bunun bordo mavisi var silgiside var resmini bulamadım ama bizim krıtasıyede var
Banada arkadaşım almıştı. Bordo mavi görünce direk ben aklına gelmişim saolsun Ama dediğiiniz gibi keşke bizim klubün lisanslı ürünü olsa da bizde gidip helalinden paramızla takımımıza destek olsak bu sayede. Giyim dışında da yeni ürün alternatifleri şart. Ama sadece giyim konusunda ne kadar başarılı olduk bu da ayrı bir soru zaten!
Önceki zamana oranla TS Club ürünlerinde artış olduğu aşikar...
Yalnız bunların daha da artması sorun çıkarmaz (:
Kullandığı her araç gerecin Bordo-Mavi olmasını isteyen taraftarımız çok...
Önceki zamana oranla TS Club ürünlerinde artış olduğu aşikar...
Yalnız bunların daha da artması sorun çıkarmaz (:
Kullandığı her araç gerecin Bordo-Mavi olmasını isteyen taraftarımız çok...
en büyük hayalim...her şeyim Bordo Mavi olsa...inşallah bir gün yaklaşırım bu hayale
sağolasın .. bakıyorum şimdi gönderdiğin sayfaya.. ancak benim aradığım kol düğmesi biraz daha sade bir tarz.. forumdaki masaüstünüz nedir? başlığında ''Yorumsuz6117'' bir wallpaper göndermiş
Forum üyelerinin kültür, sanat ve eğlence dünyasına ilişkin paylaşımlarda bulunduğu ve keyifli sohbetler gerçekleştirdiği forum bölümüdür...
sanıyorum grafik programla hazırlanmış.. gerçek değil ama üretilebilir sanıyorum.. eğer bu tarz bulamazsam renkli logomuz olanından almayı düşünebilirim.
tekrar teşekkür ederim
En son the king tarafından düzenlendi; 08.01.2010, 18:56.
31.12.2009 tarihinde Ts Club İstanbul/Bakırköy şubesine gittim. Tabi öncelikle aylık gelen dergilerimi Sivas'tan takip ederken bir kaç ürün beğendim. Ve ilk İstanbul'a gidişimde zevkle Ts Club'ı gezip beğendiğim ürünleri alacaktım... Ve o belirttiğim tarih... Ts Club'tayım etrafıma bakınıyorum ama pek bir şey göremiyorum. Göremediklerim dergideki ürünler, gördüklerim ortalama 3 sezon önceki ürünler. Neyse bi an kendimi şanslı hissettim. Beğendiğim bir(1!) ürünü buldum. O da ne XL ve bir(1) tane kalmış. Yeni ürün gelecekmi dedim bir iki güne gelir dedi...
4.1.2010 tarihinde bir daha uğradım yine yok. Çizgili forma aldım çıktım. Ondan da iki tane vardı bedenimden. (: Yani dostlarım TS CLUB'larımız içler acısı yetkililer mal göndermiyor. Şimdi siz bana netten al diyeceksiniz. Bence ikisinin arasında çok fark var.
Yönetim Ts Club'ları artıracakmışşş peki neden, Ts Club açanlara zülm olsun diye mi ? (:
Peki biz, bizide Ts Club'lara çağırıyorlar neden, spotculardan farkı yok ki. Ürün yok, varsa da beden yok. Hepsi numunelik. Eski sezon...
Rakip takımların bir mağazasına gidin ve gıpta ile bakın. Beni daha iyi anlayacaksınız...
Trabzondaki Beşiktaş maçından önce Trabzondaki Ts Clubın Müdürü ile görüşme fırsatı bulduk ve 1 saat sohbet ettik.Bütün bu sorunları kendisine bizim ağzımızda dile getirdik.Ama çok yakında bu sıkıntıların biteceğini ve örnek yeni çıkacak ürünleri gösterdi ve hepsi çok güzeldi.Bna göre bir yerde bir kopukluk var yoksa bu kadar ürün almak isteyen taraftar var ve kulübümüzde bu sattığı ürünlerden para kazanıyor.Kesin bir yerde kopukluk var bana göre.
En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........
Arkadaşlar sevgili yöneticilerimiz(!) bu aralar tarım ve hayvancılığa el atmış durumdalar. Tesislerin yanındaki bilmem kaç dönüm arazide inek bakılıp organik meyve ve sebze üretilecek ve tesislerde çalışmaya çalısanların süt ve sebze ihtiyaçları giderilecek(!!) Organik, hormonsuz ürünlerle beslenen personelin performansında önemli bir artış beklenmekte(!!!)
Böyle dahiyani(!) bir fikir karşısında kim takar TS Clup'ları.
TS Club'ta bundan sonra et, yumurta ve sütte satılcakmış .
ts club bize ve tabii ki cebimize daha çok hitab etmeli
özellikle şu son zamanlarda çıkarmış oldukları 30 tl lik grili kırmızılı poalr çok güzeldi.
benzer ürünleri şı mübarek kış sezonu içerisinde bekemekteyiz.
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum