Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Halil Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    trabzon da bulunduğum süre içinde bir çok insan çakma ürünler kullanıyordu ve sokak da peynir ekmek gibi satılıyordu bende kendi kendime sordum acaba bizler kerizmiyiz orjinal ürün alıyoruz hayır asık keriz olanlar çakma ürün alanlar

ÇAKMA ÜRÜN ALMA ALANADA MANİ OL
    Abi Trabzon'da stadnın yanında 30 tane tezgah var sahte ürün satan.
    Bunları kimse mi görmüyor?

Ondan sonra da yalandan " sahte ürün satanları şuraya şikayet edin" diye tel. noları verirler.

Gözlerinin önündekine müdehale edemiyorlar, işgüzarlıktır bu.

O sahte ürünlerden pay aldıklarını falan düşünmeye başlayacağım artık.

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ondan sonra da yalandan " sahte ürün satanları şuraya şikayet edin" diye tel. noları verirler.

Abla. Toulouse maci once Metin abi (Kulunkoglu)'nin yazisi:

Canlı Yayın :

Her yerde Avea standları var.
      Haftaiçi olması sebebiyle Lig maçının 5'de 1'i kadar kalabalık var. Maç saatine kadar stadın dolması bekleniyor.
      Dikkati çeken önemli bir konu da Stad önünde işporta tezgahlarının olmayışı.

UGTN Haber sundu.
      1

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abla. Toulouse maci once Metin abi (Kulunkoglu)'nin yazisi:

Canlı Yayın :

Her yerde Avea standları var.
        Haftaiçi olması sebebiyle Lig maçının 5'de 1'i kadar kalabalık var. Maç saatine kadar stadın dolması bekleniyor.
        Dikkati çeken önemli bir konu da Stad önünde işporta tezgahlarının olmayışı.

UGTN Haber sundu.
        Bu haftasonu yine yerlerine koyarlar tezgahları.
        İnşallah olmaz tabii ama bunca senede değişmeyen kafa 3 günde değişmez.

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

gamze çok doğru söylüyorsun ya bir eski yönetici veya eski futbolcunun fabrikasında yapılıyordur kesin adam utanmadan birde temezmi orjinal ürün bu diye çıldırdım nasıl orjinal diye adama çıkışınca sen fazla ses çıkarma diyor herif belediye maç günleri gitecek stat etrafında ne kadar işporta varsa alacak ve yakacak bunun başka yolu yok
          Zirve bizim işimizdir...

Yorum

• Yok tezgahlara yönelmeyelim adamlar hiç değilse emekçi tabi yaptıkları iş yanlış ama garibandan işe başlamayalım stadın karşısında yanlış hatırlamıyorsam 4 veya 5 tane dükkan var içi sahte forma dolu karşısında da ts clup var vay be ironiye bak Kendi ilinde birşeylere hakim olamayan sistem mi Tüm Türkiye'de Kurumsallaşacak.

Kendimizi kandırmayalım Trabzonspor Formadan gelen parayı günahı kadar önemsemiyor. Umurlarında değil.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Stat önünde Çakma ürün satanların tezgahları bir kaç sene önce toplanmıştı.Yöneticimizin talimatıyla hem ürünü satan hemde ürünleri bırakılıverdi.Bizde bu işler bitmez.

Yorum

• resmi siteden tişört aldım 24.900 den(önde TRABZONSPOR yazan mavi ağırlıklı)
                taksit seçeneğininden faydalandım,bonusa 4 taksit yaptım
                ilk taksit 8.300 geldi
                4 tane 8.300: 33.200 yapar bilgisi olan renktaş aydınlatırsa sevinirim
                kargo olamaz sitede kargo ücretsiz yazıyor...
                YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• KDV Dahil 24,90 TL
                  Ts Club Sadri Şener Mağazası
                  Kemerkaya Mahallesi Halkevi Sokak
                  Trabzon

Tel : 0 462 326 20 77

bence hiç vakit kaybetmeden arayıp sormalısın.
                  nedenini bende meral ettim şimdi.
                  yarın birgün başka birşey aldığımızda da aynısı mı olacak
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Burçak abi
                    sordum zaten 8.300 taksit yazıyor orda dediler
                    4 taksit değil 3 olabileceğini söylediler,galiba ben 4 taksit e yanlış şartlanmışım büyük bir ihtimal 3 taksitte bitecek

daha önce de 2 tişört 1 atkı aldım 65 tl ödemiştim,burda ben 4 e yanlış takıldım galiba çok özür dilerim.

teşekkür ederim abi ilgilendiğin için
                    saygılar...
                    En son BALKAN 06 tarafından düzenlendi; 25.08.2009, 12:34.
                    YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• gecen istanbulda carrefour da istanbul takimlarinin logosu bulunan mouse, klavye ve benzeri elektronik aletler gördüm
                      trabzonspor ürünlerini cok aradim o an, düsünülürse cok güzel olur bence

Yorum

• Fenerium fark attı

Kadrosuna yeni isimler ekleyen ve sezona hızlı giren Fenerbahçe, taraftarının büyük desteğini görüyor. Fenerium Genel Müdürü Aydın Kirman, rekor seviyeye ulaştıklarını söyledi.

FENERIUM kriz tanımıyor. 65 mağazası, 400’e yakın çalışanı ile dev şirketler arasına giren ve yıllık 45 milyon TL’lik cirosuyla ezeli rakiplerini kıskandıracak noktaya gelen Fenerium’da forma satışları rekor seviyeye ulaştı.

23 Temmuz’dan itibaren piyasaya sürülen yeni sezon formalarına büyük ilgi var. İki ayda 45 bin forma satan sarı lacivertliler rakiplerini ikiye katladı. Adidas’a yıllık 195 bin forma siparişi veren Fenerium’un Genel Müdürü Aydın Kirman, taraftarların kulübüne büyük destek verdiğini söyledi. Lisanslı ürünlere ilginin her geçen gün daha da arttığı dile getiren Kirman, “Bilinçli taraftar kulübünün çıkarlarına sahip çıkıyor. Büyük camiaya yakışır şekilde hareket eden taraftarlara yeni hizmetler sunacağız. Fenerium 40 yıllık firmalarla yarışacak duruma geldi. Sadece tribünde değil, günlük hayatta, iş yerinde, okulda, tatilde giyilecek ürünlerimiz var. Ceket, mont, pantolon, triko gibi kışlık kıyafetler hazırlıyoruz. Taraftar bu ürünleri gururla taşıyacak” diye konuştu.

2009-10 sezonu için tanıtımı yapılan kaleci dahil 4 çeşit formadan en büyük ilgiyi armalı olanının gördüğüne işaret eden Kirman, geçtiğimiz yıl aynı dönemde 35 bin olan satışların, bu sezon krize rağmen 45 bine ulaştığını ifade etti.

Yeni projeler var
                        Yabancı oyunculardan Roberto Carlos, Alex ve Güiza’nın, yerlilerden Semih Şentürk ve Volkan Demirel’in formalarının daha çok satıldığı öğrenildi.

Daha önce Lacoste firmasında çalışan Kirman, Fenerium’dan Sorumlu Asbaşkan Abdullah Kiğılı’nın davetini kabul ederek göreve başladığını ve iki aylık süre içinde yeni projeler ürettiklerini açıkladı. Sadece klasik logo modeline bağlı kalmayacaklarını anlatan Kirman, Fenerbahçe kulübünün simgesi olan meşe palamudunun ürünler üzerinde farklı modellerle kullanılacağını vurguladı.
                        Fenerium mağazası açmak için çok sayıda başvurunun yapıldığına temas eden Kirman sözlerini şöyle sürdürdü: Bu konuda aradığımız bir çok kriter var. Öncelikle bölgenin Fenerium Mağazasını taşıyabilir olması gerekiyor. İmaja aykırı oluşumlara izin vermeyeceğiz. Bu işin eğlence unsuru olarak değil, severek yapılmasını istiyoruz
                        .
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Trabzonspor anlaşılan ts clubtan para kazanmak istemiyor. Eğer isteseydi böyle basit ürünler çıkartmazdı. bi bayan forması için kaç aydır bekliyoruz. ayıp!!!

Yorum

• Trabzonspor TS Clublardan para kazanmayı istiyor ve yapıyor.
                            Gelinen nokta tatmin edici olmasa da, daha iyisi olması yönünde olumlu adımlar atılmaya devam ediyor.

Geçen yaza göre bu yazın çıkan forma ve ürünlerin çıkış tarihi, çeşitliliği aradaki farkın bir göstergesi. Yeterli midir, elbette istediğimiz, beklediğimiz düzeyde değildir fakat bu tür projelerin zaman aldığı, emek istediği de bir gerçek.

Fenerium bu noktalara ısrarlı ve planlı çalışmalar sonucu 10 sene sonunda ulaştı. TS Club'ın ilk kurulduğu gün işin başında 4 kişi vardı, o günkü iyi niyetler ve temenniler ne kadar hayata geçirilebildi görüyoruz. Yanlış fiyat politikaları, yanlış ürün seçimleri, sürekli değişen yönetimler markanın büyümesini etkilemiş bugüne kadar.

TS Club bugüne kadar ihmal edilmiş bir projeydi ve şimdi üzerinde ciddi şekilde çalışılıyor. Taraftarın bu konulardaki istek ve önerileri fazlasıyla dikkate alınıyor merak etmeyin.

Bize düşen neler olabilir konusunda beklentilerimizi ortaya koymak ve yol göstermek.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• TS Clublar'da Trabzon Karadenizspor formaları satılıyor mu, ya da bu formalar nereden bulunur? Bilgisi olan var mı acaba?

Yorum

• TS CLUB mağazasının Bursa'da açılması dileğiyle...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X