Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TS Club Ürünleri ve Ürün Önerileri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 veya 3 yıl öncesine kadar Ts Clup mağazalarında alacak doğru dürüst pek fazla birşey bulamazken bu sene ve bir önceki sene ürünlerimizde çok güzel artış oldu ve akibetinde satışlarda tavan yaparak Klübümüze güzel kazançlar sağlandı. ve şimdide ürünlerimizi mağazalarımız yok satıyor. Hele Ts clup tırı bu sene çok güzel satışlarında yaptığını duyduk.
    Çalışmalar bence zamanında yapılırsa daha güzel olacak.Mesela Önümüz kış ayı bu seneki yazlıklar çok güzeldi.Aynı çalışmayı kış kıyafetlerindede yapılırsa takımımıza daha kazanç sağlayacağına inanıyorum.
    En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
    En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• bence
      t-shirtlere yada kazaklara kisa karadeniz fikralari yazilsa
      yada ona benzer biseyler güzel olur bence ...

ve ben kendi arabama TS amblemini yaptim arka camina burda baktim bulamadim ve kendim gittim yaptirdim ve yapistirdim diyorum bun benzer sticker veya cama yada oda duvarina yapisacak sekilde amblemler ve sözler üretilip satilsa kulübe ayri gelir gelir ve ilgi görür bende kendim yapmaktan kurtulurum ...
      arabamin resmini koyardim buraya ama nasil oldugunu bilmiyorum

Yorum

• Beden büyüklüğünden değil . Normal bedenlerde (ama bazı modellerde ) kollar aynı o şekilde görünüyor. Ben aldım ama hala eski tsclup kolsuz formayı giymek zorunda kalıyorum çünkü kolları kötü görünüyor.
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Geçen Trabzondan Şu hugo Broos ve Bizim Halil'in giydiği Lacoste'nin Bordosunu aldım Large beden yıkandıktan sonra çekti galiba.
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• Trabzondan yeni dönen bir dostum şu an Ts Clublarda ürün çeşitliliginin kalmadığını gurbetçilerin vede yaz tatilini geçirmek için memleketine gidenlerin tüm stokları erittigini anlattı...

Kendiside alacak bir tane tişört bulamamış bulduklarındada beden yada rek sıkıntısı varmış....

Onun içindirkide bu haftaki maç öncesi Trabzondaki Ts clublara bol ürün seçeneği koyulması lazım...

İlgisiz İlgililere duyurulur...
            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• Kolbastının forması çıktı
              12 Ağustos 2009 / 12:46
              Trabzonspor maçları sonrasında oynana kolbastının şimdi de forması çıktı.

Trabzonspor maçları sonrasında oynana kolbastının şimdi de forması çıktı.
              "GOLBASTI" FORMALARI
              Trabzonspor'un galip geldiği maçlar sonunda oynanan kolbastı Trabzon'un sınırlarını aşarak Türkiye ve dünyaya damgasını vurmuştu. Kolbastı Trabzonspor'un her galip gelinen maçından sonra oynanması gelenek haline gelmişti.
              "GOLBASTI" FORMASI TS CLUB'LARDA YERİNİ ALDI
              Şimdi ise kolbastı “Golbastı" forması ile karşımızda. Oyunu ile markalaşan "Golbastı forması" TS Club'lardaki yerini aldı.
              "GOLBASTI" FORMASI DA BEĞENİLDİ.
              TS Club'larda “Golbastı” formasına ilginin fazla olduğu da öğrenildi.
              Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
              Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Geçen yıl aldığım bordo formanın arması ve önündeki reklamı açılmaya başladı..Yarın TSClub'a götürsem,armayı ve avea reklamını tekrar basarlar mi acaba ?

Yorum

• Arkadaşlar t-şirtlerde kısa kısa anektodlar olsa. Mesela livırpoolu barcelonayı yengiğimz maçlar golleri kşim attı. Ayrıca Trabzonsporun tarihi rekorlarıda yazılabilir mesela...
                  "başarısızlık diye birşey yoktur, sadece sonuçlar vardır."

Yorum

• Bu forma yada tshirt niye websitemizde yok?
                    En son vendercan tarafından düzenlendi; 12.08.2009, 22:06.

Yorum

• İlk olarak vendercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu forma yada tshirt niye websitemizde yokkk.
                      ürün daha yeni o yüzden olabilir..

ama çok gzl bnm çok hoşuma gtt.

Yorum

ben gittiğim ts cluplerdede görmedim
                        ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

bide neden armamiz yok üzerinde

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ürün güzel gözüküyor ama manken arkadaş 2 beden büyüğünü giydiği için böyle bol duruyordur umarım. Almayı düşünüyorum ama üzerimde böyle duracaksa hiç almayayım.
                            Modelin büyük beden giydiği belli. Ben aldım çok güzel ve kaliteli bir ürün. Göründüğü kadar kaba bir ürün değil ayrıca.

Bugün idmanda aynı ürünün lacivertini giymişler. Belki onlar da satışa sunulur.

Ürünün fotoğraf çekimi ürün kalitesini algılamamazı etkiliyor.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Daha once birileri tarafindan dile gitirildi mi bilmiyorum ama turktelekom'un nakisli armasi vardi bir urunun uzerinde ve oldukca amator gorunuyodu. Marka ismi uzun oldugundan urunu dort bir yandan geriyor ve cirkin bir goruntu olusturuyor o sebeple bence bu tarz logolarda baski yoluna gidilmesi daha mantikli...
                              Futbol taraftardır!

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Korsan ürün.Çömlekçide 5 TL.
                                Evet Daha Bugün Çömlekçide Gördüm
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X