Forma ile birlikte kısmetse bir tane de bu tişörtten sipariş edeceğim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri
Daraltma
X
-
İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzele benziyor. Sade ve şık olmuş.
-----------------------------------------------------------------
65 TL çççBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma ile birlikte kısmetse bir tane de bu tişörtten sipariş edeceğim.
Gerçekten beğendim bunu
Bakalım forma işi ağustosa kaldı maalesef benim...50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
Evet güzelmiş amblem küçük de gözükmüyor fazla..
İlk olarak GurGuLa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzele benziyor. Sade ve şık olmuş.
Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet güzelmiş amblem küçük de gözükmüyor fazla..
Ne büyük olmuş, ne de küçük.
Şunu anladım ki, tasarım işinden anlamıyor bizimkiler, sade ürünler yapsınlar50. yılda şampiyonluğa! Güveniyoruz USTA!
Yorum
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Siparişi verdim, 3 güne gelir elime
Yorum
-
Allah Allah saçmalık bence ne farkı va ki?
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle25 TL.
29.90 TL.
Kadir Has Üniversitesi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum