış...SAMSUN UNDERGROUND RAP
55
Yorum
-
Nostalji forma bitmiş mi hakkaten ya ?? Hayallerim yıkıldı resmen, yarın alıp gidecektim maça :s
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNostalji forma bitmiş mi hakkaten ya ?? Hayallerim yıkıldı resmen, yarın alıp gidecektim maça :sama resmi sitede var görünüyor
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNostalji forma bitmiş mi hakkaten ya ?? Hayallerim yıkıldı resmen, yarın alıp gidecektim maça :s
Bu adamları işkenceden geçireceksin...
Kısa ve net..Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu varmı gerçekten...
Yorum
-
Selaminaleykum
Bu sene TS-Clubdan 600-700 liralik alis vermis yaptim bana bir hediyelik bile vermediler olacak is degil cok ama cok üzücü bir olay.Bunu ben Trabzonumdan beklemezdim yani hediye pesinde birisi degilim fakat bir indirme yada hediye beklenir diye düsünüyorum.
Istanbul Kulüpleri hediye veya bir indirme yaparken ki bu gercekten böyle siz niye birsey yapmiyorsunuz sordum.
Sanki kücük bir Kulüpmüs gibi abi bizim burasi böyle kusura bakma dediler.Iyi dedim daha dün Formama Numarayi eyri bastiranda TS-Club ve parayi geri vermiyen ve abi sen merak etme KOPARTIP yine basaris ve ikinci defasindada egri bastiranda Ts-Club hic mi utanmiyorsunuz dedim.
Dedigim gibi bir hediyeyin pesinde degilim cok sükür param var alirim fakat ben Trabzonuma yakistiramadim.En son Full HD tarafından düzenlendi; 19.08.2010, 16:46.
Yorum
-
İlk olarak kapça_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu çok olağanüstü bişiy... gerçeği olduğunu düşünmüyorum ama...
Kaç kişinin üzerinde gördüm bundan. Ama nerden aldıklarını bilmiyorum tanımadığım için. :/ Gerçek değil sanırım da gerçeği olsa ne güzel olurdu.
İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelaminaleykum
Bu sene TS-Clubdan 600-700 liralik alis vermis yaptim bana bir hediyelik bile vermediler olacak is degil cok ama cok üzücü bir olay.Bunu ben Trabzonumdan beklemezdim yani hediye pesinde birisi degilim fakat bir indirme yada hediye beklenir diye düsünüyorum.
Istanbul Kulüpleri hediye veya bir indirme yaparken ki bu gercekten böyle siz niye birsey yapmiyorsunuz sordum.
Sanki kücük bir Kulüpmüs gibi abi bizim burasi böyle kusura bakma dediler.Iyi dedim daha dün Formama Numarayi eyri bastiranda TS-Club ve parayi geri vermiyen ve abi sen merak etme KOPARTIP yine basaris ve ikinci defasindada egri bastiranda Ts-Club hic mi utanmiyorsunuz dedim.
Dedigim gibi bir hediyeyin pesinde degilim cok sükür param var alirim fakat ben Trabzonuma yakistiramadim.
Bir küçük kalemi bile aylarca getirtememişlerdi. Kaç kere gittiysem de yoktu sitede olduğu halde. Şaşırmadım. Koyarsalar oraya sorumsuzları olacağı bu!Bir yazıyı düz yazamıyorlarsa!En son Mirva tarafından düzenlendi; 19.08.2010, 17:29.# 10 Umut Bulut !
Yorum
-
İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelaminaleykum
Dedigim gibi bir hediyeyin pesinde degilim cok sükür param var alirim fakat ben Trabzonuma yakistiramadim.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğer taraftar kartınız varsa indirim yapmaları lazım
Sonunda zaten onuda aldim yapmis olduklari indirim 445tl den 45tl zaten 25tl Kart yani 20tl indirdiler cünkü 400tl ödedim.
Ondan önceki alis verisimde yani bir gün önce Kartim yoktu ama kartim olsun olmasin TS-Club olarak insan bir ufak kitap yada kalem yada herneyse o posetin icine koymazmi?
Sanki her kurusuna muhtacmis gibi.....Trabzona bunlar yakismiyor.
Bir kac sene önce Formama numara bastirdim ve yamuk cikti.Inan ikinci defasindada yamuk idi ve ilk basginin izleri vardi ve hala var.Sizler niye böyle ters isler yapiyorsunuz dedigimde abi biz hep böyle yapiyoruz ve hic kimse birsey demiyor dedi o beyefendi.Bende yau bizim Sehirdeki küme takimi bile daha düzgün basiyor su numaralari dedim.Sadece bana degil kardesimede aynisi oldu yani madem af edersiniz Formanin icine ettiniz verin yenisini.Onuda vermediler yani utanc verici bir durum.En son Full HD tarafından düzenlendi; 19.08.2010, 18:03.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum